Jump to content

Traser super sport

Athos

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

mám Traser super sport s gumovým řemínkem.

Chtěl bych kovový, dovozce je jen obchodník s hodinkami, žádné služby, můžete mi poradit, kde ho mám sehnat? Už se nedováží :-(

Je to pro mě docela dost důležité, dostal jsem je, ale já gumový náramek nenosím, chci kov. Jestli ho neseženu, tak je prodám.

Mám napsat třeba do Německa, jestli tam nemaj náhradní díly, český trh je jen taková demoverze obchodu.

Nebo mám obvolat všechny krámky v ČR, jestli by se neslitovali a nepřehodily řemínky z hodinek na krámě, někde je s kovovým určitě budou mít :-)

Díky

722 624 824

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Posted

Zkus to tady

http://www.h3-watches.co.uk/traser_straps_pages.htm

Ahoj,

mám Traser super sport s gumovým řemínkem.

Chtěl bych kovový, dovozce je jen obchodník s hodinkami, žádné služby, můžete mi poradit, kde ho mám sehnat? Už se nedováží :-(

Je to pro mě docela dost důležité, dostal jsem je, ale já gumový náramek nenosím, chci kov. Jestli ho neseženu, tak je prodám.

Mám napsat třeba do Německa, jestli tam nemaj náhradní díly, český trh je jen taková demoverze obchodu.

Nebo mám obvolat všechny krámky v ČR, jestli by se neslitovali a nepřehodily řemínky z hodinek na krámě, někde je s kovovým určitě budou mít :-)

Díky

722 624 824

Posted

A odkaz? Problém je v těch packách z hodinek, trochu jinej rádius a je to děs.

Nemůžu, potřebuju originál nebo jdou do světa pod cenou :-(

Posted
napsat si můžete kam chcete, ale výrobce již tahy na tento model nemá, takže ani česky demo-obchodník je nemá kde objednat..

Nepleť si výrobce a chlapa, kterej nakoupil ze Schweizu velký množství hodinek a zahltil tady republiku.

Vzhledem k tomu, že je mám ještě v záruce je megaostuda nemít náhradní věci.

Vem v potaz to, že vím ještě o hodinkách na krámě s kovovým náramkem, co pak výrobce bude dělat, až se rozbije v záruce, bude se vymlouvat, že to bylo používáním, aby nemohl zákazník odstoupit od smlouvy?

Jsem obchodník celý život a pro zákazníka bych se rozdal (vozy) a z tohodle je mi špatně, jen se každej předhání, jak zkurvit cenu a né jak zlepšít služby :-(

Posted

kubson ma na webu napsano "Verze s kovovým tahem je definitivně doprodána, dále bude k dispozici pouze verze se silikonovým řemenem" - nejsem si sice uplne jisty, zda-li jsem schopen z teto formulace vyvodit onen spravny zaver, ale soudim, ze uz je proste nema!! a co se tyce hodinek na krame, zkus je koupit, roz..bat tah a pote se pri uznani opravnene reklamace pripadne podelit o nesolidnosti prodejce hranicici s "megaostudnosti" :) jinak je totiz megaostuda zde nekoho osocovat z neceho, co se nestalo,protoze si koupil model na gume, tak si stezuj az ti nebude dodan gumovy tah!!!

Posted
Nepleť si výrobce a chlapa, kterej nakoupil ze Schweizu velký množství hodinek a zahltil tady republiku.

myslíte mne?

tak jako nevím.. výrobce (mb-micortec) doprodává modelovou řadu, postupně se vyprodaly verze s ocelovými tahy, pak modré chrona, potom černé ss.. v čem je problém? co z toho nelze pochopit? prodávají se za poloviční cenu a za jasných podmínek (zkrácení záruční lhůty na 2r). ještě jednou opakuji, že se nejedná o mou aktivitu, ale o výrpodejovou akci výrobce, ne mne jako prodejce. v případě reklamace se hodinky pošlou do švýcar a zatím nikdy s výměnou / opravou / refundací nebyl problém.

Posted
myslíte mne?

tak jako nevím.. výrobce (mb-micortec) doprodává modelovou řadu, postupně se vyprodaly verze s ocelovými tahy, pak modré chrona, potom černé ss.. v čem je problém? co z toho nelze pochopit? prodávají se za poloviční cenu a za jasných podmínek (zkrácení záruční lhůty na 2r). ještě jednou opakuji, že se nejedná o mou aktivitu, ale o výrpodejovou akci výrobce, ne mne jako prodejce. v případě reklamace se hodinky pošlou do švýcar a zatím nikdy s výměnou / opravou / refundací nebyl problém.

Takže jsem se konečně někam dochatoval :-) nevím, že máš obchod či něco víc, já se jen nechci vzdát. Ve Vivantis Chrudim mi dali číslo na chlapa, kterej jim to opravuje a vylezlo z něj, že má jedny na krámě a sám přiznal, že s gumovým je to úplně neprodejný, tak mi ho neprodá.

Mě to dalo zase naději, že bych ten kovový náramek mohl na svých hodinkách mít.

Uvedu to na pravou míru, hodinky mi propadli v zastavárně, jsou skoro nový, ale jak si někdo mohl koupit ten hnus gumovej, to je jak BMW na plecháčích, totální degradace.

Přepínám: :-)

Posted

athosi, jdes na veci trosku agresivne, ale kazdemu podle jeho gusta, ze? v podstate mas dve moznosti - nechat si je nebo prodat. pokud si je nechas, mas zase dve moznosti - cekat a shanet origo tah (nebo jiny alternativni) nebo se spokojit s timhle... atd atd.

jen jeste poznamenam, ze to, ze ten tah nevyhovuje tobe, jeste neznamena, ze je na pendrek. oznacovat ho jako gumovej hnus a degradaci... no jak myslis. treba si jen spravne nepochopil vyznam slova "sport" v nazvu hodinek...

:cheers:

Posted

Je to o vkusu. Přítelkyně má Super Sporty na silikonu, krásně sedí, má to na motorku, lyže, na vodu a tak. Já silikon sundal a koupil vodotěsný kožený hnědý Di Modell a vypadají elegantně. Tah mne dlouho nelákal, nevím proč, snad proto že ho má skoro každý kolem, prostě mi kůže přišla elegantnější a jaksi exkluzivnější ale uznávám, že Super Sportům bude tah slušet. Až teď jsem si pořídil titanové Trasery na titanovém tahu, ale to nejsou SS.

Posted

to Athos: tak len aby som to pochopil dostal si Trasery na silikone, co sa ti nepaci a chcel by si ho vymeniť za kovový ťah, v dvoch príspevkoch vyurážaš Kubsona a v tretom ho žiadaš o pomoc a jedným dychom dodáš že tie hodinky nemáš lebo ti prepadli v zástavárni...to mi teda hlava neberie.....ale respekt za to ako si vieš v piatich príspevkoch urobiť toľko priateľov...pekný deň

Posted
Takže jsem se konečně někam dochatoval :-) nevím, že máš obchod či něco víc, já se jen nechci vzdát. Ve Vivantis Chrudim mi dali číslo na chlapa, kterej jim to opravuje a vylezlo z něj, že má jedny na krámě a sám přiznal, že s gumovým je to úplně neprodejný, tak mi ho neprodá.

Mě to dalo zase naději, že bych ten kovový náramek mohl na svých hodinkách mít.

Uvedu to na pravou míru, hodinky mi propadli v zastavárně, jsou skoro nový, ale jak si někdo mohl koupit ten hnus gumovej, to je jak BMW na plecháčích, totální degradace.

Přepínám: :-)

aha, no já jsem ten druhý dovozce, ne tam kde jste se dovolal.. můj web www.chronoshop.cz

ten silikon se dá nahradit kůží, textilem, nebo nějakým neoriginálním kovovým tahem - u výrobce už fakt nejsou, jedině najít u nějakého prodejce u nás nebo po světě, osobně si myslím, že to za tu námahu nestojí, dají se pořídit pěkné neoriginální tahy, jenom nebudou posledním článkem kopírovat tvar pouzdra.

Posted
aha, no já jsem ten druhý dovozce, ne tam kde jste se dovolal.. můj web www.chronoshop.cz

ten silikon se dá nahradit kůží, textilem, nebo nějakým neoriginálním kovovým tahem - u výrobce už fakt nejsou, jedině najít u nějakého prodejce u nás nebo po světě, osobně si myslím, že to za tu námahu nestojí, dají se pořídit pěkné neoriginální tahy, jenom nebudou posledním článkem kopírovat tvar pouzdra.

Já bych si dovolil nesouhlasit, ten origo tah stojí za to, kor když stačí párkrát kliknout na odkaz co dával xbenny, já jsem ho tam kupoval a naprostá spokojenost, ještě poslali haldu reklamy. Druhá věc je otázka ceny.

Posted
Já bych si dovolil nesouhlasit, ten origo tah stojí za to, kor když stačí párkrát kliknout na odkaz co dával xbenny, já jsem ho tam kupoval a naprostá spokojenost, ještě poslali haldu reklamy. Druhá věc je otázka ceny.

měl jsem na mysli tu práci s hledáním, tah je samozřejmě ok, tahy nejsou už řadu měsíců, takže se budou asi hledat těžko

Posted

Mám supersporty právě od kubsona,byly na gumě a po krátkém nošení na NATO strapu jsem je dal na tah který sice není originální,ale díky tvaru pouzdra to vůbec nevadí a velice příjemně se nosí.Myslím že pokud se nepodaří sehnat ,,originál",je toto řešení nejjednodušší,a je možno si vybrat22kový tah,který se člověku bude líbit.

Posted

Díky za radu, ale v odkaze hledám a nenacházím origo co tam bylo, nebo hledám blbě?:-)

Hoši, já prostě ten kovový musím sehnat.

Kdyby moc hořelo, tak ten kožený by mohl být akceptovatelný, ale stejně né :-)

Dneska jsem je málem prodal za 3.500,- ale budu muset jít ještě dolů :-(

Posted

Co takový? V hodinářství se ptej na Condor, šířka 22mm, pin (masív, ne ohýbaný plech). Stál 700,-

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...