Berbatow Odesláno 14. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2009 Zdravím všechny, téměř jsem podlehl naříkání svého syna, tak se ptám i zde. Nemá někdo "nevhodný dar" iPhone za nějaké normální peníze? Synátor po nástupu na gympl mi tvrdí, že je za úplného trotla, protože nemá iPhone. Sumu nad 10 tyček nejsem ochotný postrádat za mobil.Takže, pokud mi někdo může poradit, kde a za kolik se dá sehnat "český" iPhone, budu rád. Prosím jen spolehlivé zdroje. P.S. jiná značka nepřipadá v úvahu!!!!!!
Thomass Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Ahoj, svuj prvni jsme kupoval na forum.iphone.cz v sekci bazar, da se tam obcas narazit na dobre kousky, casto prave i na ofic. cesky puvod se zarukou (pouze od mobilnich operatoru). Doporucuji radne ozkouset, v CZ neni uplne idealne nastaveny servis, viz opet vyse uvedeny odkaz, sekce iPhone HW. Kdyby cokoli, rad poradim!
budo Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Pošli synátora na brigádu, když má nároky, tak ať si na to vydělá
mik@ Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Pošli synátora na brigádu, když má nároky, tak ať si na to vydělá ale noo... ked som este chodil na gympel, tiez patril iphone do zakladnej vybavy, kazdeho spravneho frajera... trosku OT (sry): Musim za seba povedat, ze iphone je pre mna masinka na nezaplatenie... Na gympli mi vzdy hrozne pomohol na testoch, maturite, ked som si zistil temy dopredu atd. samozrejme k iphonu proste patri internet... Nehovorim, ze by to nebolo mozne aj z ineho mobilu, ale ten display je bezkonkurencny... To mnozstvo aplikacii, ktore vyuzivam, to mnozstvo informacii co som s nim ziskal... Skutocne to je vyborna vec... Nevahal by som a na tie vianoce by som mu to urcite doprial... Som si isty, ze to vyuzije
little_w Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 (upraveno) no, pristup clena budo mi je jaksi blizsi nez nasledujici mikuv komentar ...asi uz jsem taky "stara skola"... edit. Upraveno 15. prosince 2009 uživatelem little_w
KFL Odesláno 15. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2009 Sorry za OT .. mě spíš děsí ten přístup "Nemám iPhone, jsem mezi ostatníma nula". Copak už je to dneska opravdu jen o tomhle? Jinak jako budo.
Traveller Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Pošli synátora na brigádu, když má nároky, tak ať si na to vydělá Dělám to taky tak, jak moji potomci chtějí nějaký nadstandard.
Gilius Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Copak už je to dneska opravdu jen o tomhle? většinou ano,bohužel....kolega z práce řeší něco podobného
decebal Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Ono tomu samozřejmě nahrává to, že není srovnatelný konkurenční výrobek. Ale brigáda je myslím věc, která nikomu neublíží.
nAscA Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 konkurencni vyrobek je, a dokonce i lepsi HTC HD2 Osobne bych sve dite v tomto nepodporoval. Kdyz uz, tak at si na pulku vydela a pulku prispeju...
decebal Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 konkurencni vyrobek je, a dokonce i lepsi HTC HD2
nAscA Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 decebal: tady mas docela hezke srovnani
pavel23 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Čus tady máš funglovku z ČR za 6500, je jich tam víc: http://iphone.sbazar.cz/novy-cerny-apple-i...c-o3450896.html
mik@ Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 (upraveno) no tak tomu naozaj neverim... ked nieco vyzera prilis dobre na to aby to bola, tak to najskor pravda nebude... 250eur za pristroj co u operatora stoji 620? Predajca okrem toho nema ziadny feedback! Upraveno 16. prosince 2009 uživatelem mik@
decebal Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 decebal: tady mas docela hezke srovnani Klidně si můžem dát sraz a ukážem si to v praxi. A půjdem nejen po hardware ale i po systému, ju? A pak si vyzkoušíme dostupnost a stahování aplikací a vůbec si užijeme spoustu legrace. Teda, já si užiju spoustu legrace.
nAscA Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 3 GS ma moje ex, takze ho znam moc dobre Prodejce vyse vypada dost podezrele.
rozm3tac Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 iphone..dobrá masinka... jinak bez reklam mohu doporucit forum.iphone.cz
ls8ls8 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 3GS 32GB za 6500Kc, dobrej for - podvodnik jak vysitej, je jich plnej internet, viz. napr. toto vlakno: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=7&t=22490
budo Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 HTC vs iPhone: kamarad ma HTC. Rikal ze to je naprosto uzasnej pristroj, kterej umi absolutne vsechno, na co si jen vzpomenes. Uplne vsechno. ........................ Jen jednu vec to neumi .................. telefonovat! Prej se mu bezne stava, ze stoji s nekym na jednom fleku, maji stejneho operatora a ruzne mobily. Kolega pry vesele telefonuje a kamarad nema s HTC signal ......... tolik co jsem o HTC slysel ja .....
ls8ls8 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Hadky na tema jestli je lepsi iPhone nebo Windows Mobile tady asi nevyresime (i kdyz ja mam samozrejme jasno ), ted jde hlavne o to, aby Berbatow nenaletel nejakemu podvodnikovi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se