PavelK Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Po vzhledové stránce se mi víc líbí IWC, po technické zase jasně vede velké datum. Ještěže se nemusím takhle rozhodovat.
pavel23 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Za mě jednoznačně IWC mít prachy jdu do nich. Ve skutečnosti dalo krásnější. I mé manželce a dceři se v Brně líbily.
sery.vlk Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Za mne jednoznačně GO s dvojitým datem: jednoduché až strohé, dokonalé do detailu (viz např. pásek se zaobleným koncem až k pouzdru), technicky zajímavější (dvojí datum, nulování vteřinovky). Zkrátka i při své jednoduchosti až strohosti dokážou být něčím zajímavé. A taky: manufakturní charakter výroby, není to taková masovka. (Doznávám, jsem ovlivněn tím, že mi je mladá paní Bechyňová čijaksejmenuje nechala ozkoušet na ruce - bylo to sakra těžké, sebrat se a odejít bez nich! Schaffhasueny na mne nikdy takový dojem neudělaly...)
Chorche Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 Big date na GO je vynikající záležitost, ale bral bych přesto jednoznačně IWC, jsou totiž tak jednoduché a precizní, až jsou téměř dokonalé...
tombed Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 IWC jsou nádherné, ale šel bych do GO... vše bylo řečeno,manufaktura, krásný kalibr, zkrátka GO
honza71 Odesláno 16. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2009 (upraveno) Ahoj, za mě také GO. In-house je přece zaklínadlo. Vybral bych ty se světlým ciferníkem (bo už týden vím, jak je bílej cifr fajn !) IWC je klasa, ale tady se mi nelíbí ty indexy jako " VYKŘIČNÍKY " !!! Upraveno 16. prosince 2009 uživatelem honza71
Traveller Odesláno 17. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Chlapi, nezlobte. První strana jednoznačně pro IWC a teď se to začíná zvrhávat. Myslím, že rozhodne setkání naživo...
GMT Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 IWC Ingeneur Vintage v černém ! pokud se někdy na tento level dostanu tak pro mě nejhezčí a konečný hodinky
Vit Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Oboje jsou moc hezké, ale vybral bych GO.
xxx.rada Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Za me urcite IWC. Skvely vyber. At to klapne
Well Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 Určitě GO. IWC jsou až moc profláklá značka (tak trošku snobárna) a taky design hodinek mi až moc připomíná Seiko Spirit.
Psuťák Odesláno 17. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2009 IWC se s tímhle modelem vytáhlo, volil bych tyhle.
baza Odesláno 18. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2009 Dal jsem si na to dva dny, abych vyslovil "konečný názor", ale nedokázal bych se rozhodnout. Z hlediska technického (čímž neříkám že nejsou krásné) jednoznačně GO, když se na to podívám z hlediska toho s čím budu při nošení větší štramák , tak kdybych měl v natahovači oboje, budu určitě víc nosit IWC...
ppprochy23 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Jednoznačně bych bral GO, technické hledisko, manufaktura a měl jsem je na ruce, a to je úplně jiné kafé než co vidíme na fotce.
hommer1 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Jednoznačně bych bral IWC jsou přímo skvostné.
Helex Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 Někdo tu radil super věc. Hod si korunou a uvidíš jak v první chvíli zareaguješ na výsledek. Tohle se nedá zodpovědně rozhodnout
tombed Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 doporučil bych ti pokud to nespěchá zajet si do Glashüttova, popř. pokud to máš dál objednat si katalogy + dvd... došlo mi včera a je to mňamka...:-¨), prostě jedno GO budu mít...
Arthur N. Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2009 vem oboje, pak mi prodej ty, co se Ti nebudou příliš zamlouvat promiň za mou nepomoc!!
Kasper Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 Ja ak GO, tak Senator Sixties - krásne nadčasové hodinky za 5.000,-EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sureshot Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2010 za mna IWC (comu sa sam cudujem...ale su rozhodne pekne zladene, aj inverzne farby datumu (konecne to doladil niekto do konca))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se