Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj, já teď dostal ke kulatinám taky voucher do Nibbler tattoo...námět už je, teď mi kamarád dotahuje font a půjde se na to...teda vlastně nevím ještě, jestli ramena nebo kozy...

Odesláno (upraveno)

Nakonec padla volba na Charakter.com .. komunikace s nima na jedničku, tak uvidíme, jak dopadne výsledek :). Díky všem!

128a37531d3b26ee7ec9236e6f6e4ec5.jpg David Klvac ( Charakter Tattoo,Our Future Tattoo ) Upraveno uživatelem markwagner
Návštěvník Ondra
Odesláno

Panove, ja vas s tim tetovanim obdivuju... ja kdybych si nekam nechal vytetovat snad jen O jako Ondra, tak by me to do mesice tak sra*o, ze bych si to sam vydloubal kruzitkem, aby to bylo pryc... :D

Odesláno

Panove, ja vas s tim tetovanim obdivuju... ja kdybych si nekam nechal vytetovat snad jen O jako Ondra, tak by me to do mesice tak sra*o, ze bych si to sam vydloubal kruzitkem, aby to bylo pryc... :D

Co tetování, ale když máš ruku jak z  Addams family, to je teprv prdel..  :punk:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Co tetování, ale když máš ruku jak z Addams family, to je teprv prdel.. :punk:

to uz vubec nedavam :D

Odesláno

Já si tak trochu myslel, dle jména a avataru, přesto že barvičky chybí, že by jsi mohl být Ondrash ze Znojma..

Odesláno

Stejně je nejduležitější si najít svého tatéra, jehož styl chci nosit na těle až do futrálu. Nový vybraný kousek, do kůže půjde snad do konce roku.

attachicon.gif46167452_2079712629005796_4066196004712480768_n.jpg

To je nějaký mytologický drakopes, nebo čistě smyšlená věc? U tebe bych tipl tu mytologii..  :smile_anim:  :cheers:

Odesláno

Jirko, je to neuvěřitelné, ale je to tygr. Žádnou mytologii v tom nehledej ;)

Ale Majskej, ne?

Stejně jako ten panter/jaguár co už máš?

Odesláno (upraveno)

Mikiovskej. Zadnou mytologii v tom nehledat. Zviratko proste :D Narozdil od Jaguara, ktery je mixtecky hieroglyf z Codex Laud (cca 1200-1400 n.l.)

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

A kde Ti to dělaj? Si furt říkám, že potřebuju nějakou kočku a tenhle styl se mi líbí

dík

Návštěvník Ondra
Odesláno

Já si tak trochu myslel, dle jména a avataru, přesto že barvičky chybí, že by jsi mohl být Ondrash ze Znojma..

Nejsem. V avataru mam zen symbol :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...