Ronnie Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Jsem pro Jsem pro Jsem pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2010 Taky bych se zúčastnil, pokud bude vyhovovat termín. Jsem úplně začínající hodinkář, takže určitě vítám jakékoliv informace. Odhlasoval jsem možná ano, ale jenom s ohledem na termín. S cenou ani místem nemám problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koren Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 taky pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Je to delší dobu, co jsem měl podobnou myšlenku, nicméně spíše zaměřenou na prezentaci větších distributorů hodinek tak, jak je to obvyklé v zahraničí ... Udělali by akci pro uzavřené fórum lidí z Chronomagu, prezentovali různé značky, dalo by se to spojit s různými dalšími věcmi ... Pár lidí se k tomu vyjadřovalo, ale pak to vyšumělo a já mám tolik aktivit ještě mimo standardní práci, že jsem si nemohl dovolit jakékoliv zbytečné plýtvání časem oslovováním firem a jednáními, které by nakonec neměly patřičný efekt ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Je to delší dobu, co jsem měl podobnou myšlenku, nicméně spíše zaměřenou na prezentaci větších distributorů hodinek tak, jak je to obvyklé v zahraničí ... Udělali by akci pro uzavřené fórum lidí z Chronomagu, prezentovali různé značky, dalo by se to spojit s různými dalšími věcmi ... Pár lidí se k tomu vyjadřovalo, ale pak to vyšumělo a já mám tolik aktivit ještě mimo standardní práci, že jsem si nemohl dovolit jakékoliv zbytečné plýtvání časem oslovováním firem a jednáními, které by nakonec neměly patřičný efekt ... Vyhlídky na tuto akci jsou zatím spíše negativní - propočty stále nevycházejí nějak rozumně. Nicméně se připravuje jedno malé překvapení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 ... Nicméně se připravuje jedno malé překvapení :-) Nový server? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Vyhlídky na tuto akci jsou zatím spíše negativní - propočty stále nevycházejí nějak rozumně. Nicméně se připravuje jedno malé překvapení :-)To zní skoro slibně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2010 Nový server? kromě nového serveru. Chronomag má celkem dobrý nápad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denisbmw Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Super napad, dorazim,.. ale chce to par detailu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Super napad, dorazim,.. ale chce to par detailu..Nevadí ti, že reaguješ na diskuzi z roku 2010??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Nevadí. Doraž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardno Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tvl to je hustyyyy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Nevadí. Doraž :-)Volal mě někdo ? Koho mám dorazit ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Nevadí ti, že reaguješ na diskuzi z roku 2010???Nevadí, každej příspěvek k padesátce dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Tak mu aspoň napište pár detailů, ať se dorazí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 (upraveno) OK. Je to dneska v Novém Městě! Jsou tam cedule :-) Upraveno 18. prosince 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 OK. Je to dneska v Novém Městě! Jsou tam cedule :-)a Franz, je to od 3.00 nebo 4.00 ráno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 3:30, jako vždycky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kdyby někdo chtěl vzít, tak mám v autě volná místa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2016 Kdyby někdo chtěl vzít, tak mám v autě volná místa ok, svezu se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se