skalis Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 To jako myslíš o těchto? Ne ne. Mam na mysli potapky Superocean Heritage. Tohle je nuda Koukam, ze me predbehl Kalifx. Mimochodem kdo se o vás staral v Oriose na té výstavě? Pan Pavelka. Stejne tak i na vystave Omega. Musim uznat, ze mel perfektni znalosti (pravda, obcas se vloudila nejaka marketingova vsuvka, ale jen decentne, takze fajn, patri to k veci). Opravdu klobouk dolu, je prijemne mit moznost bavit se s prodejcem, ktery ma zmaknutou historii a vyborny prehled o znacce. Jen me to utvrzuje v mem dlouhodobem pozitivnim nazoru na Oriosu.
cigi Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Nebyly moje, midlochu, ale připouštím, že mi to bylo a je líto :D Ani jsem netušil, že takovej nářez existuje. Tyhle retro se stínovanými čisly jsou nádherný, ale ne definitivní .
mrakodrap Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Ne ne. Mam na mysli potapky Superocean Heritage. Tohle je nuda Koukam, ze me predbehl Kalifx. Pan Pavelka. Stejne tak i na vystave Omega. Musim uznat, ze mel perfektni znalosti (pravda, obcas se vloudila nejaka marketingova vsuvka, ale jen decentne, takze fajn, patri to k veci). Opravdu klobouk dolu, je prijemne mit moznost bavit se s prodejcem, ktery ma zmaknutou historii a vyborny prehled o znacce. Jen me to utvrzuje v mem dlouhodobem pozitivnim nazoru na Oriosu. Pan Pavelka to je ten starší pán? Mě obsluhoval starší pan (neznám jméno). Chtěl jsem se kouknout na IWC 7 days ve zlatě. Nevěděl pořádně kde a jestli je má (výloha) a jeho první otázka, když jsem se na hodinky zeptal zněla "a víte kolik ty hodinky stojí?" Připadlo mě to stejný, jak když se zeptá ...a máte na ně?... Trošku mě to překvapilo. No, to sem asi nepatří.
skalis Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 (upraveno) Pan Pavelka to je ten starší pán? Mě obsluhoval starší pan (neznám jméno). Chtěl jsem se kouknout na IWC 7 days ve zlatě. Nevěděl pořádně kde a jestli je má (výloha) a jeho první otázka, když jsem se na hodinky zeptal zněla "a víte kolik ty hodinky stojí?" Připadlo mě to stejný, jak když se zeptá ...a máte na ně?... Trošku mě to překvapilo. No, to sem asi nepatří. Ne, je to ten mladsi. Ten starsi pan je pan hodinar, pro prodej viditelne neni nejpovolanejsi. Ale jeho praci muzu jedine pochvalit! No, ale zpet k puvodni otazce. Co rikaji ortodoxni fanousci Breitling na zmineny model Superocean Heritage? Opravdu me to zajima. Upraveno 14. prosince 2009 uživatelem skalis
mrakodrap Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Ne, je to ten mladsi. Ten starsi pan je pan hodinar, pro prodej viditelne neni nejpovolanejsi. Ale jeho praci muzu jedine pochvalit! Tak to jo. To chápu. Každý umíme něco jiného.
Kalifx Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 (upraveno) Ne, je to ten mladsi. Ten starsi pan je pan hodinar, pro prodej viditelne neni nejpovolanejsi. Ale jeho praci muzu jedine pochvalit! No, ale zpet k puvodni otazce. Co rikaji ortodoxni fanousci Breitling na zmineny model Superocean Heritage? Opravdu me to zajima. Dyť jsem ti to napsal. "Hmmm, to je možná ten problém. Super Ocean Heritage totiž rozhodně není typickým modelem Breitlingu. Pro někoho bohužel...Pravda je taková, že Breitling si na naleštěnejch cingrlátkách postavil byznys. SOH je tady mockrát probíranej model, ale spíš ve smyslu "konečně něco, co bych si od Breitlingu koupil". Což ovšem nejsou slova kmenovejch breitlingářů. A tyhle Breitlingy jsou holt prostě pro kmenový fandy, kteří mají rádi "svůj starej dobrej Breitling" se všema jeho neřestma. smile.gif Já neříkám, že se mně tento model líbí bez výhrad, ale protože znám minimálně svou vlastní genezi (od dob, kdy bych si snad mimo Navitimeru ani ve snu nedokázal představit cokoli od B naruce až po současnost, kdy se mně líbí dobrá polovina modelů), tak jsem v soudech opatrnější. Některé modely od Breitlingu jsou divný ve výloze a na ruce je to paráda, jiný jsou divný i 5 minut na ruce, ale po týdnu je to paráda........ Prostě Breitling je Breitling a já jsem rád, že je takovej jakej je..." Upraveno 14. prosince 2009 uživatelem Kalifx
mrakodrap Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Dyť jsem ti to napsal. "Prostě Breitling je Breitling a já jsem rád, že je takovej jakej je..." Tak to jsi napsal krásně. Cítím to stejně.
skalis Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Tak to jsi napsal krásně. Cítím to stejně. Jo, je to dobre napsany. A koukam, ze uz si zrejme nepamatuju, na co uz jsem se nekde driv ptal , to ta moje hlava (a pamet). Diky za reakce. Osobne me velke B prakticky nebere, ale tenhle jedinej model me nuti po ocku po nem stale pokukovat. Vazne se mi libi a to tak, ze bych tyhle hodinky rad nosil. Libi se mi, jak skloubuji marchrindex spolu s decentnim vzhledem. Ale jeste dost vody v rekach uplyne, nez budu kupovat hodinky v teto hladine, takze veskere moje uvahy jsou prozatim ryze akademicke .
spiderer Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Gratulace k SO chrono, je to klasika, me se na fotkach a tak libi moc, jen mi nejak uplne nesedej na ruce, mozna by mohly byt o chlup vetsi (urcite ne vyssi), pro me jsou klasikou Navitimery co ma Kalifx, dale me berou Herculesy a zajimavy jsou B-1, SF a dalsi si uz asi nekoupim a otazku SOH citim trochu jako Kalifx, ty hodinky jsou pekny, ale tak nejak uz to neni ten "pravej" Breitling.. Takze me ted z toho vyplyva, ze si bud znovu koupim B-1 a nebo si pockam na Navitimery.. A nebo si taky zatim nekoupim nic
midloch Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 (upraveno) Tak to jo. Právě jsem se malinko podivil. SOH bez chrona jsem pochopil starou známou klasiku a to mě na definitivní B nějak nesedlo. I když proti gustu... Taky sem se zarazil, nicméně definitivné brejtle asi nejsou, když koupíš Navitimery, tak začneš pošilhávat po tankoidní sporťácké řadě Aeromarine, když vyděláš peníze a koupíš bentlouše, tak zas na BforB, takže je to v tomto ohledu dost těžký. Upraveno 14. prosince 2009 uživatelem midloch
stucel Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Ne, je to ten mladsi. Ten starsi pan je pan hodinar, pro prodej viditelne neni nejpovolanejsi. Ale jeho praci muzu jedine pochvalit! No, každý má dělat svoje řemeslo a to ostatní přenechat druhým. Tuhle jsem byl vyzvednout automaty a zrovna na prodejně nebyl prodavač a tak mi to vydával starší pan hodinář. Předal mi hodinky se slovy "stačí takhle párkrát zamávat, pak nasadit na ruku a aspoň 10 hodin nosit. Hlavně to nenatahovat, jsou tam hrozně malé zoubky." Já na to: " A to mám 10 hodin denně mávat rukama, abych to udržel v chodu?" Načež pan hodinář pravil:"Já asi dneska nemám svůj den" a odešel. Asi mě nechtěl uhodit a já to přitom myslel jen z legrace.Š.
Cyber Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Pane jo, duri, gratuluju, na začátečníka prima rána ! A typicky začátečnická volba . Dlouho je mít nebudeš, když tu chvíli pobudeš. Definitivní brajle asi existují, myslím, že jsem jedny takový měl na ruce, ale dál je to tajemství, který neřeknu !! Jsou ty co si myslím :-)?
Kalifx Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Jasně, cyber !! :D No a který to teda byly cigi? Proč s tím vlastně děláš takový tajnosti? Měly řemen z lidský kůže nebo tak něco?
Cyber Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 No a který to teda byly cigi? Proč s tím vlastně děláš takový tajnosti? Měly řemen z lidský kůže nebo tak něco? Aby mu je za ty peníze nikdo nevyfouknul. Chápu :-)
Kalifx Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Aby mu je za ty peníze nikdo nevyfouknul. Chápu :-) Tak snad se alespoň pak pochlubí...
bandicoot Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Žeby? Kdyť na vlastní oči viděl ty čističe kanálů...
cigi Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 (upraveno) Jaban, čistič to byl !!! Ale ty (definitivní) brajle nejsou taky jen tak pro ňákýho civila, to ne. Čuměl jsem........ Upraveno 16. prosince 2009 uživatelem cigi
duri Odesláno 13. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 Chcel by som poďakovať za vo všeobecnosti pozitívne reakcie na moju kúpu. Neviem čo sú to "definitívne" B. Tieto moje som dlho hľadal, dlho vyberal a ešte dlhšie sa rozhodoval, či si ich mám kúpiť. Preto očakávam, že ich budem nosiť ak nie do smrti tak veľmi dlho. A nakoniec ich zdedí môj vnuk . Nevylučujem však, že keď, bude príležitosť , peniaze a uvidím niečo zaujímavé tak si to kúpim. Ale kupovať niečo, aby som to za mesiac predal, na to so príliš konzervatívny.
spiderer Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 ..Ale kupovať niečo, aby som to za mesiac predal, na to so príliš konzervatívny. To ti trosku zavidim.. Hodinky si uzij a moc je neznic at je synkovi predas v peknem, nositelnem stavu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se