Traveller Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Tak jsem byl zatím velice spokojen se svým dosavadním výběrem hodinek. Moje předsevzetí nekupovat v nejbližší době další hodinky vzalo za své při návštěvě výstavy IWC v Oriose. IWC Vintage Collection Ingenieur - to byla láska na první pohled. Ovšem teď se na mě mračí moje bývalka - Glashutte Original Senator PanoramaDate - po které jsem pokukoval před tím. Tak a teď babo raď. Na GHO se mi více líbí datum, vadí méně luminiscence. Na IWC zase jednoduchost ciferníku a historie. Cenový rozdíl je nepodstatný (cca 1000 USD). Co byste brali vy?
PhoeniX Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 IWC a to jednoznačně. Všechny detaily tvoří krásnou jednotu.
Hasňa Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Mam hodne moc rad made in Germany. Ale v tomhle pripade asi fakt IWC. Ty jsou skutecne famozni. Uz kvuli tomu jmenu si je jednou musim koupit.
Snow Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 IWC 1000% a bez váhání přesně jak říká Phoenix, obdivuhodné ztvárnění hodinek do jednoduchosti a estetičnosti bez jakýchkoliv kudrlinek a falešných příkras.
Dali Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Tak tohle rozhodování ti nezávidím. Víc se mi líbí ty IWC, ale zase Glashutte zatím žádné nemám, asi bych vybral spíš nějaké jiné Glashute. Koukni ještě na JLC ať to nemáš tak jednoduchý. Třeba něco z master control.
Guest Tada Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Záleží jak ti sednou na ruku - když jsem poprvé vyzkoušel tyhle Senatory, tak seděly perfektně... IWC jsou krásné
Gilius Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Ty G s černým cifrem!!!! To BigDate je super!!!!!
vojt Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 IWC. Thesis to napsal krásně. Já dodám jen - bezvýhradná kompozice Vybral bych je i přes to, co mi bylo řečeno během prohlídky manufaktury Glashute Original, a sice, že jen 4 firmy si dělají komplet všechno samy - právě GO, JLC, PATEK, ROLEX. Ostatně nevím, nakolik se tomu dá věřit.
Jay Doll Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Pro IWC mám slabost, takže určitě Ingenieury.
sword2 Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 ja by som mal rozhodnuté hneď ....určite IWC klasická krása!
Trňák Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 IWC, na Senátorech alespoň mě nepředstavitelně ruší datumovka.
cortes1990 Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Zamna taktiez IWC.... nadcasova klasika, budu krasne aj za sto rokov (asi aj GO ) u GO sa mi viac pacia modely ktore maju excentricky cifernik a ku GO mi taktiez viac sedi mala sekundovka
Guest Kamil Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 QUOTE(Gilius @ 15.12.2009 - 18:46) 358564[/snapback]Ty G s černým cifrem!!!! To BigDate je super!!!!!Souhlas! Tady máš pár obrázků, když jsem je měl na prodej: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
lolohh Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 O Zenithech jsi nepřemýšlel? Nevím tedy, jak si stojí finančně ve srovnání s GO a IWC, ale tipuju, že by to mohlo být podobné. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Traveller Posted December 15, 2009 Author Report Posted December 15, 2009 Díky za reakce. O jiných jsem neuvažoval. Díky za tip na JLC, ale přijdou mi už takové moc "seriózní". Ten Zenith vypadá taky pěkně, ale nemá datum. Nakonec to budou asi ty Inženýry a ještě ušetřím .
Gilius Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Souhlas! Tady máš pár obrázků, když jsem je měl na prodej: díky Kamile......nááádhera......
Diamondking Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Díky za reakce. O jiných jsem neuvažoval. Díky za tip na JLC, ale přijdou mi už takové moc "seriózní". Ten Zenith vypadá taky pěkně, ale nemá datum. Nakonec to budou asi ty Inženýry a ještě ušetřím . taky bych bral ty IWC
cody Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Volil bych G s cernym cifernikem. U nich i ten datum je nadherny. IWC mi oproti nim prijdou mene zajimave.
vojt Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Už jsem offtopic, když Traveller nechce Zenithy, které sem postnul lolohh, ale viděl jsem jejich černou verzi u Dušáka - mám ohromnou slabost pro takovéto jednoduchosti, obzvlášť, jde-li o Zenith. Mají průměr 44 mm! No nic, lolohh mi je připomněl a teď cítím uvnitř nějakou bolest
lolohh Posted December 15, 2009 Report Posted December 15, 2009 Už jsem offtopic, když Traveller nechce Zenithy, které sem postnul lolohh, ale viděl jsem jejich černou verzi u Dušáka - mám ohromnou slabost pro takovéto jednoduchosti, obzvlášť, jde-li o Zenith. Mají průměr 44 mm! No nic, lolohh mi je připomněl a teď cítím uvnitř nějakou bolest Já je taky viděl u Dušáka v černé variantě, posadil jsem se z nich na pr... Nechtěl jsem se s nima rozloučit ani při zavíračce.
Recommended Posts