Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny, téměř jsem podlehl naříkání svého syna, tak se ptám i zde.

Nemá někdo "nevhodný dar" iPhone za nějaké normální peníze?

Synátor po nástupu na gympl mi tvrdí, že je za úplného trotla, protože nemá iPhone.

Sumu nad 10 tyček nejsem ochotný postrádat za mobil.Takže, pokud mi někdo může poradit, kde a za kolik se dá sehnat "český" iPhone, budu rád.

Prosím jen spolehlivé zdroje.

P.S. jiná značka nepřipadá v úvahu!!!!!!

Odesláno

Ahoj, svuj prvni jsme kupoval na forum.iphone.cz v sekci bazar, da se tam obcas narazit na dobre kousky, casto prave i na ofic. cesky puvod se zarukou (pouze od mobilnich operatoru). Doporucuji radne ozkouset, v CZ neni uplne idealne nastaveny servis, viz opet vyse uvedeny odkaz, sekce iPhone HW. Kdyby cokoli, rad poradim!

Odesláno
Pošli synátora na brigádu, když má nároky, tak ať si na to vydělá

ale noo... ked som este chodil na gympel, tiez patril iphone do zakladnej vybavy, kazdeho spravneho frajera... :thumbsup_anim:

trosku OT (sry):

Musim za seba povedat, ze iphone je pre mna masinka na nezaplatenie... Na gympli mi vzdy hrozne pomohol na testoch, maturite, ked som si zistil temy dopredu atd. samozrejme k iphonu proste patri internet... Nehovorim, ze by to nebolo mozne aj z ineho mobilu, ale ten display je bezkonkurencny... To mnozstvo aplikacii, ktore vyuzivam, to mnozstvo informacii co som s nim ziskal... Skutocne to je vyborna vec... Nevahal by som a na tie vianoce by som mu to urcite doprial... Som si isty, ze to vyuzije ;)

Odesláno

konkurencni vyrobek je, a dokonce i lepsi ;) HTC HD2

Osobne bych sve dite v tomto nepodporoval. Kdyz uz, tak at si na pulku vydela a pulku prispeju...

Odesláno (upraveno)

no tak tomu naozaj neverim... ked nieco vyzera prilis dobre na to aby to bola, tak to najskor pravda nebude... 250eur za pristroj co u operatora stoji 620? Predajca okrem toho nema ziadny feedback!

Upraveno uživatelem mik@
Odesláno
decebal: tady mas docela hezke srovnani ;)

:gora:

Klidně si můžem dát sraz a ukážem si to v praxi. A půjdem nejen po hardware ale i po systému, ju? A pak si vyzkoušíme dostupnost a stahování aplikací a vůbec si užijeme spoustu legrace. Teda, já si užiju spoustu legrace.

Odesláno

HTC vs iPhone: kamarad ma HTC. Rikal ze to je naprosto uzasnej pristroj, kterej umi absolutne vsechno, na co si jen vzpomenes. Uplne vsechno. ........................ Jen jednu vec to neumi .................. telefonovat! :D

Prej se mu bezne stava, ze stoji s nekym na jednom fleku, maji stejneho operatora a ruzne mobily. Kolega pry vesele telefonuje a kamarad nema s HTC signal ......... tolik co jsem o HTC slysel ja .....

Odesláno

Hadky na tema jestli je lepsi iPhone nebo Windows Mobile tady asi nevyresime (i kdyz ja mam samozrejme jasno :)), ted jde hlavne o to, aby Berbatow nenaletel nejakemu podvodnikovi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...