gougy Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Pro zajímavost 30x a 110x přiblížení nápisu a indexu u mých DA36. Řekl bych, že potisk je velmi kvalitní. <br /><br />Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2<br /><br />Paráda! Detail datumového okna by nebyl, pls?
gougy Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Bohužel nemám, ale není problém. Zítra cvaknu.super, díky - čímpak to je vůbec focené, takové sklo doma nemám
gougy Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 To je vážně výborná práce , díky za snímky, na takové prostě potřebuješ hodinky jako jsou Damasko
Radimk Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 (upraveno) Jak já mohl mít takové zatmění a tyto hodinky chít prodat,.... Zůstanou doma. Místo nich jsem prodal Breitlingy, které má každej jouda.Doma klid, v duši klid... Za odměnu dostanou mý Déčka novej kabátek a už na ně budu mocmoc hodný.( žádná kůra cape codem) edit: proč já to vlastně píšu - famózní fotky!! Upraveno 21. června 2013 uživatelem Radimk
shag Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Toto im az tak moc nevyslo, ale asi to bude aj tym podkladovym matrosom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 tak som si cvakol datumku na fortiskach, co vravite? kvalitna praca, hm? PS: sorry za
Stuclik Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 (upraveno) tak som si cvakol datumku na fortiskach, co vravite? kvalitna praca, hm? Ty jsi lolek, se teď musím jít převlíct :-D Upraveno 21. června 2013 uživatelem Stuclik
misoo Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 ale na Fortiskach je to urcite nejaky mesacny prach !!
misoo Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 co si, ten je na cifernik ukladany pri vyrobe, nevidis tu preciznost a jemnocit s akou su ciastocky poukladane ??
ggrand Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Ty Seika jsou neskutečné obludy, dobrý kontrast vůči D.
lukin_ova Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Ty Seika jsou neskutečné obludy, dobrý kontrast vůči D. Jo. Je to parádní kontrast. Jednoduchost a komplikovanost vyhnaná v obou případech do extrému. Ananty oproti Damaskům vypadají stylem proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.Obé má svou krásu. Ty Damaska vypadají na té fotce jak fotomontáž, jakoby tam byly domalované. Je to asi dané jejich jednoduchostí a stylovou čistotou. Moc hezké foto.
jankoxxx Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 pekne ich mas ales, a obdivujem tvoju monogamiu
David_B Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Aldo, paráda. Kdybych nebyl fixovaný na ty Fortisy, tak už mám Damaska
marosh Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Davide, paráda? Co vidím já jsou jenom dětské hodinky(co vydrží i armagedon...) a propocený řemen.
jankoxxx Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Dik. No clovek by si nejake hodinky i koupil. Mel jsem nedavno zajem o Seiko MM z druhe ruky, nakonec z toho nic nebylo, ted uz me to zase trochu preslo, kazdopadne asi jedny z mala hodinek, ne-li jedine, ktere bych vzal na milost a Damasko by si mohly sem tam oddechnout. Samozrejme jsou tady dalsi adepti, ktere bych chtel, napr. Tutima Commando, Sinn EZM 1, proste neco s legendou Lemania 5100, ale ty ceny jsou za hodinky v perfektnim stavu vysoke, takze si mohu nechat zajit chut a radeji na to nemyslim Takze co mi zbyva v cenove kategorii, rekneme 30-35 tis ? Nic, naprosto nic, co by me primelo alespon na chvili sundat z ruky Damasko, ktere spolehlive (pátým rokem) kazdy den makaji aniz bych o nich na ruce vedel a stale vypadaji jako bych je vcera prinesl z obchodu.Vcera jsem nechal delat test vodotesnosti, pac po 5ti letech uz se to slusi nechat zkontrolovat a VITON drzi a drzi, no problem. Za 5 let to zvopaknu Vidis, ja sa k nim urcite raz vratim, ked sa Konrad odhodla na mensiu velkost. Idealne 38mm a s lunetou
David_B Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Davide, paráda? Co vidím já jsou jenom dětské hodinky(co vydrží i armagedon...) a propocený řemen.Ale ony jsou strašně pohodlné na nošení. Fortisy jsou oproti nim těžké ludry Mně se líbí...asi to bude působením toho beskydského vzduchu
marosh Odesláno 19. července 2013 Nahlásit Odesláno 19. července 2013 Jo bo předkožka z koní luliny zastupující dvojí DNA(koňa a Aldy) je vrchol sterilnosti...
Alexion Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 dva dni som bez nich a uz mi chybaju. su to genialne hodinky a ty im robis paradne fotky
filo-boxer Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 Neveril bych, ze se tady neceho takoveho dozijem - Alda sundal z ruky Damaska!!! Gratulace k prirustku a fotka vyborna!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se