Přejít na obsah

sekce Prodám

cubic

Doporučené příspěvky

Odesláno

me proste odrazedla a dupacky a plastovy vokna a sprchovy kouty na hodinkovym foru vadi. nemuzu si pomoct, citim to takhle. jsem jedinej? ad chlapactvi, az na par clenek jsou tu sami borci, proto sem to oznacil za chlapsky forum.. a rozhodne sem nechtel urazit ani spajdyho, ani locquea :) 

• Odpovědi 185
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Já pořád nechápu, o čem se tu debatuje. Uvědomte si, že tohle je soukromé fórum a ne žádná demokracie. Velení stanovilo pravidla a účastník je buď bude respektovat nebo půjde debatovat jinam. Nic mezi tím není. Taky se vším v pravidlech nesouhlasím, ale plně respektuju, že moderátoři budou mít poslední slovo.

Odesláno

Já už všechno k tématu řekl, ale napadla mě ještě jedna věc..

Rekapitulace pro jistotu: admini dělají dobrou práci (milionkrát lepší, než předchozí parta a 2x lepší než vyčpělá předminulá parta, jíž jsem byl vyčpělou součástí). Takže dík a gratuluju! Ale Pravidla jsou dlouhá (zaplaťpánbůh se budou a pár dní scukávat - super) a Ostatní by mělo být free s vetem Moda.

A teď ta "nová myšlenka". Hele, podle mě je jakékoli fórum jen nová metoda komunikace. Jako je telefonický rozhovor nebo diskuse v hospodě. Dovedete si představit, že by 02 vydalo pravidlo, že se na jejich linkách nesmí mluvit třeba o tramvajích? Nebo že by v hospodě nad stolem viselo "kdo řekne slovo *limonáda* poletí na dlažbu"?

Chlapiiii, nepřeregulujme to tady.. nehrajme si na Brusel.. prostě dejme modům právo mazat (které stejně mají) a hotovo.. Když se sprchovej kout prodá, dobře pro chronomag, když ne, usměju se a za tejden je kout spláchnutej..

Odesláno

Já pořád nechápu, o čem se tu debatuje. Uvědomte si, že tohle je soukromé fórum a ne žádná demokracie. Velení stanovilo pravidla a účastník je buď bude respektovat nebo půjde debatovat jinam. Nic mezi tím není. Taky se vším v pravidlech nesouhlasím, ale plně respektuju, že moderátoři budou mít poslední slovo.

+1

Odesláno

me proste odrazedla a dupacky a plastovy vokna a sprchovy kouty na hodinkovym foru vadi. nemuzu si pomoct, citim to takhle. jsem jedinej? ad chlapactvi, az na par clenek jsou tu sami borci, proto sem to oznacil za chlapsky forum.. a rozhodne sem nechtel urazit ani spajdyho, ani locquea :)

určitě nejsi jedinej, opakovat se již nebudu, rozepsal jsem se včera až až na to, aby bylo vidět, které věci mi vyhovují.

Odesláno

Já pořád nechápu, proč vadí, když tu někdo prodá dětskou sedačku. Čím to škodí? Jsou to stejně (pro chlapa) užitečné věci jak třeba jetej notebook. Modi, jen otázka-máte děti?

Odesláno

Jsem tu celkem čerstvý, ale jestli se můžu vyjádřit, tak nemohu než souhlasit. Bohužel věc se má tak, že u internetu lidé stále nechápou v realitě běžná pravidla.

Př: Chceš si koupit chalupu, ale tahle se ti nelíbí? 3 možnosti. Přehlídneš drobné chyby a přijmeš to dobré co nabízí. Budeš hledat jinou. A nebo si prostě koupíš pozemek a postavíš ji dle vlastních představ. Určitě nebudeš přesvědčovat majitele ať ji pro tebe zadarmo přestaví.

Odesláno

neměl jsem teď moc času na fórum, pročítám si tohle vlákno zpětně se zájmem.

Otázka na děti - Ano děti mám a daří se jim skvěle

Otázka na dětskou sedačku - ano škodí. propadal jsem depresím,  když jsem si otevřel fórum a pod ikonou Zobrazte nové příspěvky jsem se začal prohrabávat vetešnictvím.

Naučil jsem se dívat na věci tak, že důležitý je cíl, cesta je prostředek. cesta se dá upravit, cíl by měl být pevnější. Cílem úpravy je prodejní koutek zájmového fóra, kde se prodávají hodinky za férových pravidel, s dobrým pocitem slušného obchodu. není to místo, kde se naseru, že moje nabídka je během dvou dní odsunuta o tři stránky zběsilým upováním, zcela zbytečně. Vetešnictví - vetešnictví samo o sobě je asi opravdu jedno, jestli prodáváš vońavku, dveře, pistoli nebo auto. Kategorizace podle míry testosteronu je individuální záležitost. Ovšem svoboda vetešnictví končí tam, kde začne omezovat svobodu ostatních. a ono omezuje. Přijdeš z práce, pustíš si chronomag, zobrazte nové příspěvky a jede to - prodám dětskou sedačku, nabízím plastové dveře, co máte dnes na ruce, casio g shock, prodám Nikon. WTF? kde jsou hodinky? nechci sedačku, dveře mám..... Pak se nastaví pravidlo - sedačka, dveře ven, foťák zůstává. někdo to nastavit musí. Modi. hotovo. Cílem je nepřebujelé vetešnictví, které neubírá prostor nosným tématům.

Já pořád nechápu, proč vadí, když tu někdo prodá dětskou sedačku. Čím to škodí? Jsou to stejně (pro chlapa) užitečné věci jak třeba jetej notebook. Modi, jen otázka-máte děti?

Odesláno

kde jsou hodinky? nechci sedačku, dveře mám..... Pak se nastaví pravidlo - sedačka, dveře ven, foťák zůstává. někdo to nastavit musí. Modi. hotovo. Cílem je nepřebujelé vetešnictví, které neubírá prostor nosným tématům.

OK, díky za vysvětlení. Dovol ještě pár poznámek: 1/ to, že hodinkových témat je míň, je asi fakt, ale dětský sedačky za to asi nemůžou, 2/ jak přebujelé vetešnictví ubírá prostor nosným tématům? Jde o kapacitu disků nebo o seznam nepřečtených vláken? 3/ téma např. výběru sekačky je ok? Neubírá?

Odesláno

Lidi, klid! Všiml jsem si, že prakticky všech, kterým nová pravidla nějak nevyhovují, se změny vůbec nedotknou, protože používají onen již zmíněný selský rozum. Nejde o život! Zkusme to tak, jak jsme to vymysleli, když to nebude fungovat, tak co?   

Odesláno

Je to sice mimo debatu, ale protože se tu vyskytuje mnoho moderátorů tak se zeptám. Nejde zde na foru zřídit něco jako chatovací místnost, kde by se členové mohli bavit mezi sebou online?

Odesláno

v sekci ostatni mas virtualni hospodu. origo chatovaci mistnost by musel zridit asi admin, modi jsou jen neco jako mestaci, buzerujem za spatne postaveny popelnice, kola na chodniku a kalejici psy..

Odesláno

v sekci ostatni mas virtualni hospodu. origo chatovaci mistnost by musel zridit asi admin, modi jsou jen neco jako mestaci, buzerujem za spatne postaveny popelnice, kola na chodniku a kalejici psy..

Jj o hospodě vím, ale myslel jsem, že by jste se mohli optat adminu, zda by to nestálo za zvážení.

Odesláno

OK, díky za vysvětlení. Dovol ještě pár poznámek: 1/ to, že hodinkových témat je míň, je asi fakt, ale dětský sedačky za to asi nemůžou, 2/ jak přebujelé vetešnictví ubírá prostor nosným tématům? Jde o kapacitu disků nebo o seznam nepřečtených vláken? 3/ téma např. výběru sekačky je ok? Neubírá?

1) ne sedačky za to nemůžou, schytaly to v rámci kolektivní viny

2) tím, že se se.re na zobrazte nové příspěvky a hormonálně rozstřeleného moderátora to deptá

3) ubírá, ale kdybysme se bavili jen o hodinkách neměl bych já a třeba Milis co říct

Zcela vážně - Nehledej v této polemice spravedlnost, nenajdeš ji. Je to věc kompromisu. A v kompromisu není ve finále spokojenej nikdo, protože je to vždycky ústupek od původní představy. jeden chce mít puristický fórum, druhý watch facebook. Vždycky jeden bude naštvanej. A neber to tak vážně :)

Romiku jakože plasťáky, digi a třeba hodinky pod 10 litrů nemáme postovat do vlákna Co máš na pařátku? :)

To nebudu mít co fotit... :(

zaplaťpánbů, stejně fotíš jako prase a máš jen tu ruku nataženou k nebesům jak vod Mikelandžela

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...