Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Ahojte potreboval by som pomocť.Neni som žiadny znalec hodiniek ale mám možnosť si jedny dopriať po maturite do ceny 15 000 eur (darček od dedka).Nemám žiadnu predstavu tak by som sa rad nechal inšpirovať a poradiť od skúsenejších
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) ty krávo... pardon, musel sem si ulevit, já za maturitu dostal skládací deštník a teď k tématu: zadej aspoň rámcový vlastnosti jako vzhled, komplikace atd... taky jestli chceš značku znalců, nebo značku pro masy edit: dedko je dobrej chronomagor, nabízet ti hodinky v ceně auta... jasnej chronomagor... paráda... Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem bandicoot
Baker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Ne ze bych ti zavidel (i kdyz ... ) Ale myslim si, ze utratit takovy balik za prvni hodinky, ktere te dodnes nezajimaly je temer nesmysl, pokud mas tyto moznosti, kup si nejake sportovni za par penez plus nejake oblekovky a dej tomu tak ctvrt roku a pak sam zjistis jakym smerem bys chtel jit. Tot moje rada.
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 baker: nesuď podle nás :-D vycházej z toho, že ani takovýhle drahý hodinky z něj maniaka udělat nemusí - koupí jedny a fertig - navíc by tím věčným laborováním a hledáním těch nejlepších ztratily ten punc odměny
spiderer Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Do 15.000 EUR muzes vybrat skutecne nepreberne mnozstvi ruznych hodinek, dal bych na Bakera a nechal to asi chvilku ulezet at potom po nejake dobe nelitujes, ze bys volil jinak Pokud uz mas nejakou predstavu o tom co a jak by to melo splnovat tak to zkus sepsat a potom muzou padat konkretni rady..
Baker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 baker: nesuď podle nás :-D vycházej z toho, že ani takovýhle drahý hodinky z něj maniaka udělat nemusí - koupí jedny a fertig - navíc by tím věčným laborováním a hledáním těch nejlepších ztratily ten punc odměny Asi mas pravdu, ja jen ze kdybych mel taky dedu, tak bych si nekoupil jedny za tu sumu, ale spis tak tvoje, troje. Bdw: ja byl za maturitu pozvanej na jahodovy pohar
Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 No skor by ma zaujímali hodinky ktoré majú dobru značku s tradíciou .Takto dedko je znalec hodiniek tak by som sa chcel pred ním trošku ukázať,že aj ja poznám dobré a kvalitné hodinky .Tak skor značku znalcov. Tak rozmer puzdra by mal byt nad 40mm,mali by byť presne a spolahlivé .
Hasňa Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Patek Nautilus. Vhodne pro kazdou prilezitost. Jako doma v kazde situaci. :-) Ale tak to vidim ja. Jini to budou videt jinak. Vlastne ani nevim, jestli by tech patnact livancu stacilo.
DAveDOG Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 15000?? Omfg tak za tohle už se dá něco pořídit. Dokonce i několik kusů. Snad to není překlep a nemá tam být 1500?. Což by jako dárek po maturitě bylo i pochopitelnější.
Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Ne ze bych ti zavidel (i kdyz ... ) Ale myslim si, ze utratit takovy balik za prvni hodinky, ktere te dodnes nezajimaly je temer nesmysl, pokud mas tyto moznosti, kup si nejake sportovni za par penez plus nejake oblekovky a dej tomu tak ctvrt roku a pak sam zjistis jakym smerem bys chtel jit. Tot moje rada. No mám doma hodinky Traser a tie používam na šport a tak .Potom si občas požičiam od dedka nejaké ale hrozne ho to sere tak mi chce kupiť nové
Baker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Potom si občas požičiam od dedka nejaké ale hrozne ho to sere tak mi chce kupiť nové A jake si vetsinou pujcujes ?
Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Patek Nautilus. Vhodne pro kazdou prilezitost. Jako doma v kazde situaci. :-) Ale tak to vidim ja. Jini to budou videt jinak. Vlastne ani nevim, jestli by tech patnact livancu stacilo. Možno by par tisiciek pridal keby to stálo zato
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Já si večer sednu k ceníku JLC - za ty prachy tam bude spousta muziky jak v kategorii usedlejších hodinek tak v kategorii moderních strojů. Pokud na to jdeš přes historii, což je chvályhodný, tak mrkni na tohle V každým případě jsou to prachy na hodinářskou elitu.
skalis Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) Možno by par tisiciek pridal keby to stálo zato Budget mas vic nez slusny. Tak to neuspechej a vybirej v poklidu. Klidne tomu dej i par mesicu, abys ted nekoupil za tu rachu neco a za pul roku nechtel neco jinyho... EDIT: Jestli se deda vyzna, tak se zkus poradit primo s nim. Predpokladam, ze lepsi nez ho necim prekvapit je, abys mel darek-hodinky na celej zivot. Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem skalis
Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 A jake si vetsinou pujcujes ? No Hublot alebo ULYSE NARDIN ostatne ma v trezore tak k nim sa bohuzial nedostanem :/
Baker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 No Hublot alebo ULYSE NARDIN ostatne ma v trezore tak k nim sa bohuzial nedostanem :/ No vidis, a mas vybrano.
Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Patek Nautilus. Vhodne pro kazdou prilezitost. Jako doma v kazde situaci. :-) Ale tak to vidim ja. Jini to budou videt jinak. Vlastne ani nevim, jestli by tech patnact livancu stacilo. Tie sú parádne )
Agent007 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Rozhodujem sa medzi značkami Patek Philippe ,Hublot a Zenith ktore maju najzvučnejśie meno?
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Tie sú parádne ) Prosim tě, z které fotky na tebe působí parádně? Vím o nich, že je to sen mnoha chronomagorů, ale já ještě nenašel fotku, z které by se mi líbily. A našel bych jí rád. Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se