Ondoni Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 David Lynch imho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Ha! Máš recht. Tak toho chlapa jsem v životě neviděl. Bejt to Laura Palmerová, tak tu bych poznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Prvně mě napadnul "koní" ksicht John Kerry, akorát jsem nechápal jako proč zrovna jeho, tak jsem si řekl joo holt asi funs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Tos to zlepčil. Já to fakt nepoznám, kdo to je. Ale poznám Bílýho králíka a ten je fakt parádní. Jak ho máš dlouho, se mi zdá, že ses s ním chlubil nedávno? Asi rok to mám David Lynch imho Bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 Pro inspiraci:-)...https://www.lui.cz/co-se-deje/13897-sbirka-nejsilenejsich-tetovani-jen-pro-ty-nejodvaznejsi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 pánové kdo tady jedete old school styl, můžete případně něco pofotit pro inspiraci? Vím, na netu je toho hromada, ale rád bych i něco ze zdejších "lesů a hájů". Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 24. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2018 (upraveno) Něco ti sem dám. Nehleď na kvalitu fotek, nabouchal jsem to teď na rychlo. Takový old/new school. Snad se ozve Organic, ten má dle mě na kérky naprosto super vkus. Upraveno 24. června 2018 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Potkali se na Haničce.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 Ten tvuj ma vic votevrenou drzku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2018 (upraveno) Je po mně Upraveno 28. července 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2018 ad. tetovani - nekdo odtud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 pánové kdo tady jedete old school styl, můžete případně něco pofotit pro inspiraci? Vím, na netu je toho hromada, ale rád bych i něco ze zdejších "lesů a hájů". Děkuji.Na old school ti můžu doporučit následující tatéry, které mám na sobě. Na fotky teď nemám moc čas, pohledej si je na instagramu, to je nejlepší platforma pro tyhle umělce: frick.ink - Richard je docela nováček, ale ukrutně se zlepšuje. Najdeš ho v blackout.tettu terezapet - residentka Triba, Sailor Jerry v sukních, toho času na mateřské, najdeš na fb, ig cernypetrtattoo - je z onelovetattoo - od něj nic nemám, ale určitě chci. U one love je taky jeden ital, teď si nevybavim jmeno, ale je dobrej lenert - mimopražskej (olomouc) old school kouzelník s tlustýma linkama atd. atd. našel bych tak 10 skvělých old school tatérů po Čechách, jen teď nemám moc čas přemýšlet a hledat další, jsem po dlouhé dovolené zavalen prací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Moje oldschooly, většinou ženský terezapet frick.ink mazan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 V úterý jdu. Bude to pravacka na tema irska muzika. Harmonika, tartan, ctyrlistky. Nevim jak to dopadne. Freehand. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Od Lennyho Lenerta a Jirky Keclika (Origin Tattoo) jsou me veci. Jsou to salamisti, ale super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 (upraveno) Nudím se na lavici. Stínujeme a bolí to jako blázen. Je to noha. MNavíc na harmoniku hrál i můj děda. Dneska se udělá obrázek a příště šmouha štětcem jako je na posledním obrázku. Nebude jednobarevná, ale tartan. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 25. září 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Pro dnešek hotovo. Úplně čerstvé Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Měl sis to nechat vytetovat na břicho. Když bys třeba dejchal a kručelo ti v žaludku tak by to jakoby hrálo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Když jsem viděl tu předlohu, napadlo mě že to je na kusu kůže, kterou museli z někoho stáhnout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Měl sis to nechat vytetovat na břicho. Když bys třeba dejchal a kručelo ti v žaludku tak by to jakoby hrálo. Na pupek by se mi vešel orchestr brouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se