Jirkus2 Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO PavelK SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Dýnko je zaklapávací nebo přišroubované? UNITAS je zdobený nebo úplný základ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Dýnko je zaklapávací nebo přišroubované? UNITAS je zdobený nebo úplný základ? Naklaplé a 4mi šrouby přišroubované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Naklaplé a 4mi šrouby přišroubované. Pro ilustraci z příspěvku č. 412 / little w / str.č.21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Naklaplé a 4mi šrouby přišroubované. To se mi líbí. Trochu z jiného soudku. A možná v páteční večer rozvířím vášně, ale... Přemýšlel někdo z vás případně o jiném stroji? Takový Technotime se dvěmi pérovníky a rezervou chodu 120 hodin... Krásný to stroj. Jinak jsem ještě nehlasoval. Potřebuji vidět finální verzi číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 jako phoenix, pro me je cifernik stezejni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO PavelK SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Já se ze seznamu mažu. Není to rozhodně proto, že by se mi hodinky nelíbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Prosim, necetl jsem cele toto vlakno, tudiz mam dotaz, ten seznam je jiz zavazny ci predbezny ? Rozhodl bych se na zaklade finalni podoby ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2010 Prosim, necetl jsem cele toto vlakno, tudiz mam dotaz, ten seznam je jiz zavazny ci predbezny ? Rozhodl bych se na zaklade finalni podoby ciferniku. Predbezny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 Predbezny Prima, pridavam se na seznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2010 tak ja taky laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor railmaster ? JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Prosím o vymazanie môjho záujmu zo zoznamu. Úchytkom som bol dcérou upozornený na to, čo som asi 2 týždne tušil, že môj babinec mi chystá na narodeniny prekvapenie, pôvodné Eterny, z dosť blízkeho rodinného vlastníctva, t.č. v servise na generálke. Môj záujem o remake bol zbierkový a momentálne, s vidinou vlastníctva pôvodného modelu, dostal iný rozmer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 je to uz hrozne dlhe vlakono.... ake su rozmery puzdra?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 je to uz hrozne dlhe vlakono.... ake su rozmery puzdra?? První strana, příspěvek č.9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Potvrzuji svů zájem. Railmastera jsem tedy na jeho žádost vymazal. laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 První strana, příspěvek č.9 dikes, uplne som to prehliadol pripisujem sa na zoznam laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2010 Jdu do toho, připisuji se. laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viking Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2010 laci Marfi kibi otmar baza horal Czechjoker jfidler Z. kamil vendy little w onion spiderer skalis seh1 mike ? martinbor JPS instant gandalf people Tada emte Adam99 Foundryman Vit skik ricous YPO SAS henry tko Ivan Lelak Phoenix lolohh Old Black japa ls8ls8 navi NIGHTinGALE Roman I. Viktor Honza Skeleton m01e Jirkus2 yed69 Baker sibirnaya M-72 jankoxxx Bert viking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se