Přejít na obsah

Damasko-NIMG-Seiko

Návštěvník Alda

Doporučené příspěvky

To ggrand:

...ptal jsem se na to Nadji a sdělila mi, že top grade jde proti jejich úpravám kalibru Si a jejich inhouse. Každopádně ho v hodinkách nemám a jdou mi kolem 0,3 - 1 sec. denně. To myslím není špatné. Seika s 4R15 mi lítají mnohem více, IWC aquatimer, co mají kluci, jdou klidně 10 sec. denně. Jak tobě chodí tvé hodinky?

Mě chodí jak které(=nahouvno) ale neladil jsem. Jen mi teda tvoje tvrzení zní asi takle: kupuju třeba Renault, chci diesel a prodejce mi řekne, že ho nedělají, protože je v rozporu s tím, co dávají do formule 1.

Jen se mi líbí, jak je u některých hodinek "důležité", co je ve vnitř a u jiných už méně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

to sou takový žvásty wo howně .... asi stejný jako COSC certifikáty který platěj jenom do tý doby než s hodinkama lehce majzneš vo poličku či něco jiného ..................................................... a COSC je v  p...li................... ..... u Damasko to teda neplatí ..... to je jediná perzóna, která potvrzuje pravidlo .... Damasko jede konstantně furt i když to mydlíš hlava nehlava ..........

* nejvíc mě baví když někdo prodává 5 let starý hodinky s COSC ...... to bych zvracel i večer (obvykle to dělám ráno)

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

Sakra kucí, už je obdivuju dva dny (ne a ne je zpustit z očí, takže ani nečtu Strážné věže) a líbí se mi čím dál víc. Jsou prudce nositelné a jak jsem právě zjistil, sluší jim všechno, co mám doma (origo bund, nato, albatros, kůže, slušel jim dokonce i modrý pseudo pštros). Drahá už si ze mě dělá srandu, že je převlékám, jako panenky:-). A taky jí až nebezpečně sluší a sedí, budu si je muset pořádně hlídat. Jediný kdo momentálně nemá radost, jsou béčka, které fňukají v koutě, že by chtěly taky na ruku.

Jinak přesnost za 2 dny nošení cca + 10 sekund, což není v záběhu a bez polohování na noc vůbec špatné:-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...