Přejít na obsah

PRIM MPM

Doporučené příspěvky

milisi, ehm, nejsem si jist, proč by měl být jasný předem. Nicméně, jistě bude třeba taková poznámka zdrojem flame :)

Tak já si tipnu rovnou, ale samozřejmě se omlouvám za případně pokaženou pomstu: Hodinky splnily očekávání .... poměr cena/výkon je překvapivě dobrý ..... vykazují drobné nedostatky ve zpracování ..... přesnost je v normě, co by kdo chtěl za ty prachy ..... přišly perfektně zabalené ..... speciální zátěžové testy (střelba, potápění, kanoistika, píchání) přežily bez větší úhony.... atd. Závěr: Povedené hodinky pro nenáročného uživatele, fantastické chování dodavatele, nová štika v českém rybníce, ne nadarmo Czech Made. A na závěr zřejmě letmé porovnání s výrobky českého "konkurenta".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já si tipnu rovnou, ale samozřejmě se omlouvám za případně pokaženou pomstu: Hodinky splnily očekávání .... poměr cena/výkon je překvapivě dobrý ..... vykazují drobné nedostatky ve zpracování ..... přesnost je v normě, co by kdo chtěl za ty prachy ..... přišly perfektně zabalené ..... speciální zátěžové testy (střelba, potápění, kanoistika, píchání) přežily bez větší úhony.... atd. Závěr: Povedené hodinky pro nenáročného uživatele, fantastické chování dodavatele, nová štika v českém rybníce, ne nadarmo Czech Made. A na závěr zřejmě letmé porovnání s výrobky českého "konkurenta".

Já je snad neměl pořádně v ruce, ale jak to čtu, tak ty je znáš perfektně :thumbsup_anim:

btw: na kanoi jsem nikdy nejezdil...

Odkaz ke komentáři

výbroně, jsem žádostiv již na první dojmy po jejich "příletu". Podej zprávu ;)

Tak jsou tady.

Jejich předání od zásilkové služby proběhlo na parkovišti LIDL . Obloženost a ruch na parkovišti mě přesvědčil o tom, že chrám zaručeně výhodných nákupů, zdravého jídla, pití, a zaručeně pravého kakaa nebude ohrožen ani kdyby na požití sýrů z tohotoobchoďáku zemřelo 1000 důchodců ... Ale nic, zpět k časoměřiči:

Je to druh hodinek který třeba mně nic neříká, otočná luneta, sportovní cifr, ploché sklíčko. Uvnitř má být miyota s 21 kameny, cifr je černý, datový věnec bílý (jak jinak) , vteřinovka oranžová. Stránka je tady , fotka je tady zatím jen z firemního webu.

post-142-1266485516.jpg

Upraveno uživatelem Onion
Odkaz ke komentáři

fotka z webu je dobrá, že maj nakřivo lunetu, to se dá napravit jedním cvakem... napravit křivou datumku už půjde hůř...

edit: tim chci říct, to si toho v MPM nikdo nevšim (a jsme zase u toho chronograpu) - zdá se, že maj nejen outsourcing výroby, ale i stránek

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

fotka z webu je dobrá, že maj nakřivo lunetu, to se dá napravit jedním cvakem... napravit křivou datumku už půjde hůř...

edit: tim chci říct, to si toho v MPM nikdo nevšim (a jsme zase u toho chronograpu) - zdá se, že maj nejen outsourcing výroby, ale i stránek

Jo, a na číselníku přiznávají skromně "jen" 17 jewels.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
ani kdyby na požití sýrů z tohotoobchoďáku zemřelo 1000 důchodců ...
:offtopic: Tak to dopadá, když si někdo kupuje rakouský syrečky.:) Ale sýry mají v Lidlu většinou dobrý, asi jediná věc, kterou tam občas kupuju.
Odkaz ke komentáři

Tu dokumentaci když tak taky zveřejníš, viď :) Díky.

Byl jsem mimo kancelář takže vkládám až teď kopii emailu kterou mi poslal pracovní PRIM MPM jako reakci na mojí objednávku :)

Dobrý den, jak bylo slíbeno, tak Vás informuji, že Vámi požadované hodinky jsou již k dispozici a připraveny k odeslání. Sportovní automaty podlehly obnovou a nyní obsahuji kvalitnější strojky Miyota s počtem rubínů 21. S touto obměnou narostla i cena hodinek. Mohu však speciálně pro Vás nabídnout hodinky za velkoobchodní cenu a to jest 3 082,- s DPH. U ciferníku jsme s úctou k tradici ponechali označní počet rubínu 17. Informace naleznete i na našich webových stránkách (http://www.prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=121) Prosím Vás o potvrzení objednávky prostřednictvím odpovědi na tento mail. Hodinky jsem schopný Vám odeslat ve středu 17.2.2010 prostřednictvím české pošty.

Odkaz ke komentáři

Byl jsem mimo kancelář takže vkládám až teď kopii emailu kterou mi poslal pracovní PRIM MPM jako reakci na mojí objednávku :)

Dobrý den, jak bylo slíbeno, tak Vás informuji, že Vámi požadované hodinky jsou již k dispozici a připraveny k odeslání. Sportovní automaty podlehly obnovou a nyní obsahuji kvalitnější strojky Miyota s počtem rubínů 21. S touto obměnou narostla i cena hodinek. Mohu však speciálně pro Vás nabídnout hodinky za velkoobchodní cenu a to jest 3 082,- s DPH. U ciferníku jsme s úctou k tradici ponechali označní počet rubínu 17. Informace naleznete i na našich webových stránkách (http://www.prim-hodinky.cz/sortdetail1.php?id=121) Prosím Vás o potvrzení objednávky prostřednictvím odpovědi na tento mail. Hodinky jsem schopný Vám odeslat ve středu 17.2.2010 prostřednictvím české pošty.

Totálně bizardní :-D

A popravdě 4900, to už jsou krásné renovované Prim Sport 2 z Eltonu. Pravda, nebude to automatický nátah, ale tak snad o moc dražší by nebyla verze s vypouklým dýnkem pro letecké Prim.

No uvidíme, co testy :)

Odkaz ke komentáři

Já si zase představuji, jak "... Sportovní automaty podlehly obnovou .." - je to jasný překlep, ale roztomilý :)

S tou slevou se vytáhli - v nabídce 4900.00 Kč vč. DPH.

Ale ... že jo :) Na testy jsem taky zvědavý, díky předem :)

Edit: Stejný strojek je tedy ale i tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=27089 ; takže zase na druhou stranu, ...

Upraveno uživatelem Apep
Odkaz ke komentáři

Ty testy bych viděl asi následujícím způsobem (ale samozřejmě, že daplňující návrhy jsou vítány) :

Kibi to nafotí (já to neumím) a pak je bude chvíli nosit a udělá nějaký přehled o přesnosti v provozu. Potom si je vezmu já a protáhnu několikrát je bazénem a párou.. Potom je kibi protáne mrazákem a nebo něco podobného a uvidíme jak se to potom znova projeví na bazénu a sauně :) Dáme tomu nějaký výsledek v podobě fotek a krátkého zhodnocení.. Potom, pokud budete mít zájem by je třeba Apep a X-Bob mohli vzít do svých velectěných pazour a chvíli je ponosit a připsat k tomu svoje poznatky... Co vy na to? Takový uživatelský test :D

Odkaz ke komentáři

Ty testy bych viděl asi následujícím způsobem (ale samozřejmě, že daplňující návrhy jsou vítány) :

Kibi to nafotí (já to neumím) a pak je bude chvíli nosit a udělá nějaký přehled o přesnosti v provozu. Potom si je vezmu já a protáhnu několikrát je bazénem a párou.. Potom je kibi protáne mrazákem a nebo něco podobného a uvidíme jak se to potom znova projeví na bazénu a sauně :) Dáme tomu nějaký výsledek v podobě fotek a krátkého zhodnocení.. Potom, pokud budete mít zájem by je třeba Apep a X-Bob mohli vzít do svých velectěných pazour a chvíli je ponosit a připsat k tomu svoje poznatky... Co vy na to? Takový uživatelský test :D

Já se tomu nebráním :) a jak znám X-Boba, tak ten to jistě taky neodmítne, dej pak vědět, díky :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...