JanC Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 velice trefný s tím focením, jako by to bylo včera, co na mě divně doma koukali
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 (upraveno) Remake meho oblibeneho komixu. Kdo zna Earla, rozumi ] Asi telepatie... zrovna jsem dokončil jeden s Jendou Citrónem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2010 uživatelem Kalifx
Kalifx Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 A ještě jeden... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Tak jeste dalsi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tarmi Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 btw já už celkem dlouho koketuju s myšlenkou udělat takový komixový strip z fotek z jednoho srazu. Mám, ale trošku obavy, že by se to třem členům, kteří by v komixu vystupovali, nemuselo líbit. Navíc je ani neznám. No nic, zkusím to. Pokud by měl s následujícím komixem někdo problém, prosím některého z moderátorů o smazání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Kamil Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 Kde to bylo? To už musí být dost stará záležitost.
cody Odesláno 31. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2010 To je jak stara fotka? Kamile zhubnul jsi
ricous Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Bylo to v Gate, někdy v květnu-červnu 2009 (můj první sraz).
XXXfazerXXX Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Sorry,je to vetsi plachta,aby to slo precist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 (upraveno) super Dane!!! Ještě jsi tam měl zakomponovat Bobikovo hlavu cos zapoměl na pokoji v igelitce... Upraveno 1. února 2010 uživatelem tombed
NIGHTinGALE Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Nechce se mi to načíst. Asi je to moc velký
Viktor Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 A druhý den ráno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XXXfazerXXX Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 A druhý den ráno... Tys byl s nama na cimre,je to presny,akorad si te v koupelne nepamatuju
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se