Přejít na obsah

Omega vs OP  

128 hlasů

1. 1. Jake hodinky byste si vybrali z techto dvou?

• Omega Seamaster Planet Ocean
      87
    • Officine Panerai PAM000
      41

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Co jsem slyšel, tak to natahování těch OP je fakt ale "zážitek", říkal mi to i Baker. Jedním slovem - peklo.

VIPER1:210 Jsou nejkrásnější OPčka, bohužel velikánské.

Tyhle mají 44mm a Radiomíry 45mm, ale na ruce to vůbec nepoznáš a sedí super. Sám jsem tomu nevěřil, než jsem si je vyzkoušel. Než se rozhodneš, zajdi si je někde zkusit, budeš mile překvapen. Teda pokud jsi je už na ruce neměl a pořád se ti zdají veliké...

Odesláno
Co jsem slyšel, tak to natahování těch OP je fakt ale "zážitek", říkal mi to i Baker. Jedním slovem - peklo.

VIPER1:210 Jsou nejkrásnější OPčka, bohužel velikánské.

Je pravda, že se jiné hodinky natahují lépe. Ale já si v pohodě zvykl a nečiní mi to nejmenší problém. Možná to je ale tím, že jsem po těch hodinkách toužil a když jsem si je pořídit, tak bych jim odpustil všechno. Ale snad ne.

210 jsou na ruce v pohodě, pokud si dobře pamatuju. A to hodně nesnášim dlouhý hodinky.

Odesláno

Mám PO, na tahu, a nosím je PRAVIDELNĚ K OBLEKU!

Nevím, co tady pár lidí furt má s tím, že k obleku NE! Proč? Důvod?

A k výběru?

Za mne univerzálnější Omegy, také mi - jako několika dalším - přijdou Panerai jako určitá módní vlna.

Líbí se mi, to ano, ale u PO vím, že si je nechám na celý život a nezestárnou a neokoukají se mi...

Odesláno

PAM000 - za prvy protoze je mam, za druhy protoze mi na ruce sedej mnohem lip (PO mi nesedi, 42mm jsou male a 45,5 jsou pro me nenositelne) - cenove to bude asi dost podobny takze bych vybiral podle toho co ti sedi vic, pripadne co se ti vic libi :) Kazdopadne jsem s nulama spokojenej, pekne celou noc sviti, jsou maximalne jednoduche a slusi jim spousta remenu :)

EDIT: Jeste u OP beru jako plus to ze je prakticky nikdo nezna, tak 1 z 10 lidi co nejsou na chronomagu, da se tim dobre zamaskovat ze mas vcelku obycejny hodinky ktery se jenom libi :)

Odesláno
Čekám, co vyleze ze soudruha spideho, jak je spokojen s natahováním :D, zda to stojí za to a nebo ne.

A taky až pleskne zase nějaký lákavý fotky.

Fotky budou, dnes nebo zitra :) Natahovani je v pohode - nevadi mi, kdyz jsem mel 3/4 roku munvoce taky mi to problem nedelalo, je to celkem prijemnej ritual :) Stoji to za to, ty hodinky me zatim porad berou.. ale kdo vi co budu rikat za mesic :lol2:

Odesláno

Mám PO, na tahu, a nosím je PRAVIDELNĚ K OBLEKU!

Nevím, co tady pár lidí furt má s tím, že k obleku NE! Proč? Důvod?

No já mám seamastry 2254 a prostě potapěčský hodinky si k obleku neberu...

Ale proti gustu žáden dišputát, vždyť i guvernér čnb nosí k obleku plastové digi...

Odesláno

Tak pridam aj ja moju trosku do mlynku. PO som mal s oranzovou lunetou 42mm a presli ma za mesiac a sli z domu. Rozdiel v natahovani PAM a Moonwatchou je rozhodne + pre PAM. Mal som Moonwatche a tam je ta korunka dost mala a nie je to pohodlne moc. S PAM sa najlepsie natahuju RADIOMIR-y ale ked mas spravny grif ani LUMINOR nie je problem. Ja by som PO nevolil aj koli tomu ze su to dost okukane hodinky. Vela ludi pise ze by im chybal datum a sekundovka. Ale naco mi je datum vsak aj tak zo sebou kazdy den vlacim mobil s kalendarom robym na pocitaci kde je tiez kalendar a ked je volno alebo vikend tak ma datum aj tak nezaujima. Ja by som volil s tychto dvoch PAM a nie koli tomu ze ho mam ale tie hodinky maju gule. Rezerva natahu 60 hodin dokonca moje 210 robia 64 hodin. Dalej ten UNITAs strojcek bude daleko odolnejsi kedze vnom je minimum suciastok a nie su tam ziadne pohyblive casti co by sa mohli odtrhnut ako napriklad rotor. Tiez je ten strojcek LOW BEAT takze sa opotrebuje neskor nevraviac o tom ze to opravy kazdy hodinar. Nahradne diely tiez nie su problem na rozdiel od CO-AXIAL kde to asi problem bude. PAM si drzi daleko lepsie cenu ako PO. Ak sa aj rozhodnes predat ich casom tak strata bude minymalna co sa o PO neda povedat. Tak je toho viacej ale uz sa mi nechce pisat lebo idem na obed ;).

Odesláno

Peťo, za mne Omegy kvůli velikosti a kovovému tahu. Jsou pro mne takové univerzálnější a myslím, že k tobě budou lépe sedět, i když....jestli můžu soudit, tak moony ti zatím seděly nejlépe, na druhém místě ty krémové Fortisy s modřenýma ručkama

Odesláno
Co z toho je lepsi? Ja se v tom nevyznam :)

Tak hledej, protoze to je subjektivni co je lepsi, jak psal zdr, pro nekoho je lepsi jednoduchy odolny strojek v cene nekolika desitek dolaru a pro nekoho ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...