Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Bomba článek! :thumbsup_anim:

Měli by Vás jmenovat minimálně ještě Dr.h.c za vynalézavost při TPH, dokumentování a následném napsání recenze :P

Upraveno uživatelem Alessio
Odesláno (upraveno)

HNCŽ na titulu Čuk a Gek...jsem upřímně zklamán...nebýt k tomu takové ántré, tak...no nic...jistě budou sloužit! I Vám pane inženýre úspěšný nový rok 2010!

edit: pořád jsem si myslel, že jste ftipálek, ale tolik do očí bijící sebechvály jsem nečekal, inu spletl jsem se

edit2: tak kdo za tím stojíte pánové? nechám se podat! ostroftip s vibrátorem a letákem z Liedlu...mno...kdo by to tak mohl být?! :)

Upraveno uživatelem twinsfather
Odesláno (upraveno)

Doctorum jolicus *** alte bellum ..... znalci Terryho Pratchetta vědí. :goof:

EDIT, protože english je debil: Doctorum jolicus c.u.m. alte bellum .....

Upraveno uživatelem Bert
Odesláno

Super clanek! Dokonce jste vynalezl novou terminologii, ale to u cloveka se vzdelanim inzenyra neni zadne prekvapeni :thumbsup_anim:. Tedy odhaduji, ze LUMETA=luminiscencni luneta.

PS: Jen by me zajimalo, jestli je vtipalek inzenyr nekdo ze starych clenu, nebo je to fakt novacek. U clanku jsem se fakt zasmal, na silvestra skvely!

Odesláno (upraveno)

Malá oprava - lumeta se píše s er na začátku, od slovního základu rum.

Kdo je schopný spláchnout hodinky, i když Seiko, do záchodu, měl by dostat ban, protože nepatří na Chronomag :D

Upraveno uživatelem VS
Odesláno

Kamil vďaka za doterajšiu "cenzúru"... Silvestra si nepokazil! :thumbsup_anim:

Džbán vína som pri čakaní dopil, vraciam sa kajúcne naspäť k rodine... Pokračovať v :wine:

Všetkým prajem dobrú zábavu naďalej!

Odesláno
  skalis napsal:
PS: Jen by me zajimalo, jestli je vtipalek inzenyr nekdo ze starych clenu, nebo je to fakt novacek. U clanku jsem se fakt zasmal, na silvestra skvely!

Selský rozum říká, že je to vtípek. Taktéž mám pocit, že na Silvestra je to velmi vhodná satira. Dokonce bych řekl, že by se tam mohli poznat někteří členové.

Odesláno
  Inženýr napsal:
... přispívajícím články a příspěvky s vysokou technickou úrovní...

Bez urazky, ale tolko nepresnosti, bludov a sprostosti som uz dlho necital. Ak sa aj profesii autor venuje tak diletantsky, ako pristupil k tomuto clanku, tak boh ochranuj uzivatelov vysledkov jeho prace.

Ako silvestrovsky for sice trapne, ale uskrn sa obcas objavil.

P.S. Inzinier, do buducna sa neobtazuj pisanim podobnych blabolov, mnohi clenovia fora ti budu povdacni...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...