Cyber Odesláno 26. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 (upraveno) ja som ta "ucitelka z materskej skoly", nie som potěr, ani som sa neregistroval včera /???/, ale zareagujem. môžeš mi vysvetliť ako si na to prisiel, ze moj prispevok vyvolala tvoja poznamka o hrncoch..? narazal som na ciernobiele videnie temy a nesposobilost vedenia rozhovoru ci hadky z oboch stran. ....ale kuuuuurvachlape hrnce? no to ma ... btw, vie mi niekto vysvetlit dnesne vlakno zalozene uzivatelom Cyber v casti Predaj, ktore jasne porusilo pravidla, napriek tomu tam s vedomim a za ucasti moderatora tohto fora prebiehala komunikacia niekolko hodin, naco cele vlakno zmizlo pred niekolkymi minutami /ked Cyber zhodnotil ze ok, mozeme to teda uz zmazat/? Ak toto je sposob akym toto forum funguje, tak s tym chodte vsetci viete kam.. s odpustením aj s vasimi hrncami Má někdo chuť, tomuto milému a veskrze starostlivému tazateli , odpovedět ? Ano, kvůli několik udáním jsem poprosil moderátory o smazání, netušil jsem, že smazaný inzerát, bude učitelku z mateřské školy štvát i poté, co zmizí z očí. Omlouvám se. S hrnci ani s Parnis to nemá co dělat...tuto látku jsme již probrali, v minulých hodinách, soudružko učitelko. Upraveno 26. ledna 2010 uživatelem Cyber
instant Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Myslím že si každý urobí obrázok aj sám, netreba sa v tom rýpať. Diskusie sú tu v poslednej dobe vysoko toxické. Mimochodom, v predchádzajcom príspevku som kecal - nie som soudružka učitelka. Volám sa Potěr.. Harry Potěr
Harry Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 Tak hele, do mně se nenavážej, jo? Harry
Biges Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Kam se ztratil humr? Asi někam odlezl. Dobře mu tak!
long Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Holoubci klid !!! Není to zase až tak strašné. Jsou zde témata kde se na stránce č.3 sjednávají osobní schúzky za účelem bitvy. Vy co se zastáváte pindalů, kteří v životě neviděli hodinky s otevřeným dýnkem máte víc másla na hlavě než ten kdo zakládal toto téma. Hodnota mnoha jejich přípěvků má výpovědní hodnotu nula právě z toho důvodu, že o daném tématu vůbec nic neví ! A basta ! To není o penězích nebo o postavení, ale o chuti sledovat a učit se .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se