Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mne jednoznačně GO s dvojitým datem: jednoduché až strohé, dokonalé do detailu (viz např. pásek se zaobleným koncem až k pouzdru), technicky zajímavější (dvojí datum, nulování vteřinovky). Zkrátka i při své jednoduchosti až strohosti dokážou být něčím zajímavé. A taky: manufakturní charakter výroby, není to taková masovka.

(Doznávám, jsem ovlivněn tím, že mi je mladá paní Bechyňová čijaksejmenuje nechala ozkoušet na ruce - bylo to sakra těžké, sebrat se a odejít bez nich! Schaffhasueny na mne nikdy takový dojem neudělaly...)

Odesláno

Big date na GO je vynikající záležitost, ale bral bych přesto jednoznačně IWC, jsou totiž tak jednoduché a precizní, až jsou téměř dokonalé...

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

za mě také GO. In-house je přece zaklínadlo. Vybral bych ty se světlým ciferníkem (bo už týden vím, jak je bílej cifr fajn !)

IWC je klasa, ale tady se mi nelíbí ty indexy jako " VYKŘIČNÍKY " !!!

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Určitě GO. IWC jsou až moc profláklá značka (tak trošku snobárna) a taky design hodinek mi až moc připomíná Seiko Spirit.

Odesláno

Dal jsem si na to dva dny, abych vyslovil "konečný názor", ale nedokázal bych se rozhodnout. Z hlediska technického (čímž neříkám že nejsou krásné) jednoznačně GO, když se na to podívám z hlediska toho s čím budu při nošení větší štramák ;) , tak kdybych měl v natahovači oboje, budu určitě víc nosit IWC...

Odesláno

doporučil bych ti pokud to nespěchá zajet si do Glashüttova, popř. pokud to máš dál objednat si katalogy + dvd... došlo mi včera a je to mňamka...:-¨), prostě jedno GO budu mít...

Odesláno

vem oboje, pak mi prodej ty, co se Ti nebudou příliš zamlouvat :thumbsup_anim:

promiň za mou nepomoc!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ja ak GO, tak Senator Sixties - krásne nadčasové hodinky za 5.000,-EUR

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...