Maker Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Takze po roku stravenom na Chronomagu som "zatial" skoncil pri Panerai. Cistokrvni paneristi prepacia kyklopa a cifernik s ciselnymi indexami Prehodil som remen na Enza, origos je kroko s motylovkou. prikladam nejake pictures: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zdr Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Gratulacia nejak sa nam rozrasta Panerai komunita na slovensku . A teraz zacina Strap madness .
OldaA Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Blahopřeji, mám na ruce ty samé na černém řemenu od Mistra Šímy
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 taky pěkný, nějak sem tenhle model nezaregistroval a líbí se mi to stěma číslama - kyklop tam vypadá patřičně, me se třeba na těch GMT líbí. Já myslim, že po roce na fóru je to výbornej výsledek. Gratuluju...
lolohh Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 ...Cistokrvni paneristi prepacia kyklopa a cifernik s ciselnymi indexami... Ať si čistokrevní paneristi prdnou do sáčku Jsou pěkný, užívej si je.
stando Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 (upraveno) ...moc pekne.Blahozelam...este tam pridaj porovnavacie foto s mojimi 312 - kami,co sme dnes u mna fotili.(Lebo nabuduce nedostanes najest) TO: zdr,maker a iny SK-CZ Paneristi...mohli by sme dat konecne nejake kafe Upraveno 5. ledna 2010 uživatelem stando
Maker Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 ...moc pekne.Blahozelam...este tam pridaj porovnavacie foto s mojimi 312 - kami,co sme dnes u mna fotili.(Lebo nabuduce nedostanes najest) TO: zdr,maker a iny SK-CZ Paneristi...mohli by sme dat konecne nejake kafe tak na porovnanie 164 vs 312 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 taky gratuluji a vítám tě do klubu, vím jak jsem byl sám odvařený z mých 88 ( taky čísla a kyklop), hned první den mě klofli policajti, protože jsem se kochal a nepostřehnul 50, vzhledem k tomu, že neměli radar a já měl ve tváři blažený výraz debila, nechali mě jet... se divím, že jsem pro ten výraz nefoukal... TO: zdr,maker a iny SK-CZ Paneristi...mohli by sme dat konecne nejake kafe áno, hej...
PetrM. Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 fakt pěkný kousek, no zatím se osobně nechám zajít chuť, ale za nějaký čas nevím, nevím ........ gratuluji
Well Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Hodinky jsou klasika, ale parádní je ten řemen .
Maker Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 taky gratuluji a vítám tě do klubu, vím jak jsem byl sám odvařený z mých 88 ( taky čísla a kyklop), hned první den mě klofli policajti, protože jsem se kochal a nepostřehnul 50, vzhledem k tomu, že neměli radar a já měl ve tváři blažený výraz debila, nechali mě jet... se divím, že jsem pro ten výraz nefoukal viem o com hovoris, som rad, ze som prisiel domov bez ujmy (bolo -2 a prsalo) Hodinky jsou klasika, ale parádní je ten řemen . klasika ala panerai, ale s podobnym cifernikom ich tu moc na fore nie je. a dik za gratulacie, posledne noci boli tazke, ale dnes sa mi bude sladko zaspavat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zdr Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 ...moc pekne.Blahozelam...este tam pridaj porovnavacie foto s mojimi 312 - kami,co sme dnes u mna fotili.(Lebo nabuduce nedostanes najest) TO: zdr,maker a iny SK-CZ Paneristi...mohli by sme dat konecne nejake kafe neboj uz na tom zo Sasom pracujeme ale isiel teraz na tyzden na vilet do krajiny Tulipanou a Marihuany takze vidim to tak na koniec mesiaca a dame stretko.
stando Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2010 Dnes sa ti bude urcite lepsie zaspavat ,ako vcera vecer.......Milujem ten pocit ist si do kamenneho obchodu pre svoje uz konecne "definitivne"....proste to ma svoje kuzlo. Pani...este prezradim na Makera,ze som si to s nim posledne mesiace uzil.Predaj Fortisiek a rozhodovanie,ktore PAM budu prenho tie naj....Najskor bol rozhodnuty pre 312ky,ale kazdy by mal rast pomaly,proste sa pomaly rozvijat...a pre tuto cestu sa Maker rozhodol...musim povedat,ze jeho rozhodnutie bolo spravne. ...niekde vo vedlajsom vlakne riesi NEW BEE,"co si kupit za 15000 EUR"k maturite.Pravdu povediac mu ten "problem" tak trochu zavidim,ale kam sa posunie,ked si kupi hodinky za 15 tacov? To neustale hladanie informacii,rozhodovanie,nahananie prachov,obhajovanie "velmi vyhodnej kupi"pred manzelkou-rodicmi,neskorsie zistenie,ze dane hodinky "nie su ta spravna salka kavy",neskorsi predaj a dalsi kolotoc odznova ......TO JE TO CO NAS V TEJ CHRONOBAZINE DRZI NAD HLADINOU. TO:VSETCI....mam zalozit vlakno ohladom nejakeho SK-CZ Paneristi stretnutia???? ...idem si otvorit dalsiu flasu "Svatovavrineckeho" neboj uz na tom zo Sasom pracujeme ale isiel teraz na tyzden na vilet do krajiny Tulipanou a Marihuany takze vidim to tak na koniec mesiaca a dame stretko. ...doneste mi nejaky VEET......uz je to davno,co som mal nieco poriadne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se