vendy Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Tak tohle mne opravdu zajímá,jaký závěr z tohoto testu vznikne.Od Oniona výborný nápad,budu se těšit.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Taky se na výsledek testu těším. Obzvláště pokud bude obsahovat fotky z elekronového mikroskopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Chystám udělat klasický uživatelský test, potom trochu zátěžový testík, nějakou chvíli sledovat přesnost v klidu i v zátěži. Porovnání strojku PRIM Sport MPM a Czechoslovakia. Fotky udělá Kibi, to si myslím, že bude dostatečně vypovídaící. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Můžeme k tomu klidně nafotit můj soliter který stojí 20x víc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Při vší ústě ke všem Onione, ty vlastně jsi odvážný průkopník, který podrobí svoje vlastní Sportky MPM/Elton n.p. k rozhodnutí sporů. Pak už nebude nikoho, kdo by argumentů Tvých přebil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Tak mně s..rou ty kecy a výkřiky a pomluvy a hlavně srovnávání hodinek za 2 000 s hodinkama za 40 000 Kč... Navíc mně fascinuje, jak jsem slíznul kritiku jenom za to, že jsem řekl, že se zlepšili... Každý se může zlepšit, každý se může zhoršit.. pouhé tvrzení o zlepšení vůbec například nevypovídá NIC o pozici na pomyslném žebříčku firem.. mohli se zlepší z 1000 místa na 950té a nebo z 1000 na 10té... což jsem ale nijak netvrdil a nehodnotil, pouze jsem zrekapituloval fakt, že vyrábí lepší hodinky než před nějakým časem... Já asi prostě nechápu takové to fanatické odmítání reality... Jinak porovnávat budu Sport Prim MPM s Sport Prim Czechoslovakia, nikoliv Sport Prim Manufactured 1949 (neboli Elton). Sporty od Eltonu nemám, mám soliter na bázi pouzdra Linea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 (upraveno) Tak mně s..rou ty kecy a výkřiky a pomluvy a hlavně srovnávání hodinek za 2 000 s hodinkama za 40 000 Kč... Navíc mně fascinuje, jak jsem slíznul kritiku jenom za to, že jsem řekl, že se zlepšili... Každý se může zlepšit, každý se může zhoršit.. pouhé tvrzení o zlepšení vůbec například nevypovídá NIC o pozici na pomyslném žebříčku firem.. mohli se zlepší z 1000 místa na 950té a nebo z 1000 na 10té... což jsem ale nijak netvrdil a nehodnotil, pouze jsem zrekapituloval fakt, že vyrábí lepší hodinky než před nějakým časem... Já asi prostě nechápu takové to fanatické odmítání reality... Jinak porovnávat budu Sport Prim MPM s Sport Prim Czechoslovakia, nikoliv Sport Prim Manufactured 1949 (neboli Elton). Sporty od Eltonu nemám, mám soliter na bázi pouzdra Linea. No jestli by nestalo za to porovnat to treba s tema novejma Sportama co ma napr. M916?! I kdyz strojky jsou v podstate stejný, ale pouzdra z mosazi a z oceli se asi porovnat nedaj. Nicmene uz se tesim na vysledek Upraveno 16. prosince 2009 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Onione, dyť píšu, že Sport z Elton n.p. - národní podnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 PRIM z Frýdku má první plus. Reaguje rychle a živě. Včera o půlnoci jsem objednal, dnes dopoledne se mi omluvili, že uvedený model je právě vyprodán a nabídli model v quarz. Odepsal jsem, že chci mechaniku a že jí chci otestovat kolik vydrží. Během hodiny přišla odpověď, že si váží zájmu o hodinky a že když je chci abych je testoval, tak že je zkusí stáhnout od nějakého maloprodejce. Čili první známka kterou dostanou za komunikaci je 1 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 No jestli by nestalo za to porovnat to treba s tema novejma Sportama co ma napr. M916?! I kdyz strojky jsou v podstate stejný, ale pouzdra z mosazi a z oceli se asi porovnat nedaj. Nicmene uz se tesim na vysledek Porovnat nechci ani tak materiál, je jasné, že novodobé PRIM MPM budou materiálově lepší než produkce z 80 let. Jde mi o design, přesnost výroby, otřepy, lícování indexů s ručkama, přesnost, caliber. Pak stejná hlediska srovnáme ze solitérem za 46 tisíc od Prim manufactured 1949. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Porovnat nechci ani tak materiál, je jasné, že novodobé PRIM MPM budou materiálově lepší než produkce z 80 let. Jde mi o design, přesnost výroby, otřepy, lícování indexů s ručkama, přesnost, caliber. Pak stejná hlediska srovnáme ze solitérem za 46 tisíc od Prim manufactured 1949. OK, sem zvědavej, doufám že vyhrajeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Tak vítěz tam být podle mně nemůže. Prostě jenom vedle sebe dáme fotky těch samých detailů hodinek za 450 kč (80 léta), pak za 2000 Kč a za 46 000 Kč :-) Myslím, že to může být zajímavé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šarik Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 Aby se pak po testu neukázalo, že tikátka za 2000 se příliš neliší od těch za 46 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2009 I to se může stát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 I to se může stát... ...pokud ja to budu psat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2009 Tak to je trošku nefer :-) Nebo si myslíš, že fotky budeme s kibim upravovat ve photoshopu a naměřené odchylky korygovat podle hesla "co nezvládla puška, to dodělá tužka"? Chystám standardní uživatelský test kterých jsem napsal za svůj život asi 1000 .... A nikdy jsem nebyl obviněn z nekorektnosti nebo stranění ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2009 Tak to je trošku nefer :-) Nebo si myslíš, že fotky budeme s kibim upravovat ve photoshopu a naměřené odchylky korygovat podle hesla "co nezvládla puška, to dodělá tužka"? Chystám standardní uživatelský test kterých jsem napsal za svůj život asi 1000 .... A nikdy jsem nebyl obviněn z nekorektnosti nebo stranění ... Z podvodu te urcite obvinovat nechci. Spis to byl povzdech nad rekneme obavou se zaujatosti. Uvidim az to date do kupy jestli byla obava opravnena ci ne. Mohl jsem to napsat predtim nejak korektneji, prominte oba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 19. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 kdyz mi Prim MPM da na novy (fotakovy) telo a blesky, tak jejich fotky budu retusovat jak vzteklej... ale pochybuju, takze na retus prdim... Mimo vyzuálního srovnání by to chtělo ještě pořádný zátěžový test. Třeba týden v dolech při rubání uhlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 19. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2009 Bude... uhlí sice kvůli tobě rubat nebudu, ale mrazák, vodu a nějaké vibrace na boxovacím pytli zžijí... to se neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 20. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2009 Bude... uhlí sice kvůli tobě rubat nebudu, ale mrazák, vodu a nějaké vibrace na boxovacím pytli zžijí... to se neboj Tak to jsem moc zvědavý na výsledky. Doufám, že rozdíly v kvalitě budou zřetelně vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se