PetrM Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Naštestí mám těch 96tkových strojků dost, takže s náhradními díly by neměl být problém. A já na žádné staré primky kovový tah nedávám. Straspol má recht, na pouzdru je to za chvíli vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 QUOTE(mischa @ 7.1.2010 - 23:59) 369078[/snapback]docente, hejbni zadkem, jsem zvědavý, co všechno jsi vyštrachal v těch starších verzích Prim Automatic. Je jich dost málo a většinou ne v dobrém stavu..... neboj, jsou pripraveny se ukazat - jakmile k nim budu mit informace, prijdou na radu...Tak tohle je sen, naživo jsem fialové a s tímto světlým ciferníkem neviděl. Kolik je majitelů těchto krasavců? Černé TV mám. Až bude chvíle, tak blejsknu a pochlubím se :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Ale jo, pár kousků se jich zachovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 jako u tebe nebo na světě :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 (upraveno) Na světě nejsem žádnej plantážník.Mám jen dvoje.. Já zase strašně dlouho shánel ty černé. Upraveno 21. srpna 2013 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Dvoje fialový???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 21. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2013 Dvoje fialový????Nojo. Ještě bych chtěl nějaké na nošení, ale zatím jsem neměl štěstí. Většinou bývají ve špatném stavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 22. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2013 Na aukru jsou zlatohnědé, ale drsná cena ... Dle fotky ale vypadají zachovale. Kdybych já jen našel doma ty, co nosil děda....asi kvůli tomu se mi teď začali líbit. Pak bych měl navíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Zdravím všetkých Primkárov Včera som si kúpil automaty "televize" kaliber 96, také isté ako mám obrázok v nicku, ale sú trošku poznačené zubom času a všimol som si, že za cca 2hodiny idú dopredu aj o 3 minúty, vadí mi to, neviem či som nespravil zlú kúpu.... , viete mi niekto poradiť, či sa to dá nastaviť alebo niečo? Ďakujem za všetky odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Zdravím všetkých Primkárov Včera som si kúpil automaty "televize" kaliber 96, také isté ako mám obrázok v nicku, ale sú trošku poznačené zubom času a všimol som si, že za cca 2hodiny idú dopredu aj o 3 minúty, vadí mi to, neviem či som nespravil zlú kúpu.... , viete mi niekto poradiť, či sa to dá nastaviť alebo niečo? Ďakujem za všetky odpovede.Nehrab do toho a dones to k hodináři. Většinou stačí vyčistit a seřídit, pokud tedy samonátah funguje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mohl by to být slepený či zmagnetizovaný vlásek - hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mohl by to být slepený či zmagnetizovaný vlásek - hodinář.1-2 minuty za hodinu, to je na slepený vlásek skoro málo, ne? Nebo možná ne, jen jsem měl asi vždycky v ruce těžší případy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mě teď všechny televize, co jsem vydražil na aukru, dělají zpoždění 2h za den. Asi to jsou hodinky pro mě, nějak nemám kladný vztah k časové přesnosti.... :-). Donesl jsem to k hodináři. A tak mě napadá - co si říkají vaši hodináři za vyčištění strojku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Tak do pěti set. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 tak to cca odpovídá, pokud na mne nevytasí nějakou zradu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Ďakujem všetkým za rady, odnesiem to k hodinárovi a potom napíšem čo im bolo , dúfam, že to bude len nejaká drobnosť.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Které jsou správný Bauhaus? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mě se víc líbí jen s indexama místo číslic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Které jsou správný Bauhaus? P1010004.jpgpokud Bauhaus-Styl, tak více tomu odpovídají ty vlevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 (upraveno) Správný Bauhaus Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. září 2013 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se