Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
... a úplně nejlepší by byly automaty (kalibr 97) v pouzdru ála polštářek a Bauhaus ciferníkem, ty by se vyvažovaly na Aukru zlatem. Hlavně, pokud by měly lunetu jako Prim Potápač :)

To je taky z prdele název - Prim Potápač / Potápěč.

Rázem je ten model Prim sport II s datumem na šestce takovej více cennej :D

Napiš popshopovi, při jeho zručnosti to nebude problém vyrobit :thumbsup_anim:

• Odpovědi 98
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Když už o těch přílepkách mluvíme, tak jsem si zkusil dát dohromady o kterých jsem někdy slyšel:

traktory, pavouk, TV, maléTV, letecké, potápěčské, bauhaus, polštářek, Elegance, skorodiplomat, postspartak, malé SPORTy

Prosím nekamenovat, dělám jen soupis ! Pokud znáte další lidovou tvořivost, podělte se, rád se něco dozvím :crying_anim02:

Odesláno

Ty nosi tchan, sdruzeni podobne postizenych myslivcu mu je poridilo k nejakemu vyroci. Asi vypita 1000 lahev borovicky bo tak neco.

Co na tom, ze jsou to quartzky, divocak je na ciferniku vymalovanej bajecne :lol2: nekecam!

Odesláno
Když už o těch přílepkách mluvíme, tak jsem si zkusil dát dohromady o kterých jsem někdy slyšel:

traktory, pavouk, TV, maléTV, letecké, potápěčské, bauhaus, polštářek, Elegance, skorodiplomat, postspartak, malé SPORTy

Prosím nekamenovat, dělám jen soupis ! Pokud znáte další lidovou tvořivost, podělte se, rád se něco dozvím :crying_anim02:

- malý pavouk (nedávno jsem je koupil, je to dámské pouzdro)

- dětské Sporty (= malé Sporty)

- Prim Sport II s číselníkem Humberto (žluté Humberto, zelené Humberto)

Odesláno

Dovolim si pripomenout modely Ingen, Orlik, Diplomat

Odesláno (upraveno)
- malý pavouk (nedávno jsem je koupil, je to dámské pouzdro)

- dětské Sporty (= malé Sporty)

- Prim Sport II s číselníkem Humberto (žluté Humberto, zelené Humberto)

Malé pavouky také vlastním, dětské sporty jsem tam jako malé SPORTy měl, ale na Humberto jsem zapoměl....díky

Nevíš proč se tomu říká Humberto?

Upraveno uživatelem stanik73
Odesláno
Dovolim si pripomenout modely Ingen, Orlik, Diplomat

Díky, bral jsem to jako výčet lidové tvořivosti. - Orlík a Diplomat jsou označení výrobcem, u I.GEN si ale nejsem jistý (že by jako Sport 1 generace ??)

Odesláno
myslivecké...

Děkuji tě nastokrát Mischo že jsi mi ty myslivecké připoměl.

Vzpoměl jsem si právě teď, že když jsem prolézal bazary a hodinářství, tak mi je někdo nabízel. A protože sbírám primky a netušil jsem, že ty myslivecké mezi ně patří, s díky jsem je odmítl.

Teď ve mě hrklo, vzal jsem telefon a obvolal místa která jsem prolézal a heurééééka :thumbsup_anim: - ještě je mají a já vůl by je nechal plavat.

Mischo, jsem tvůj dlužník....

Odesláno

Já když jsem prodával Primky automatic, dovolil jsem si (díky své neznalosti) je označit jako Bauhaus - http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...=Prim+automatic Vážený člen fóra (mimochodem i zde diskutující) mne na chybu upozornil a já inzerci upravil. Taktéž bych rád věděl, jak to s tím označením přesně je, které primky snesou tohle označení...?

post-3263-1261411440.jpg

Odesláno
Děkuji tě nastokrát Mischo že jsi mi ty myslivecké připoměl.

Vzpoměl jsem si právě teď, že když jsem prolézal bazary a hodinářství, tak mi je někdo nabízel. A protože sbírám primky a netušil jsem, že ty myslivecké mezi ně patří, s díky jsem je odmítl.

Teď ve mě hrklo, vzal jsem telefon a obvolal místa která jsem prolézal a heurééééka :thumbsup_anim: - ještě je mají a já vůl by je nechal plavat.

Mischo, jsem tvůj dlužník....

A ještě k mysliveckým - kdo s tím má větší zkušenosti - myslíte že se dělaly také jen s paroháčem a bez nápisu PRIM?

Přijde mi krajně nepravděpodobné, že bych si nápisu v bazaru nevšiml, i když možné je všechno....

Odesláno
A ještě k mysliveckým - kdo s tím má větší zkušenosti - myslíte že se dělaly také jen s paroháčem a bez nápisu PRIM?

Přijde mi krajně nepravděpodobné, že bych si nápisu v bazaru nevšiml, i když možné je všechno....

napis PRIM nemaji - delaly se pod katalogovym cislem 66 224 1

Odesláno
Napiš popshopovi, při jeho zručnosti to nebude problém vyrobit :thumbsup_anim:

Při pohledu na tvoje datum chrononarození bych řekl, že by sis tu měl ještě nějaký pátek odkroutit, abys dosáhl popshopovi aspoň na kotníky... :thumbsdown_anim:

Odesláno
Já když jsem prodával Primky automatic, dovolil jsem si (díky své neznalosti) je označit jako Bauhaus - http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...=Prim+automatic Vážený člen fóra (mimochodem i zde diskutující) mne na chybu upozornil a já inzerci upravil. Taktéž bych rád věděl, jak to s tím označením přesně je, které primky snesou tohle označení...?

.... A jiný zde diskutující je od Tebe koupil ...... ďábelské, kruh se uzavřel :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
Při pohledu na tvoje datum chrononarození bych řekl, že by sis tu měl ještě nějaký pátek odkroutit, abys dosáhl popshopovi aspoň na kotníky... :thumbsdown_anim:

Špatně jsi to pochopil, výraz zručnost jsem nedával do uvozovek, ale bez nich - tedy právě proto, že po mechanické stránce je opravdu velice zručný, to je bez debat, už jsem od něj pár opravemých věcí viděl.

Pokud bych chtěl narážet na jeho zde bohatě diskutované sestavování hodinek, dal bych zručnost do uvozovek, což jsem neudělal. Osobně proti tomu nic nemám, pokud jednotlivé díly spolu historicky sedí a prodejce se k tomu hlásí (což on dělá), je to podle mě OK.

Ale tohle téma bych sem prosím netahal, o tom už bylo a jsou popsána jiná vlákna.

A že jsem učedník, to je taky bez debat, k tomu se hlásím, každý nějak začínal, napsat svůj názor ale můžu.

Odesláno
napis PRIM nemaji - delaly se pod katalogovym cislem 66 224 1

Díky za info, takže moje chyba a těmi se člověk učí.

Příště až bych si nebyl jistý, tak než to odmítnu, hodinky raději otevřu a podívám se na strojek. Což už dnes standartně pro sichra dělám :smile_anim:

Odesláno

To si pamatuji :-)

Držel bych se striktnější zvyklosti a uplatňoval to jen na tyto:

post-6998-1257629572.jpg

post-6998-1257629580.jpg

Odesláno (upraveno)

Takže jenom shrnu, jaké názvy PRIMek jsem měl z dřívějška i co jsem se z příspěvků na chronomagu dozvěděl (firemní i lidové):

spartak, traktor, malý pavouk, velký pavouk, TV, malé TV, letecké, potápěčské, bauhaus, polštářek, elegance, skorodiplomat, postspartak, I.GEN, sport II, malé (dětské) sporty, sport II humberto, orlík, diplomat, myslivecké, šupináč.

Pokud máte někdo ještě jiné, budu rád za příspěvek. Alespoň mám motivaci do dalšího sbírání :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...