GlenAffric Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Dost často jsem svědkem, jak se v běžném provozu honí řidiči silných vozů (někdy i slabších...). Neodsuzuji to a priori, jenom bych se chtěl dobrat nějakých obecnějších principů. které k tomu vedou. Sám na sobě pozoruji, že někdy mám nutkání předstihnout vůz přede mnou, i když to není ani nutné, ani rentabilní, ani bezpečné. I když se to podaří, nemívám z toho dobrý pocit a v duchu si spílám, že bych to neměl dělat. Máte nějaké poznatky ze své praxe? Sáhněte si trochu do svědomí.
DAveDOG Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Ona v tom je jistě mužská ješitnost, ukázat se že jsem lepší než ten druhý. Nevím jestli bych odolal nezazávodit si v autě kdybych vlastnil něco silnějšího ale s 50kW toho člověk moc nenamachruje. Ale taky díky tomu že mám jen těch 50kW k dispozici jezdím pohodově a neřeším jestli někde budu o 2 minuty dřív nebo později. A taky do toho má co mluvit i mé zaměstnání kde si MUSÍM hlídat rychlost. A i lehké překročení by mohlo mít nedozírné následky.
Jay Doll Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Na honění není nic špatného, pokud se to provozuje v rámci bezpečnosti silničního provozu. Nejraději to mám na světlech, prostě padne zelená a šupky vpřed a před auto co stojí vedle. A to prosím aniž bych porušil předepsanou maximální rychlost. Edit: Abych odpověděl i na dotaz, důvody by se podle mne daly vysledovat v určité soutěživosti řidičů, v ochotě ukázat kolik toho mám pod kapotou a nebo prostě z nudy. Zkusím o tom najít nějakou studii.
Dantechno Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Taky si myslim ze na honeni neni nic spatneho .. A kdo tvrdi ze se nehoni , tak se honi nejvic.
Jay Doll Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Dantechno: Jsi si jistý, že se tady bavíme všichni o stejném honění? Edit: Ale něco na tom bude. Podle mne je honění dokonce zdravé! Ti co jezdí tak že přes volant sotva vidí a drží se ho křečovitě jako zloděj elektrického oplocení se sice nehoní, ale jsou jedni z nejnebezpečnějších na silnici.
Guest Tada Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Do svědomí si sahat nebudu, to by tady zase lidi nemuseli unést. Já osobně nepředjíždím rád ale: Auto, co jsou ve zpětném zrcátku a vzdalují se mě neohrožují a nemůžou předemnou udělat nějakou hloupost
Milan156 Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Do svědomí si sahat nebudu, to by tady zase lidi nemuseli unést. Já osobně nepředjíždím rád ale: Auto, co jsou ve zpětném zrcátku a vzdalují se mě neohrožují a nemůžou předemnou udělat nějakou hloupost Přesně. Jen se snažím všemu nebezpečí ujet
Guest Tada Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Přesně. Jen se snažím všemu nebezpečí ujet Nazval bych to "aktivně bezpečnou jízdou"
Alessio Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Nazval bych to "aktivně bezpečnou jízdou" ...a ten pocit, co?
Jay Doll Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 No v tom případě nechápu, proč si policajti pořídili Passaty R36... oni se nám záměrně snaží bránit v bezpečném odstupu od aut vzadu a tudíž narušují naší aktivní bezpečnou jízdu.
adamo Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Já mám 170kW (231koní) a 25 let a tak se občas tak nějak neudržím Samozřejmě se nehoním s favority, ale spíše s něčím podobně rychlým ;-) jenom jednou se mi stalo, že mladí kluci ve vedle stojícím favoritu (nebo něčem podobném) na mě hulákali, ať to osolím Rychlost jízdy volím spíše podle možností a nálady než podle zákona. Na druhou stranu ale o sobě můžu říct, že nejezdím jak hovado. Když někdo nemá kam uhnout - nelepím se na něj. Předjíždím co nejrychleji a nejohleduplněji. Co mě ale dokáže vytočit - když se na mě někdo lepí, když nemám kam uhnout. To pak docela rád využiju koně pod kapotou.
Guest Tada Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 No v tom případě nechápu, proč si policajti pořídili Passaty R36... oni se nám záměrně snaží bránit v bezpečném odstupu od aut vzadu a tudíž narušují naší aktivní bezpečnou jízdu. Bo to má klimu, sesle z vepře, fialky, čtyřhrab v automatu. Prostě hustopřísná kára Tam nejde o ten odstup aut vzadu, tam jde o to aby byli vzadu, co nejrychleji všichni, kteří tě ohrožují tím, že jsou momentálně před tebou
mischa Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 já jezdím úplně pohodově, klidně, ve vesnici 50-60, mimo do 140ti, kde to jde, na dálnici do 160ti. Měl bych se tedy vejít do těch "měkkých " pokut. zrychluji a brzdím plynule a harmonicky. Vydržím to tak 15 minut, pak si někde musím šlápnout, jednou, dvakrát.To mě sexuálně zklidní a pak zase chvíli vydržím. Myslím, že to u mě není soutěživost, ale hravost. Na hodinkách pouštím chronograf, i když ho na nic nepotřebuju, v noci koukám na fluorescenci, kolik je hodin, i když to vědět nepotřebuju, do vody vlezu s hodinkami, i když je tam vůbec na nic nepotřebuju /jo, třeba i do vany!/. Tak proč bych si občas nemohl šlápnout pořádně na plyn, když to tam je. Je to normální a zpestřuje to jízdu, samozřejmě, za předpokladu, že tím nikoho nelekám a neohrožuji, včetně sebe. Manželčino zpomal je pak už pouhým " bzučením mouchy v mých uších"........
Guest Tada Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 ... Manželčino zpomal je pak už pouhým " bzučením mouchy v mých uších"........ Taky mi občas někdo v autě bzučí... Ale když jedu se spolujezdcem, tak se snažím jet ještě opatrněji Pouštíš si chronograf, když někam jedeš?
VIPER1 Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Já taky předjíždím hlavně z bezpečnostních důvodů. Prostě pravděpodobnost, že se něco semele je daleko menší, když před sebou nic nemám a mám dostatečný výhled. Jsem to tak naučený z motorky... Letos jsem se nechal vyhecovat tak dvakrát, možná třikrát, ale protože jsem jezdil s EVO X, tak moc dlouhé honičky to nebyly. Jinak se nehoním - vyrostl jsem z toho Největší honiči jsou Ochcávkáři, nejlépe 1.9 TDI ale pokud možno vše červeně (samo že chiptuning je nutnost)
Bert Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Ve svém případě jsem asi tak pře dvěmi lety zjistil, že převýchova je zbytečná. Tak jsem nepřevychoval sebe, ale změnil auto. S Toyotou Landcruiser toho už fakt moc nenazávodím, a na všechny předchozí ďábelsky rychlé kočičky vzpomínám s nostalgií a smutkem v oku.
mischa Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Taky mi občas někdo v autě bzučí... Ale když jedu se spolujezdcem, tak se snažím jet ještě opatrněji Pouštíš si chronograf, když někam jedeš? Jo, pouštím, když jedu v tramvaji, v metru, doma na záchodě, v posteli. Nic neměřím, nejvýš počkám, až přeskočí ručka na minutovém sčítači. Pak stopuji a vracím, to je ten největší orgasmus
Guest Tada Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Jo, pouštím, když jedu v tramvaji, v metru, doma na záchodě, v posteli. Nic neměřím, nejvýš počkám, až přeskočí ručka na minutovém sčítači. Pak stopuji a vracím, to je ten největší orgasmus Já mám třeba zakázáno v autě chronograf nosit, protože přítelkyně si všimla, že když řídím se spuštěnými stopkami, tak jedu o něco rychleji
mmuf Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 Taky si myslim ze na honeni neni nic spatneho .. A kdo tvrdi ze se nehoni , tak se honi nejvic. to mě fakt pobavilo.. Vzhledem k zavedení bodového systému, vzhledem k tomu, že jsem ženatý se závazky a vzhledem k mým hobby jsem přešel k poněkud větším vozům 4x4. Očekával jsem, že to povede ke zklidnění jízdy a částečně to tak i je. Na dálnici mě to nenutká jet víc jak 150-160, ikdyž by to šlo. Ovšem využít při rozjezdu na semaforech ty newtonmetry, nebo jet na plnej knedlík po blátivý polňačce je pošušňáníčko.
Guest Tada Posted December 7, 2009 Report Posted December 7, 2009 ....nebo jet na plnej knedlík po blátivý polňačce je pošušňáníčko.... Taky objevuji tu radost z úseků lesních a polních cest
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.