Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím, chtěl bych prostřednictvím fóra upozornit na jeden internetový obchod, který dodává řemínky Hirsch. Sháněl jsem docela dlouho řemínek v rozměru 19 mm (Seiko SNX 115). Veděl jsem že Hirsch vyrábí také lichá čísla, bohužel jsem nenašel ochod, který by takové rozměry rovněž prodával. Nakonec se mi to podařilo na www.hodinky-time.cz a dnes mi dorazil objednaný Hirsch Camelgrain No Allergy OE. Tak zde hážu malou reklamu, abyste případně věděli kde sehnat liché rozměry řemínků.

Posted
Dík za tip :thumbsup_anim:

Jo a podstatná věc je to, že neúčtují poštovné. :thumbsup_anim:

Posted

Jak to je se zárukou u řemenů? Proč má gumový řemen Hevea záruku jen 12 měsíců? Mají ji i kožené řemeny. Na řemeny je kratší záruka než na ostatní zboží? Zrovna u toho gumového vůbec nechápu proč, protože gumové řemeny (různých výrobců), co jsem měl a mám, vydrží určitě déle než dva roky, bez problémů. Když se rozpáře kožený řemen za 13 měsíců, tak se to nedá reklamovat? Nikdy by mě nenapadlo reklamovat třeba to, že kožený řemen změnil barvu, nebo že po ročním nošení má třeba trošku jiný tvar (prostě takový ty věci, který se nošenim dějou, stejně jako u bot), ale třeba zrovna rozpáraný řemen bych možná reklamoval. Já už teda naštěstí všechny řemeny od simona, takže s ním bych se určitě domluvil, ale občas kupuju ostatním běžné produkční řemeny, tak abych věděl, nač se mám případně připravit.

Posted

To bude překlep. Veškeré spotřební zboží (nové) má ze zákona záruku 24 měsíců, řemen od Hirsche nemůže být výjimkou.

Posted
To bude překlep. Veškeré spotřební zboží (nové) má ze zákona záruku 24 měsíců, řemen od Hirsche nemůže být výjimkou.

Tak to tedy bude asi překlep u všech řemenů, které tam mají :)

Posted

Fakt by jsi šel reklamovat po roce a půl rozpáranej řemen?? To fakt nechápu. Když ho budeš pravidelně nosit, tak je do roka po něm. Lidi nepřehánějte to.

Posted
Fakt by jsi šel reklamovat po roce a půl rozpáranej řemen?? To fakt nechápu. Když ho budeš pravidelně nosit, tak je do roka po něm. Lidi nepřehánějte to.

Vzhledem k tomu, že snad žádný řemen nemám na ruce častěji než jednou za týden až dva, tak bych o tom přemýšlel. Kdybych měl řemen, který nosím denně, tak bych ho reklamovat nešel ani kdyby se mu něco stalo dříve než za půl roku.

Posted

Moje švagrová by ho reklamovala snad i den před dvouletou zárukou. Já chtěl reklamovat kdysi pouzdro od mých Timexů protože mám asi moc agresivní pot a to docela dost začalo oxidovat ale bylo mi řečeno že to nelze. Nejsem hádavá nátura tak jsem to dál neřešil. Teď už Timexy slouží někomu jinému a doufám že mu ruka upadne. Ano byly mi odcizeny. :-( Jinak na nové řemeny i gumové MUSÍ být 2 letá záruka.

Posted

Ted jsem se koukal na ty Hirsche a záruku a vidím záruku 2 roky...tak uz to změnili asi tak jak to ma být-)

Tomu se říká rychlá reakce na podnět :thumbsup_anim:

Posted
Moje švagrová by ho reklamovala snad i den před dvouletou zárukou. Já chtěl reklamovat kdysi pouzdro od mých Timexů protože mám asi moc agresivní pot a to docela dost začalo oxidovat ale bylo mi řečeno že to nelze. Nejsem hádavá nátura tak jsem to dál neřešil. Teď už Timexy slouží někomu jinému a doufám že mu ruka upadne. Ano byly mi odcizeny. :-( Jinak na nové řemeny i gumové MUSÍ být 2 letá záruka.

Tak ja mel uplne stejny problem, rekl by jsem ze je to standard a davaji na timex sufankovou ocel a kdyz to projde tak je to OK, ja je reklamoval po necelem roce ze mam sezrane pouzdro, to uz tam byly slusne viditelne prohlubne, pani to bez reci vzala a odeslala nekam, asi za dva tydny jsem si je vyzvedl i s novym pouzdrem, nekolik let jsem je nosil a ted je mam v krabicce a pouzdro je stale jak novy, to druhe je evidentne z jineho materialu, pot si myslim ze mam podobny.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Musím upozornit na tohoto prodejce- www.hodinky-time.cz ,řemen Liberty i přes deklarovaných 21 dní a 20 dní co slíbili i přes okamžitou platbu dodnes nedodali. :thumbsdown_anim:

• 4 weeks later...
Posted

Já mám pozitivní zkušenosti, koupil jsem tam již dvoje hodinky a pět řemenů a vše proběhlo jak deklarovali,co měli skladem,to mi dorazilo na druhý den přes PPL a co skladem nebylo dorazilo v rozmezí týdne až dvaceti dnů. Jednání velice ochotné a dokonce si objednala hodinky i manželka a do týdne byly doma,to bylo před Vánoci.Těd tam mám objednaný další řemen a předpokládám opět hladký průběh-)

Guest Radius
Posted (edited)

Ještě k té záruce, 24m musí dát ze zákona, takže se zřejmě jednalo o překlep, ale pochopitelně nelze reklamovat opotřebování užíváním, takže by se dala reklamovat leda nějaká výrobní vada, třeba rozlepení, nebo nevim, každopádně by se to zkoumalo a těžko by následně při nevyhovění reklamace nějakej znalec prokázal, že to není opotřebování užíváním. Ale jak tu někdo psal, to by u HIRSCHe reklamoval jen šílenec a je to sc-fi. Ale spíš pro ilustraci, kdyby někdo řešil výrobní vadu třeba u žraloka Breitling se sponou za třináct kolíků, ale tam je zase výrobní vada nepravděpodobná...

Edited by Radius
Posted

reklamaci u řemenů bych asi neřešil,pokud by se nejednalo o výrobní vadu,jako prasklý šev nebo chybný rozměr. řemeny beru jako spotřební zboží a střídám je často,radši koupím nový než se s někým tahat-)

přece jen oproti cenám hodinek jde o pakatel

• 2 months later...