Jump to content

Recommended Posts

Posted

se naplno ukazuje že s odchodem starých pardů, už potěr s číslem X tisícxsetpadesátiks, ztratil poslední zbytky humoru. Pakliže ho někdy měl :-P

...psala učitelka z první třídy co nám rozšiřuje obzory :

...parnis, MM atď nepovažujem za ani trochu zaujímavé témy na rozhovor, rovnako ani iné plagiátne aktivity, ktorých je v ríši stredu drvivá väčšina. Nebudem ale za to nikomu nadávať alebo sa mu vysmievať. Skôr mu poradím ako si rozšíriť obzor.

znalec švýcarského obchodního modelu:

...predsudky, predsudky, a ešte viac predsudky. ach jo uvidíme tak za 20 rokov ako to bude s mechanickými hodinkami . keď značky ostanú ale výroba sa presunie do Číny

historik:

...tiez si myslim ze navazat sa do vyrobcov hodiniek v cine je hlupost. ano vacsina je fake-arov ale najdu sa aj skutocny hodinari a nepodcenoval by som ich. ved niekde som cital ze hodinarska tradicia v svajciarsku tiez vznikla len preto ze tam bola vtedy lacna pracovna sila.

ekonom s číslem desettisíc a nějaký drobný:

...Tak nevím, jestli Číňani vyrábí laciný šmejdy, tohle stojí 380 000 juanů, čili 1 007 000 Kč

a to vše zpusobila má nejapná poznámka o prodeji Zepter hrnců...pánové hluboce se Vám omlouvám, pakliže se Vás dotkla. Byl to jen můj trapný humor. A ted se do mě pusttě ! Mohl by začít někdo kdo se registroval včera, třeba. :thumbsup_anim:

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Když vono je před vánocema a lidi jsou podráždění,Cybere.......je to stejný,jako loni......:( A MM a Parnis je,poslední dobou,hodně citlivé téma.......

Ale poznámka o Zepter hrncích.....málem jsem se utopil (druhá možnost byla poprskat si monitor a všechno okolo,ale máme vymalováno, nadřel jsem se,takže.......)....

smejo.gif

Posted

No vidíš, a já myslel že MM bylo téma v roce 2005 a Parnis, Londys a Romys bude téma teprve příštího roku :-). Kruci tak to jsem asi šlápnul, jak se to řekne to co nevoní, ....abych zase neurazil člena No.23.876?

Posted
No vidíš, a já myslel že MM bylo téma v roce 2005 a Parnis, Londys a Romys bude téma teprve příštího roku :-). Kruci tak to jsem asi šlápnul, jak se to řekne to co nevoní, ....abych zase neurazil člena No.23.876?

Já spíš mluvil o tom,že loni,toudle dobou,se to tu taky mlelo......i když si nejsem jist,zda to bylo zrovna kvůli MM a podobnejm.....

nešlápl jsi do hovna(tos myslel? :lol: ).....hlavně klídek.....tendle předvánoční stres prej škodí játrům....nebo čemu ?! :)

Posted (edited)

Dobre hrnce, jakekoliv, by za cinske fejky (MM), nebo ty silene cinske turba, nevymenil zadny, jenom trochu soudny, clovek. Proto bylo jasne, ze jde o humor. :-)

Edited by Hasňa
Posted

Beze snahy zucastnit debaty se jen zeptam - uz jsi nekdy to sileny cinsky turbo mel v ruce??

(jen me to zajima, protoze ho hani jen ten kdo ho v ruce nedrzel, coz mi prijde zajimave, ti co ho videli mluvi jinak)

Posted (edited)

Co myslis, ze odpovim? Samo, ze nemel. Hanim i Steinhart Ocean a MM a ty jsem na ruce taky nemel. To je ale opovazlivost, co? Na tech turbech mi teda vadi jine veci, nez na fejcich. Hlavne jsem to ale myslel v nadsazce, jelikoz je to tema o smyslu pro humor. Ocividne se s tim povzdechem nad jeho absenci trefil Cyber do cerneho.

Edited by Hasňa
Posted
Hanim i Steinhart Ocean a MM a ty jsem na ruce taky nemel.

Tady už se může hanět Steinhart Ocean? To jsem fakt rád, když jsem si to dovolil naposledy, dostal jsem pěknou baštonádu.

Posted
Co myslis, ze odpovim? Samo, ze nemel. Hanim i Steinhart Ocean a MM a ty jsem na ruce taky nemel. To je ale opovazlivost, co? Na tech turbech mi teda vadi jine veci, nez na fejcich. Hlavne jsem to ale myslel v nadsazce, jelikoz je to tema o smyslu pro humor. Ocividne se s tim povzdechem nad jeho absenci trefil Cyber do cerneho.

Jakeze veci Ti vadi na cinskych tourbillonech?

Posted

Dik za uprimnou odpoved (lhat ze jsem ho nekde na srazu videl by umel kazdy) a omlouvam se, nadsazku jsem nepochopil. Spis jsem cekal nejakou negativni zkusenost ci info o kopirovani. Holt mi to nekdy tak nezapaluje.

Posted

Jo Cybere, kdyby se ztratil jen humor, to bych ještě překousnul, ale co by pamětník starých dob, který před oficiální registrací strávil na chronomagu minimálně 3/4 roku ptám se, kam se ztratila podnětná vlákna, kvalitní příspěvky a staří členové, kteří měli o hodinkách ohromný přehled ? 

Posted

cyber,

omlouvám se, jsem potěr z vysokým číslem, jen se mi líbí mechanický hodinky a chtěl jsem se dozvědět víc, ale nejsem hoden.....

Předpokládám, že máš na ruce minimálně patek phillipe či rolex

Posted (edited)

"Ale kde je mladiku hudba?"

.

.

"Ano, hudba taky, ale my by jsme radi vedeli kde je mlikar a kde je profesor filozofie a vubec, kam se podely vsechny ty stary zlaty casy, kdy si jeden druhyho vazil a kdy se lidi meli radi?"

.

.

"Ano, ano, co to je za mileho chlapce, za predcasne moudreho cloveka?..."

PS: Patek Philippe, pripadne Rolex

Edited by Hasňa
Posted

Dřevák>

Omlouvat se nemusíš, ale měl by sis tady trochu něco přečíst a nastudovat. Pak by ses nejenom neptal, co má Cyber na ruce, ale třeba se i víc dozvěděl o hodinkách.:)

Sněhuláku částečnou odpověď ti dal příspěvek od Dřeváka, tady to vidíš...

Posted
"Ale kde je mladiku hudba?"

.

.

"Ano, hudba taky, ale my by jsme radi vedeli kde je mlikar a kde je profesor filozofie a vubec, kam se podely vsechny ty stary zlaty casy, kdy si jeden druhyho vazil a kdy se lidi meli radi?"

.

.

"Ano, ano, co to je za mileho chlapce, za predcasne moudreho cloveka?..."

PS: Patek Philippe, pripadne Rolex

sorry, nepožívat shift je asi větší prohřešek jak nepoužívat diariktiku

jsem zobák, vím co to je, na vojně jsem byl

Posted (edited)
cyber,

omlouvám se, jsem potěr z vysokým číslem, jen se mi líbí mechanický hodinky a chtěl jsem se dozvědět víc, ale nejsem hoden.....

Předpokládám, že máš na ruce minimálně patek phillipe či rolex

Milý Dřeváku, to co sis dovolil považuji za vrchol drzosti. Každý slušný člen, který vstoupí na fórum si nejprve alespoň něco přečte. Kdž tak učiní zjistí, že člen, o které si otíráš svou nevymáchanou hubu už Rolexy dávno měl a postoupil k vyšším levelům. Mimo jiné vlasnil nebo vlastní překrásné hodinky od firmy Jaeger-LeCoultre a to ani nemluvím o jiných topových značkách

O tom to ale není, Cyber má o hodinkách takový přehled, že se Ti o tom ani nesnilo. 

Myslím si, že jsi se nemohl uvést horším způsobem, chtělo by to více pokory, zájem o hodinky zdaleka nestačí. Postrádáš zrnka slušnosti. Pokud chceš takto pokračovat bude lepší, zvážit odchod z fóra !!!!

Edited by thesis
Posted

Sněhuláku částečnou odpověď ti dal příspěvek od Dřeváka, tady to vidíš...

Kamile, Ty víš, že často nepoužívám expresivní výrazy, ale teď jsem nasraný jako dělo.

Posted

Jo, čtu to tady,

taky jsem slyšel názor že skůtr není motorka a když jsem byl mladší tak jsem si to i myslel.

Už jsem na diskusích zaznamenal motorasismus, autorasisimus, teď vidím hodinkorasismus a taky mazáctví členů s vysokým číslem. Viz návrh smazat a zakázat diskusi o čínských hodinkách. Smažte můj profil a všechny moje příspěvky. Nehodlám zde stoupat hierarchií, nikdy nebudu mít hodinky za padesát hadrů, jsem obyčejnej zaměstnanec a ne manažer. Vstoupil jsem někam, kam nepatřím.