organic Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Nohy nebolí Romane. Já si včera nechat oholit a potetovat kozy. To bylo labůžo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 25. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2018 Nohy nebolí Romane. Já si včera nechat oholit a potetovat kozy. To bylo labůžo Uka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Radši ne. Jsem dost chlupatej a není to hezký pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasteckavesely Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tak jsem se vcera do toho pustil sam. Koupil jsem si jehly a zacinam se ucit tetovat na sobe. Zatim to odnesla prava noha. Tohle je prvni pokus. Delam to rucne a bez predlohy ( ono vlastne na takovyhle jednoduchy motivy neni ani predloha nutna ):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Jako že "do týhle nohy už neřezat"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tak jsem se vcera do toho pustil sam. Koupil jsem si jehly a zacinam se ucit tetovat na sobe. Zatim to odnesla prava noha. Tohle je prvni pokus. Delam to rucne a bez predlohy ( ono vlastne na takovyhle jednoduchy motivy neni ani predloha nutna ):-)Respekt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Tak jsem se vcera do toho pustil sam.Za me rozhodne palec nahoru. A kdyz ma to prijde, tenhle minimalismus je super.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Takhle to vypadalo cerstve na jare. No a uz samozrejme planuju, kdy se k Fisherovi objednat na pokracovani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Fishero má styl. Jeho kérky jsou poznat na první pohled. Palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lykan Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 Diky....ja jsem ho vlastne objevil diky tomuhle vlaknu a po deseti letech hledani bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2018 (upraveno) Takhle to vypadalo cerstve na jare. No a uz samozrejme planuju, kdy se k Fisherovi objednat na pokracovani...No teda nechci to nějak hodnotit ale nehraje se na harfu náhodou vobráceně? Krátký struny u sebe a dlouhý vod sebe... Upraveno 26. září 2018 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 A ku.va...=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 No teda nechci to nějak hodnotit ale nehraje se na harfu náhodou vobráceně? Krátký struny u sebe a dlouhý vod sebe...A vcil co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) Vykašlat se na to. Proč musí být na obrázku všechno tak, jak má být? Milis má pravdu, ale je to podle mě trochu zbytečné rejpnutí. Kdyby tam byla ta ruka obráceně, třeba by se tam blbě dával ten trojlístek. Já nevím. A o ten tam imho taky jde. Já má na ruce ten motiv Karla Zemana a jeho filmů. Odhodlával jsem se k němu dlouho a tatérovi se tam jeden detail nepovedl. Pana Prokouka neodhadl proporčně a chudák pan Prokouk má trochu delší krk. Taková minilabuť. Detail, o kterém vím já. A přiznám se, ze me sere. Je že ta kérka je na doživotí. A každý chce, aby byla perfektní. Jenže ouha, někdy se udělá chybka. Mýliti se je lidské. Buď to má Lukyn na háku, ví o tom nebo ho to teď rozesmutnilo, že jim to s tatérem nedocvaklo. Ale hlavně že je prdel, tak to pojďme pořádně dál rozšťourat. Imho je ta kérka osobitá a hezky udělaná. Žádná katalogová jebka. Za mě palec nahoru. Upraveno 27. září 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 (upraveno) Onehda jsem byl v jednom hotelu a sedim na terase, kourim, piju kafe a prede mnou v zahradnim parciku jde Juraj Kukura, satek u krku v kosili a rukou se lehce dotyka vrchnich konecku ziveho plotu...takto si predsavuji ze ta majitelka ruky miji tu harfu a brnkne si do strun... Muze byt? Upraveno 27. září 2018 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Onehda jsem byl v jednom hotelu a sedim na terase, kourim, piju kafe a prede mnou v zahradnim parciku jde Juraj Kukura, satek u krku v kosili a rukou se lehce dotyka vrchnich konecku ziveho plotu...takto si predsavuji ze ta majitelka ruky miji tu harfu a brnkne si do strun... Muze byt?A mame tady basnika. Super napad a vysvetleni :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Král David, malba na prkně, 17. století, muzeum v Hattingenu Král David, klášter Iviron, Athos, malba na zdi, zapsán jako světové dědictví Aart Strootman, skladatel, dělal na hudbě pro The revenant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 Já jsem s těma internetama úplný amatér. Asi jsem blbě hledal a viděl jen to hraní od krátkých strun k delším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 No tak jako je to samozřejmě standard, páč je to delší strana harfy, která se navalí na rameno. Já jsem jen chtěl ilustrovat, že to Lykanovo zpodobnění není úplně absurdní. Ten David bývá na obrázkách s harfou tak i naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 27. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2018 No teda nechci to nějak hodnotit ale nehraje se na harfu náhodou vobráceně? Krátký struny u sebe a dlouhý vod sebe...Myslím ze v zrcadle, to bude Ok. A hlavně kerka je pro toho kdo ji nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se