Milis Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 milisi, ehm, nejsem si jist, proč by měl být jasný předem. Nicméně, jistě bude třeba taková poznámka zdrojem flame Tak já si tipnu rovnou, ale samozřejmě se omlouvám za případně pokaženou pomstu: Hodinky splnily očekávání .... poměr cena/výkon je překvapivě dobrý ..... vykazují drobné nedostatky ve zpracování ..... přesnost je v normě, co by kdo chtěl za ty prachy ..... přišly perfektně zabalené ..... speciální zátěžové testy (střelba, potápění, kanoistika, píchání) přežily bez větší úhony.... atd. Závěr: Povedené hodinky pro nenáročného uživatele, fantastické chování dodavatele, nová štika v českém rybníce, ne nadarmo Czech Made. A na závěr zřejmě letmé porovnání s výrobky českého "konkurenta". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 ...a kdopak je asi vyfotí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 ...a kdopak je asi vyfotí? Sedni na kolo a pijeď je nafotit a nebo mlč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2010 Tak já si tipnu rovnou, ale samozřejmě se omlouvám za případně pokaženou pomstu: Hodinky splnily očekávání .... poměr cena/výkon je překvapivě dobrý ..... vykazují drobné nedostatky ve zpracování ..... přesnost je v normě, co by kdo chtěl za ty prachy ..... přišly perfektně zabalené ..... speciální zátěžové testy (střelba, potápění, kanoistika, píchání) přežily bez větší úhony.... atd. Závěr: Povedené hodinky pro nenáročného uživatele, fantastické chování dodavatele, nová štika v českém rybníce, ne nadarmo Czech Made. A na závěr zřejmě letmé porovnání s výrobky českého "konkurenta". Já je snad neměl pořádně v ruce, ale jak to čtu, tak ty je znáš perfektně btw: na kanoi jsem nikdy nejezdil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 (upraveno) výbroně, jsem žádostiv již na první dojmy po jejich "příletu". Podej zprávu Tak jsou tady. Jejich předání od zásilkové služby proběhlo na parkovišti LIDL . Obloženost a ruch na parkovišti mě přesvědčil o tom, že chrám zaručeně výhodných nákupů, zdravého jídla, pití, a zaručeně pravého kakaa nebude ohrožen ani kdyby na požití sýrů z tohotoobchoďáku zemřelo 1000 důchodců ... Ale nic, zpět k časoměřiči: Je to druh hodinek který třeba mně nic neříká, otočná luneta, sportovní cifr, ploché sklíčko. Uvnitř má být miyota s 21 kameny, cifr je černý, datový věnec bílý (jak jinak) , vteřinovka oranžová. Stránka je tady , fotka je tady zatím jen z firemního webu. Upraveno 18. února 2010 uživatelem Onion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 (upraveno) fotka z webu je dobrá, že maj nakřivo lunetu, to se dá napravit jedním cvakem... napravit křivou datumku už půjde hůř... edit: tim chci říct, to si toho v MPM nikdo nevšim (a jsme zase u toho chronograpu) - zdá se, že maj nejen outsourcing výroby, ale i stránek Upraveno 18. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 tady na těch co mám v ruce je datumka ok Ale když jí porovná s fotkou na webu, tak mi nesedne, ta velikost čísel.. alespoň takhle na monitoru jako by ten datový věnec na jejich fotce byl jiný než v reálu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 fotka z webu je dobrá, že maj nakřivo lunetu, to se dá napravit jedním cvakem... napravit křivou datumku už půjde hůř... edit: tim chci říct, to si toho v MPM nikdo nevšim (a jsme zase u toho chronograpu) - zdá se, že maj nejen outsourcing výroby, ale i stránek Jo, a na číselníku přiznávají skromně "jen" 17 jewels. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 18. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 čekal jsem kdo si toho všimne K tomu je vyjádření přímo z fabriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 ani kdyby na požití sýrů z tohotoobchoďáku zemřelo 1000 důchodců ... Tak to dopadá, když si někdo kupuje rakouský syrečky. Ale sýry mají v Lidlu většinou dobrý, asi jediná věc, kterou tam občas kupuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 čekal jsem kdo si toho všimne K tomu je vyjádření přímo z fabriky Tu dokumentaci když tak taky zveřejníš, viď Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 18. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2010 4 Onion. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Tu dokumentaci když tak taky zveřejníš, viď Díky. Byl jsem mimo kancelář takže vkládám až teď kopii emailu kterou mi poslal pracovní PRIM MPM jako reakci na mojí objednávku Dobrý den, jak bylo slíbeno, tak Vás informuji, že Vámi požadované hodinky jsou již k dispozici a připraveny k odeslání. Sportovní automaty podlehly obnovou a nyní obsahuji kvalitnější strojky Miyota s počtem rubínů 21. S touto obměnou narostla i cena hodinek. Mohu však speciálně pro Vás nabídnout hodinky za velkoobchodní cenu a to jest 3 082,- s DPH. U ciferníku jsme s úctou k tradici ponechali označní počet rubínu 17. Informace naleznete i na našich webových stránkách (http://www.prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=121) Prosím Vás o potvrzení objednávky prostřednictvím odpovědi na tento mail. Hodinky jsem schopný Vám odeslat ve středu 17.2.2010 prostřednictvím české pošty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Odhaduji to na ctnost z nouze. IMHO vymyšlený příběh, chtělo by to vidět ten web před Onionovým dotazem. Nejsem Primolog, tak bych chtěl vidět ten ČSSR vzor s označením 10atm... Upraveno 19. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 MPM turba už tu byly? http://www.prim-hodinky.cz/sort.php?kategorie=12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 U ciferníku jsme s úctou k tradici ponechali označní počet rubínu 17. :lol2: Onione, tesime se na fotky i testovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Byl jsem mimo kancelář takže vkládám až teď kopii emailu kterou mi poslal pracovní PRIM MPM jako reakci na mojí objednávku Dobrý den, jak bylo slíbeno, tak Vás informuji, že Vámi požadované hodinky jsou již k dispozici a připraveny k odeslání. Sportovní automaty podlehly obnovou a nyní obsahuji kvalitnější strojky Miyota s počtem rubínů 21. S touto obměnou narostla i cena hodinek. Mohu však speciálně pro Vás nabídnout hodinky za velkoobchodní cenu a to jest 3 082,- s DPH. U ciferníku jsme s úctou k tradici ponechali označní počet rubínu 17. Informace naleznete i na našich webových stránkách (http://www.prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=121) Prosím Vás o potvrzení objednávky prostřednictvím odpovědi na tento mail. Hodinky jsem schopný Vám odeslat ve středu 17.2.2010 prostřednictvím české pošty. Totálně bizardní :-D A popravdě 4900, to už jsou krásné renovované Prim Sport 2 z Eltonu. Pravda, nebude to automatický nátah, ale tak snad o moc dražší by nebyla verze s vypouklým dýnkem pro letecké Prim. No uvidíme, co testy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 (upraveno) Já si zase představuji, jak "... Sportovní automaty podlehly obnovou .." - je to jasný překlep, ale roztomilý S tou slevou se vytáhli - v nabídce 4900.00 Kč vč. DPH. Ale ... že jo Na testy jsem taky zvědavý, díky předem Edit: Stejný strojek je tedy ale i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27089 ; takže zase na druhou stranu, ... Upraveno 19. února 2010 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Ty testy bych viděl asi následujícím způsobem (ale samozřejmě, že daplňující návrhy jsou vítány) : Kibi to nafotí (já to neumím) a pak je bude chvíli nosit a udělá nějaký přehled o přesnosti v provozu. Potom si je vezmu já a protáhnu několikrát je bazénem a párou.. Potom je kibi protáne mrazákem a nebo něco podobného a uvidíme jak se to potom znova projeví na bazénu a sauně Dáme tomu nějaký výsledek v podobě fotek a krátkého zhodnocení.. Potom, pokud budete mít zájem by je třeba Apep a X-Bob mohli vzít do svých velectěných pazour a chvíli je ponosit a připsat k tomu svoje poznatky... Co vy na to? Takový uživatelský test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 19. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2010 Ty testy bych viděl asi následujícím způsobem (ale samozřejmě, že daplňující návrhy jsou vítány) : Kibi to nafotí (já to neumím) a pak je bude chvíli nosit a udělá nějaký přehled o přesnosti v provozu. Potom si je vezmu já a protáhnu několikrát je bazénem a párou.. Potom je kibi protáne mrazákem a nebo něco podobného a uvidíme jak se to potom znova projeví na bazénu a sauně Dáme tomu nějaký výsledek v podobě fotek a krátkého zhodnocení.. Potom, pokud budete mít zájem by je třeba Apep a X-Bob mohli vzít do svých velectěných pazour a chvíli je ponosit a připsat k tomu svoje poznatky... Co vy na to? Takový uživatelský test Já se tomu nebráním a jak znám X-Boba, tak ten to jistě taky neodmítne, dej pak vědět, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se