Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pánové,

právě jsem viděl ve zprávách TV Prima reportáž o pánovi, který pochází ze Slovenska, přišel do Čech, měl práci, .... Teď přišel o práci a začal ztrácet zrak. Bohužel v CZ mu jeho slovenská zdravotní pojišťovna operaci nezaplatí. Armáda spásy mu vyřídila, že bude možno operaci provést na Slovensku. Bohužel ten pán nemá rodinu (je z dětských domovů) a potřebuje pomoc s přepravou na Slovensko, pobytem (zřejmě úhrada nemocnice) a následnou přepravou zpátky do Armády spásy v Praze. Pojďme pomoct. Já s manželkou můžeme dát 500,-Kč. Když se tady složíme, mohli bychom pomoci. Ideální by bylo zkouknout tu reportáž ze záznamu zpráv a pak kontaktovat paní z pražské Armády spásy, která v té reportáži mluvila. Pověsit sem číslo účtu, na které bychom za tím účelem mohli poslat peníze, případně uvést jiné řešení, které by navrhla ta paní.

A teď moje prosba. Protože sedím u šíleného předpotopního krámu, pravděpodobně PC typu Pentium II, jehož HW prostředky jsou tak ubohé, že zavření záložky prohlížeče trvá od kliknutí na křížek cca 3 minuty (a to fakt nekecám!!!), nejsem z tohoto krámu schopen dohledat na webu Primy onu reportáž a zkusit najít tu paní z Armády spásy. Proto žádám někoho ochotného z Vás, aby se ujal dohledání kontaktu, paní zavolal a pověsil sem nějaký postup, kterým bychom mohli onomu člověku pomoci. A zároveň pak žádám všechny o účast na pomoci. Jak jsem uvedl, s manželkou dáme každý 250,-Kč

Děkuju, Jarda

EDIT: v tuto chvíli je to asi 15-20 minut po odvysílání oné reportáže. Což byla doba, kterou trvalo na tomhle krámu pokoušet se bezvýsledně najít podrobnosti, přihlásit se sem, napsat tento post a úspěšně ho odeslat

Upraveno uživatelem budo
Odesláno

Volal jsem do TV Prima,číslo účtu ještě nemají......člověk na telefonu mi řekl,že by se mi během zítřka měl někdo ozvat. Pokud ano,dostanu z něj číslo účtu(vysvětlím mu,co a jak) a pak to sem dám. :) A samozřejmě,přispěju :)

Odesláno

Takže...teď jsem mluvil přímo s reportérem,který to dělá,číslo účtu zatím není a zřejmě ani nebude.....jsou v jednání s jednou z pojišťoven a snad by to mohlo dopadnout tak,že by pána odoperovali v Praze a nemusel by nikam jezdit.

Pána ale docela zaujalo to,co jsme chtěli udělat,prý na Chronomag jukne a možná to nějak okomentuje (měl jsem dost špatnej příjem,musel jsem napínat uši,abych ho slyšel).

4 Budo - SZ

Odesláno
Nějak jsem nepochopil, proč ho pak vozit zpátky do Prahy.

Je treba videt puvodni reportaz .... on tu zacal pred casem novy zivot a darilo se, .... az dal zivot blbou facku .... ale bojuje

Odesláno
Hlavně,ať se zadaří!!!! To jednání s pojišťovnou prý začalo dnes.......je neděle,ale snad to klapne.......?! :)

Krása - když už to máš v referátu :D sleduj to prosím a pokud bude třeba i já přispěji nějakou korunkou pro dobrou věc.

Odesláno

Pánové

předpokládám, že jste dnešní večerní reportáž viděli. Co na to říct, snad jen "je to hnus velebnosti". Ty zmetci tady dokáží prom..... miliardy na blbosti, jako např. Bémovy virtuální Olympiády a pro 2x 15.000 aby se vyhlašovaly celonárodní sbírky. Smutné.

Odesláno
já to neviděl,můžeš přiblížit.....????

Jedná se o to, že operace jednoho oka stojí 15.000 a pojištovny se hádají kdo to zaplatí. V podstatě to je pro ně prkotina a oni z toho dokáží udělat detektivku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...