Přejít na obsah

Honění se v autech

Doporučené příspěvky

Odesláno
Já jen znovu opakuji, že je rozdíl mezi jezdit jako prase a samotnou jízdou nad rámec stanovených rychlostních limitů, které nebyly stanoveny s ohledem na bezpečnost, snad až na omezení rychlosti v obci.

Přesně takovýhle hajzly, který si upravujou a vykládají pravidla podle sebe, bych věšel za přirození do průvanu.

Nahodou na to, ze mam 18 a vodicak mam od konca leta, tak mam za sebou uz dobrych 5000km, kazdy tyzden jazdim utorok do prahy a v piatok spat do BA, ale cas cesty sa tu nedovazim napisat, lebo niektory jedinci, by ho tazsie znasali :lol:

5000km je jako když flusneš do rybníka. Tím se nemáš co ohánět. A časem cesty se klidně pochlub, ať vidíme jaký seš boreček. Třeba se i rozstřelíš sám a nevemeš nikoho sebou, to bych tě měl rád.

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
:baaasmiley: no aj s vami je zabava pani... :D

vždycky mají všichni rádi, když se někde zjeví v diskusi 18 letý trojnásobný vítěz finské rallye

nejhorší na tom je, že tihle namachrovaní vaginálové neohrožují jen sami sebe, ale do hrobu berou spousty nevinnných lidí

Odesláno
no aj s vami je zabava pani...

S tebou z mýho dnešního pohledu ne, ale byl jsem v tomhle věku stejnej.

Chtěl bych tě vidět za 20 let, až by sis tohle po sobě přečet - za sebe přiznávám, že s mokrým řidičákem jsem byl taky debil.

edit: jenže já byl debil jednou za čtvrt roku když mi někdo milostivě pučil žigula nebo škocku, takže spíš takovej neozbrojenej debil - dneska jsou možnosti jak bejt tutovej debil x-násobný

Odesláno
Nahodou na to, ze mam 18 a vodicak mam od konca leta, tak mam za sebou uz dobrych 5000km, kazdy tyzden jazdim utorok do prahy a v piatok spat do BA, ale cas cesty sa tu nedovazim napisat, lebo niektory jedinci, by ho tazsie znasali :lol:

A to s tym semaforom samozrejme robim minimalne 4x denne... :rolleyes:

Tak to jsi teda velká kabrňák!!! To bys mohl dělat i velitele rychlých šípů od Foglara!! Jezdit po D1 tam a zpět jak....To je velká škola!!!!! :bangin:
Odesláno
chlapci máme nové vlákno kde se můžeme servat jó? měsíčně najezdím cca 8000km, 15 let jsem denně na cestách a každý den si říkám, jak je super, že jsem dojel ve zdraví domů... jezdím tak, abych přežil, takže se radši nevyjadřuju...

Pod tohle se podepíšu...A v diskusi radši končím, ještě bych se mohl dozvědět že jsem posera a jezdím podle špatných pravidel.

Odesláno

Fakt už mi to nedá!

Tohle celé vlákno je od začátku na p*í*č*u* a bohužel není poslední dobou jediné.

A než jsem to slovo výše napsal, tak jsem o tom dlouze přemýšlel a stojím si za ním. To mi věřte.

Nikdo asi nechce, aby to celé bylo jen o hodinkách, zvláště když zde máme sekci "ostatní diskuse", ale někdy to už hraničí s demencí.

A 5.000 najetých km? Taky jsem je před dvaceti lety měl a asi ne vždy jsem dodržel zákon a předpisy, ale chlubit se tím a ještě kolem toho rozpoutat takovouhle debatu?

Tohle fakt patří na novinky.cz mezi totálně anonymní individua s nedochozenou ZŠ a ne sem.

Howg!

Odesláno
Tohle fakt patří na novinky.cz mezi totálně anonymní individua s nedochozenou ZŠ a ne sem.

Nojo, už to neni fórum gentlemanů milovníků krásných a poctivých horologických strojů, ve kterém se enfant terrible dali spočítat na jedné ruce... Témata se rozplizávaj, hodinky nejsou ústředním tématem ale jen jedním z doprovodných... jakousi minimální nutnou vstupenkou pro vstup a následnou volnou zábavu...

Odesláno
navrhoval bych adminům lock vlákna, protože to tady stejně nedopadne jinak, než že under 20 řidiči budou poučovat ty starší o tom, jak se má správně jezdit

Konečně konstruktivní návrh !! Nebo by to mohl udělat sám Oculist,snad si udělal obrázek o situaci a stačilo by to.

Odesláno

ono vytahovat veci z kontextu je trosku ine ako som napisal... Napisal som "na to, ze mam 18 a vodicak mam od konca leta, tak mam za sebou uz dobrych 5000km". Tu som vobec neslo o chvalenie sa, ze mam najazdenych neuveritelnych 5000km... Nikto teda z mojich kamaratov co maju vodicaky aj o dost dlhsie tolko najazdeneho nema, tak som to pisal v tom zmysle, ze jazdim pomerne dost vela... Vlastne som to najazdil od zaciatku oktobra.

Od toho aby niekto hodnotil, kontroloval moje schopnosti a dodrziavanie zakonov su tu iny ludia... Stale rozmyslam co som mohol napisat take, ze vas to tak zobralo... No uz radsej sa odteraz budem diskusiam o autach na chronomagu oblukom vyhybat...

Odesláno
Nojo, už to neni fórum gentlemanů milovníků krásných a poctivých horologických strojů, ve kterém se enfant terrible dali spočítat na jedné ruce... Témata se rozplizávaj, hodinky nejsou ústředním tématem ale jen jedním z doprovodných... jakousi minimální nutnou vstupenkou pro vstup a následnou volnou zábavu...

Víš Bandi, jsem tu krátce a až na dva členy vlastně ani nikoho osobně neznám.

A i za těch pár měsíců (chvilku jsem toto fórum sledoval předtím) zjišťuji, že se to tak nějak posouvá někam, kde - troufnu si říct - to většina členů asi vidět nechce.

No nic, nechci rozpoutat další debatu a proto již opravdu toto vlákno opouštím (...třeba ho někdo brzy zamkne....)

Odesláno

jestli vono není dlouhodobě BIO na trojce... dlouhodobá inverze nebo tak něco, řeže se to v každém druhém vlákně, třeba se to s novým rokem rozjasní... já su optimista...:-)

Odesláno

To spíš až s příchodem léta až bude dlouho světlo a teploučko. Ty zimní nečasy a brzká tma asi dělají své. Jinak sám se považuji ve svých 31 letech s 60000 naježděnými kilometry bez zaviněné nehody za téměř začínajícího řidiče.

Odesláno
ono vytahovat veci z kontextu je trosku ine ako som napisal... Napisal som "na to, ze mam 18 a vodicak mam od konca leta, tak mam za sebou uz dobrych 5000km". Tu som vobec neslo o chvalenie sa, ze mam najazdenych neuveritelnych 5000km... Nikto teda z mojich kamaratov co maju vodicaky aj o dost dlhsie tolko najazdeneho nema, tak som to pisal v tom zmysle, ze jazdim pomerne dost vela... Vlastne som to najazdil od zaciatku oktobra.

Od toho aby niekto hodnotil, kontroloval moje schopnosti a dodrziavanie zakonov su tu iny ludia... Stale rozmyslam co som mohol napisat take, ze vas to tak zobralo... No uz radsej sa odteraz budem diskusiam o autach na chronomagu oblukom vyhybat...

Miku, jen jsem si rejpnul, protoze zrovna takovyhle machrovani by me osobne na krizovatce namichlo. A hlavne do toho neplette rychlostni limity, protoze rychlejsi jizda (=nad limit) nemusi znamenat nebezpecna (v tom naprosto souhlasim). A 5000km po dalnici opravdu neni dobry argument. Klidne jezdi rychle, pokud znas sve limity a limity auta a hlavne u toho pouzivej hlavu, ale nedelej si ze silnice v provozu (coz je to stani na krizovatce) zavodni drahu. Vyblbni se na okreskach, kde to dobre znas a vis, kde si na co dat bacha a kde vidis dopredu. Ale pocitej s tim, ze proti tobe muze nekde vyjet mistni machr ve favoritu s kridlem nebo naopak starej paprda s kloboukem ve skodovce, kterej v uleku nebude umet adekvatne zareagovat...

Návštěvník Tada
Odesláno

lolohh: Jezdit jako prase podle mě - podjíždět na dálnici, předjíždět odstavným pruhem, nerespektovat plnou a dvojitou plnou čáru, jezdit na červenou, ta pitomina s pruhama jak popisoval mik@ (i když jsem uvedl případ, kdy to použít, ale dělat to cíleně je prasárna), jezdit rychle v obci, jezdit prostředkem, bránit předjíždění, dělat naschvály, parkovat na invalidech je toho docela dost.

bandicoot: Omezení rychlosti mimo obec bylo zavedeno až jako reakce na palivovou krizi. Mezi staršími ročníky v ČR stále najdeš lidi, kteří neomezenou rychlost mimo obec pamatují.

tombed: Popsals to správně, jde o přežití. Co proboha děláš, že najedeš tolik Km?

Mengelis: Člověk musí mít svoje zásady, i kdyby to byly pitomosti, ale to Ty určitě dobře víš.

Odesláno
Když přijíždíš ke křižovatce, o které víš, že jeden pruh jede rovně a druhý zahybá, tak máš dvě možnosti. Buď normálně stojíš v té frontě v pruhu, který jede rovně, nebo jedeš schválně do toho pruhu co zahybá, s úmyslem jet pak rovně. Pokud někdo vidí, že pruh, co jede rovně je ucpaný, zatímco ten, co odbočuje je prázdný a schválně tam jede, aby poté využil svého auta a svých rychlých reakcí k tomu, aby se nasral do pruhu, kde nemá co dělat, tak je u mě debil. Pokud jedu někde, kde to neznám a zjistím, že jsem v pruhu, který odbočuje a já chci jet rovně, tak dám blinkr, počkám a snad vždycky mě nejpozději páté auto pustí a já se bez problémů zařadím.

100% souhlas - někdy se to prostě přihodí, kde to neznáš, že se sekneš - ale není problém dát blinkr a prostě počkat. Vždy mě někdo pustil.

Odesláno

bandicoot: Omezení rychlosti mimo obec bylo zavedeno až jako reakce na palivovou krizi. Mezi staršími ročníky v ČR stále najdeš lidi, kteří neomezenou rychlost mimo obec pamatují.

A víš vůbec kolik ty Pragovky a Tatrovky měli maximálku???Na rozdíl od dnešních aut. Omezení mimo obec by bylo úplně zbytečný. Takže tento argument se nějak nepovedl. Ale tihle závodníci by jistě uvítali jiné pravidlo.Od 22 00 do 5 00 v obci neomezená rychlost.

Návštěvník Tada
Odesláno
A víš vůbec kolik ty Pragovky a Tatrovky měli maximálku???Na rozdíl od dnešních aut. Omezení mimo obec by bylo úplně zbytečný. Takže tento argument se nějak nepovedl. Ale tihle závodníci by jistě uvítali jiné pravidlo.Od 22 00 do 5 00 v obci neomezená rychlost.

Nojo, jenomže tyhle Pragovky a Tatrovky měly taky jinačí podvozek, brzdy apod. než současná auta... Zvednutí maximální povolené rychlosti v noci, bych uvítal.

Odesláno
Miku, jen jsem si rejpnul, protoze zrovna takovyhle machrovani by me osobne na krizovatce namichlo. A hlavne do toho neplette rychlostni limity, protoze rychlejsi jizda (=nad limit) nemusi znamenat nebezpecna (v tom naprosto souhlasim). A 5000km po dalnici opravdu neni dobry argument. Klidne jezdi rychle, pokud znas sve limity a limity auta a hlavne u toho pouzivej hlavu, ale nedelej si ze silnice v provozu (coz je to stani na krizovatce) zavodni drahu. Vyblbni se na okreskach, kde to dobre znas a vis, kde si na co dat bacha a kde vidis dopredu. Ale pocitej s tim, ze proti tobe muze nekde vyjet mistni machr ve favoritu s kridlem nebo naopak starej paprda s kloboukem ve skodovce, kterej v uleku nebude umet adekvatne zareagovat...

Ok ja to berem... A dakujem za reakciu hodnu rozumneho cloveka a nie oznacovania "namachrovaný vaginál", "kabrňák" a nebudem hladat este dalsie...

lolohh: Jezdit jako prase podle mě - podjíždět na dálnici, předjíždět odstavným pruhem, nerespektovat plnou a dvojitou plnou čáru, jezdit na červenou, ta pitomina s pruhama jak popisoval mik@ (i když jsem

Snad sa nenajde clovek, co by s tymto tvrdenim nesuhlasil...

A s tou krizovatkou som to napisal do tohto vlakna, lebo to sem presne sedelo podla nazvu topicu, ked ste to uz tu chceli mat... Normalne by som si na to ani nespomenul, len akurat som isiel v nedelu po prahe smerom k opere, kde je tych pruhov celkom dost a isiel som v lavom a potreboval som ist rovno, uz som sa nechcel zaradovat akurat bolo prve auto autobus tak som si nanho ako pravy pirat ciest trufol... :D Tolko flamu kvoli takej hluposti... Ze nemate lepsie veci na praci... :rolleyes: (ja teda osobne ani moc nemam... :) ) Oks mozno som to este par krat spravil v BA... :lol:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...