lolohh Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 (upraveno) Alda napsal: Ty hodinky v tom kalendáři prostě musi byt Ty krávo, to je fotka!!! Edit: jako že je krásná! Upraveno 23. dubna 2010 uživatelem lolohh
Baker Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Alda napsal: Ty hodinky v tom kalendáři prostě musi byt Proc ty vlastne jdes na foto workshop ? Fotka je paradni, posli ji do kalendare.
tombed Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 sedám na p...l začátečníku, nádhera, barvy, pozadí, ani hodinky nejsou k zahození , doufám, že bude v kalendáři, fakt krása
Kalifx Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2010 Všechny tvoje fotky jsou pěkný, ale tahle je nádherná. Mně se prostě líbí, když to není jen prostý cvakání hodinek, ale fotka jako celek nějak funguje. A tahle šlape moc pěkně.
MarcelG Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Aldo, super! Je vidět, že na to myslíš, připravuješ se na to a funguje to !! Paráda
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Alda napsal: Dík kluci, pořád ještě nemám vyřešené to světlo, takže musím fotit se stativem. Fotostan už mám. Kupoval jsi ho a nebo vyrabel?
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Tak super, dobré řešení Co na to malej, že jsi mu ho vzal? Není mu to líto?
niko Odesláno 2. května 2010 Nahlásit Odesláno 2. května 2010 Tak hned jak bude svitit hodně slunce, vytáhni stan ven a foť
tombed Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 vypadají hoodně dobře na tom pastorku.
skalis Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 Alda napsal: Pekna fotka. Velmi se mi libi hodinky, ktera maji jako indexy cislice a ted si uvedomuji, ze zadne takove nemam...
Peta-Biker Odesláno 4. května 2010 Nahlásit Odesláno 4. května 2010 (upraveno) tombed: Vyjadřuj se přesně - to je šaltr, cyklisto Aldo: Fotka je fakt moc pěkná. Upraveno 4. května 2010 uživatelem Peta-Biker
tombed Odesláno 5. května 2010 Nahlásit Odesláno 5. května 2010 šíleně, ale šíleně fotogenické hodinky, jakože pilotky nejsou úplně můj šále kávy, tyhle mě dráždí jako rudý hadr býka. Aldo supr.
skalis Odesláno 7. května 2010 Nahlásit Odesláno 7. května 2010 Alda napsal: Moc pekna fotka stejne jako ta predchozi. Fakt delas pokroky!
niko Odesláno 9. května 2010 Nahlásit Odesláno 9. května 2010 Je to lepší a lepší, Aldo. Jen tak dál.
Pixelator Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 tak ako ma tieto damasko spociatku odpudzovali sa mi postupne zacinaju pacit ... jedine co mi na nich vadi je ten "zameriavac" na ciferniku a absencia plastickejsieho spracovania. aspon lumi mohla byt vypukla... ale o to ani tak nejde. su to funkcne hodinky. a verim ze spracovanie je naozaj super. len tak pre zaujimavost. neobjavili sa na puzdre stale ziadne mikroskrabance?
Kalifx Odesláno 11. května 2010 Nahlásit Odesláno 11. května 2010 K těm hezkejm fotkám už se toho víc říct nedá. Prostě foť dál a pokud možno i jiný značky. Jsem si jistej, že by to dopadlo zajímavě.
Návštěvník SukHoi Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Odesláno 22. května 2010 V 22. 5. 2010 v 17:21, 'Alda' napsal: Díky, polepším se nezapomeň, že si před fotografováním musíš vyčistit zuby, boty a uši = asi se pobliju
PhoeniX Odesláno 24. května 2010 Nahlásit Odesláno 24. května 2010 Pěkný, pěkný... S ložisky to na mě působí opravdu industriálně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se