Přejít na obsah

sekce Prodám

cubic

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 14:00, sibirnaya napsal:

pansky parfem je pansky doplnek a jako takovy je v poradku - pokud neni otevreny. pokud chcete neco prodavat a nevite, jestli ano, nebo ne, SZ modum, oni vam reknou. tak nejak bysme byli radi, kdyby to proste melo trochu uroven, no.

Jenom bych chtěl podotknout, že pokud to zde má mít úroveň, tak určitě k tomu patří i úroveň vyjadřování moderátorů. Narážím ve vší úctě na tvoje hrubější vyjadřování v některých příspěvcích, které považuji vzhledem k tvé pozici za nevhodné.

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

JEN PRO UPŘESNĚNÍ:

Jsou to NOVÁ pravidla - takže nikdo netvrdí, že jsou jakkoli skvělá. Proto je oživeno tohle vlákno, aby tu všichni mohli remcat a kritizovat a my si to budeme číst a přemýšlet a potom se třeba provedou nějaké úpravy.

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 14:21, patriknapr napsal:

Jenom bych chtěl podotknout, že pokud to zde má mít úroveň, tak určitě k tomu patří i úroveň vyjadřování moderátorů. Narážím ve vší úctě na tvoje hrubější vyjadřování v některých příspěvcích, které považuji vzhledem k tvé pozici za nevhodné.

celkem se nahodou ve vyjadrovani krotim od te doby, co jsem MOD. byvalo hur :)

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 14:32, Bob123 napsal:

Mozna nechat na autorovi inzeratu povoleni pripadnych OT v jeho vlakne jak nadhazoval Andrew by nebylo od veci ...

pokud nekdo napise - klidne mi tu kecejte, komentujte, apod - tak je jasny, ze mu to nikdo mazat nebude..

Odesláno

Tak v tom pripade nevidim problem, ja si obecne myslim ze tady na foru jsou modi fakt v pohode a znacne benevolentni, takze bych to nevidel nijak cerne :-)

Odesláno

Nově definovaná pravidla jsou fajn - myslím že časem oceníme hlavně omezení "upů", kvůli kterým tu občas bývaly první 2 stránky jenom permutací furt stejné sady ležáků a dost zajímavých kousků zapadlo.

Co mi ale nepřipadá (po čerstvé zkušenosti z jiného fóra) úplně šťastné je absence povinnosti přikládat vlastní fotky. Ne jenom kvůli obrázkům samotným  (neznalý kunčaft nemusí přes hyperlinky a nebo Google odbíhat ke konkurenci), jako kvůli faktu že celkem přesvědčivě dokládají skutečné vlastnictví inzerovaného předmětu. Aby nám pak sem některé nejmenované "nekomerčně inzerující" překupnické rychlokvašky nezačaly pod tlakem recyklovat cizí a ještě neuzavřené inzeráty/aukce z okolních zemí - přičemž jejich "vlastním přínosem" by byla jenom provize navyšující aktuální vyvolávací cenu...

Odesláno

Ty fotky by se daly seridit s casem vlozeni inzeratu nebo doplneni do vlakna.. Teda jestli to jde..

A druhou vec.. Daji se nejak automaticky smazat inzeraty starsi treba 2 mesicu? Adminum by to setrilo cas a zlepsilo prehlednost. Jinak nova pravidla zajimave ale souhlas s prilisnou delkou pravidel, ale nechci Vam do toho kecat..

Odesláno

Já se obávám, že omezení Up-ů moc nepomůže (ale i tak díky, mám teď víc času :clap: ), protože se rozmnoží "rezervace", "asi prodáno", "kupec si to rozmyslel" jako falešný UP.

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 13:57, Frostie napsal:

Také nechodím do řeznictví pro sekačku a do obuvnictví pro krb...

mozno ty nie ale vela ludi napr. nakupuje naradie v diskotnych potravinach a pochvaluju si to, je to normalne. Ked sa chces o nieco ochudobnit je to tvoja vec ale preco to chces zobrat aj inym?
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Můj názor je, že si moderátoři "vykázali činnost/ vliv na chod fóra". Podle mě se nikdy nestalo, že by něco přerostlo míru, která by se nedala korigovat prostým varováním. Prodávání ponožek bylo vyřešeno dávno a jedinej člen, kterej upuje imrvére měl dostat na tři dny banána a bylo by po ftákách.  Todle sou furt samý zákony a makat nechce nikdo. :D :D :D

Odesláno

Uz jsem se o forum bal, ale ted kdyz budou poradna a hlavne detailni pravidla, tak je zachraneno. Slava!

Edit: Je to chlapske forum hodinkach, doporucuju zrusit vsechny thready, co se netykaji chlapaku s hodinkama ....

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 17:31, ivan_989 napsal:

mozno ty nie ale vela ludi napr. nakupuje naradie v diskotnych potravinach a pochvaluju si to, je to normalne. Ked sa chces o nieco ochudobnit je to tvoja vec ale preco to chces zobrat aj inym?

nechci se o nic ochuzovat, jen je potřeba si uvědomit, kvůli čemu kam chodím. Jasně, na nářadí z diskontu na první pohled ušetřím, ale že se mi klíč při povolování šroubu od kola auta zkroutí jak žvejkačka mně donutí na jejich povolení koupit 20... a dalších 20 na utažení... Není pak lepší si koupit jeden pořádný na několik let?

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 17:36, Frostie napsal:

nechci se o nic ochuzovat, jen je potřeba si uvědomit, kvůli čemu kam chodím. Jasně, na nářadí z diskontu na první pohled ušetřím, ale že se mi klíč při povolování šroubu od kola auta zkroutí jak žvejkačka mně donutí na jejich povolení koupit 20... a dalších 20 na utažení... Není pak lepší si koupit jeden pořádný na několik let?

Mohl bys to napsat nemecky, prosim?

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 17:36, Frostie napsal:

No vidíš, a takhle kdyby to fungovalo i tady, tak by to bylo super. Lepší napsat jeden přínosnej příspěvek, než dvacet hovadin.

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 17:38, utrejch napsal:

Mohl bys to napsat nemecky, prosim?

warum nicht eigentlich, aber dann bin ich mir nicht so sicher, ob dies alle verstehen würden. Einige Mitglieder haben Probleme, sogar den Text im Tschechischen zu verstehen...

Odesláno

Pustite si billy jean od majkla dzeksna. Nezda sa vam ze cca v 4:15 spieva v refrene "jedol deti" ?

Odesláno
  V 6. 5. 2013 v 17:22, tenge napsal:

Daji se nejak automaticky smazat inzeraty starsi treba 2 mesicu?

Inzeráty prosím nemazat. Je to skvělej studijní materiál, jako nováčkovi mi to hodně pomohlo (i teď pomáhá) udělat si přehled co, kde a za kolik lze pořídit. Stejně cenné pro mě byly komentáře zasvěcených, protože mnohokráte bych naletěl...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...