Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Bramboráky OK, to beru. Ještě říkal, abych vynechal kafe - to bude výzva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Bramboráky OK, to beru. Ještě říkal, abych vynechal kafe - to bude výzva :-)No kafe uz naporad, jinak to strasne rychle bledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Hmm, tak to ne, kafe se nevzdám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Hmm, tak to ne, kafe se nevzdám...Nachytal se, nachytal... (sorry) Kafe bych se taky nevzdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 No jo no, jsem lama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 No kafe uz naporad, jinak to strasne rychle bledne.Jo kafe do sebe sypu fest a onehda mi mladý říkal, " nějak ti to vybledlo "... tak už vím proč... :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Jo kafe do sebe sypu fest a onehda mi mladý říkal, " nějak ti to vybledlo "... tak už vím proč... :lol2: Nakonec na tom neco bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 To Duke650: Hlavně si to nezapomeň pořádně užít (nemyslím bolest) . Nasát atmosféru studia, vyhrát si s návrhem, dobře pokecat s tatérem, dát pěkné spropitné atd. Není to jen cesta do obchodu pro rohlíky, i když to dnes v mnoha studiích tak vypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 To kafe fakt uz naporad? Mam prvni kerku od jara a kafe piju kazdy den. Zatim teda barva drzi ale dali jste mi brouka do hlavy.. Za 14 dni jdu na dalsi tak par dni predem cecko, ale o kafi slysim poprve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ondrej71: Čti to tu pořádně. Viz následující citace. Nachytal se, nachytal... (sorry) Kafe bych se taky nevzdal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Ještě že tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Panove, kdyby se to nekomu rozlezelo, tak moznosti pry jsou...https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/tetovani-nejlip-odstrani-laser-paprsky-rozbiji-pigment.A181010_133849_ln-zdravi_ape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Chystá se letos někdo?http://www.tattoograndprix.cz/https://www.facebook.com/tattoograndprix/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Panove, kdyby se to nekomu rozlezelo, tak moznosti pry jsou...https://www.lidovky.cz/relax/zdravi/tetovani-nejlip-odstrani-laser-paprsky-rozbiji-pigment.A181010_133849_ln-zdravi_apeTo nechceš...jsou tu tací, co by mohli vyprávět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Tattoo grand prix Brno 2018 Bez komentare Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Jj bylo to tam fajnovy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 No já tam konečně našel inspiraci, co bude na vnitřní straně bicepsu proti filmům Karla Zemana. RŠ jsem si vždycky přál, ale nevěděl jak na to. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tajný to není, dám fotky až to bude zahojené. Souvisí to s dcerou, synem, hudbou a kolem...Omlouvám se za tragickou kvalitu fotek, rychlocvak mobilem v koupelně. Levé rameno = dcera, pravé rameno = syn.Díky komunikativnímu panu tatérovi to dnes uteklo jako voda. Třetí a čtvrté tetování jsme dnes už nestihli, takže nohy uděláme asi příští týden.Je mi jasné, že pro vás - pokročilé - je to nuda bez invence, ale mám z těch dvou nápisů zvláštním způsobem dobrý pocit. PS. Jste první kdo to vidí. Syn ani dcera o tom ještě neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Nejdriv jsem videl jen zenske jmeno a uz jsem se desil, ze je to jmeno partnerky, pak jsem si precetl, ze jde o jmena deti... takze cajk Ty styly pisma maji nejaky hlubsi smysl nebo se ti proste libi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Jj dcera ujíždí na horrorech a syn hltá manga seroše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se