bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 časopis my life leden 2010 ondrovi to přeju, jen tak dál... aby nám ale budoucí miláček ženských čtenářek nezpychnul a pro ta kvanta high margin kabelek se nevyprd na řemínky ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Joooo, ja si rad nechavam sit remeny od celebrit Gratulace Ondro!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Právě jsem v jednání o výrobě japonského brnění... že bych se díky tomu přeorientoval a měl brnění od Šími, naší sedlářské Beáty Rajské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ty wole bandi.. to Ti vrátim Jsem stydlivej, uvedl jsi mě do rospaků! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Jsem stydlivej v tom případě jsem zvědavej, co ti vyjde v tom plejboji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Pekny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) v tom případě jsem zvědavej, co ti vyjde v tom plejboji... Ty vole fotky nahýho Ondry v aligátoří kůži Uaaaaaaaaa Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Ondro, super! Nech sa dari aj nadalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 v tom případě jsem zvědavej, co ti vyjde v tom plejboji... na to jsem taky zvědavej..uvidíme Hele nafoť mi prosím JLC řemen...Díky SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 (upraveno) o víkendu na to vlítnu edit: ještě upřesnění: myslíš origo JLC řemen nebo tvůj řemen, kterej je lepší než JLC? Upraveno 8. ledna 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galil Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Pěkný, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Podle me ted o nem chvili neuslysime... Ctenarky casopisu My Life mu budou chodit ocuchavat kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 o víkendu na to vlítnu edit: ještě upřesnění: myslíš origo JLC řemen nebo tvůj řemen, kterej je lepší než JLC? ten od nás..s hodinkama, ať to vypadá dobře! Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Trochu mu závidím,očichat si takovou mladou kůži (tak 18),ale přeju hodně úspěchů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Tak to už můžu na řemínky k Chronorisům zapomenout, páč se přes hordu kabelkových zakázek nedostanu do pořadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 To by Simon neudělal...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Konečně znám osobně někoho slavnýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 Kucí, proč jste včera Simona nevyfotili na srazu a foto nešoupli do vlákna VIP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 8. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2010 měl zase Moony??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se