Jump to content

Seiko Ananta Spring Drive Chronograph GMT

Recommended Posts

Posted (edited)

Už jsem to nevydržel..kibi je to na tobě :-)

Zapůjčeno: Koscom

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by ¨safi
Posted (edited)
tak tyhle hodinky si umim predstavit jako definitivni... fakt... :)

To jsou krásné fotky...

Mám Seiko moc rád a tyhle obrázky mne jen utvrdili.

Děkuji ti!

Edit: Jen by mě zájímalo jak moc jsou těžké. Myslím spíš než skutečnou váhu jak působí v ruce.

Vypadají poměrně mohutně a těžce. Odpovídá pocit v ruce tomu vzhledu?

Edited by Gilius
Posted

Jen ta cerna, jen ta cerna... co na tom vsichni vidi? Vzdyt se to musi okoukat a nejspis i obouchat :) Ale hodinky jsou to krasne a fotky taky. Meli je na Viennatime, u stolku vedle stanku sedela slecna z japonska a skladala pod kamerou, diky ktere to promitali na stenu, spring-drive chronograf. Hezke pokoukani.

Posted

Nadávno jsem obvinil na jiném vláknu Seiko z průzkumu slepých cest, tímto se jim musím omluvit tady ví kam jdou. Moc hezký. :speak_cool: :speak_cool:

Posted (edited)

Krásný stroj a zdobení. Myslím, že podobná úroveň zpracování u "swiss made" je k vidění u hodinek za cca sto tisíce.

EDIT: Doplním, že pouzdro má průměr 46 MM a samotné hodinky jsou k mání ve více verzích včetně kovotahu.

Edited by PhoeniX
Posted

Ač jsem ty hodinky v původním vlákně ohodnotil jako nepěkné, tak s postupem času a s přibývajícími fotkami postupně měním názor. Něco na nich je... fotky opět bez debaty za 1*

Posted

Jsou "kurva" fakt nádherný. Fotky jsou hezký, ale nejlepší jsou naživo. Něco takovýho musí dostat každýho chronomagora. To zpracování je neuvěřitelné ...

Posted

Kibi&Safi, půjčili/ukázali vám i verzi bez chrono, verzi GMT? Jestli jo, co dojmy z ní?

• 1 month later...