jencekgs Odesláno 3. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2013 Aldo woe ty chceš kalendář jen ze svých fotek co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 to mas dobre ze ti tak skoro spia, u nas je este o tejto dobe bordel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 fuuu 3ks... tak to klobuk dolu... u nas zatial len 1ks (4r Martin). a tiez je obcas poslusny po tatovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Jestli prijedes s Damaskama, tak ti neotevru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Ok, vse je tedy v olrajtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Aldo Máš ještě vůbec rád ty druhý?? Je fakt že MG vypadají super. A fotky perfekt tool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Jo jo. Balt, lodě, modýlky to bylo moje už od dětství....no a teď i hodinky . Vypadá to že kruh se uzavřel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 mimochodem, tady je ke koupi plno zajímavých drobností vztahujících se k DGzRS. Tedy, jestli jsi na to už nenarazil.. http://seenotretter-shop.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Aldo, ty mě dotlačíš k nějakému neuváženému kroku Když jsem dlouho slintal nad Damasky v tvém vláknu, skončil jsem u Sinn a teď tohle...Každopádně němci jedou a momentálně jsou v mém cenovém rozsahu daleko před švýcary... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Aldo ty by ses mohl fakt živit jako fotgraf....!!!!!!!!! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 To funf5: škoda, že mám tak mizerný foťák, hned bych se k Aldovi přidal, abych Tě taky dráždil...Jdi do nich jsou fakt super. Bude nás víc, nebudem se bát vlka nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 ...ti to nak hraje vsema barvama, aber gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 Ja vim, jenom jsem si trapacky rypnul... tvoje fotky jsou paradni! Mozna kdybys nepridaval kontrast (nerezal stiny) a jenom pririz svetla a gamu, tolik by to neulitlo, sak zkus rozdil. Ale nechci ucit orla litat, kdosi te chvalil jako profika a mel recht! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Tahle poslední je fakt cool. Koukám clona 3,5 hmm čekal jsem ještě méně. Moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 krasne modro-biele hodinky, takto som ich este nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Na tom plechu jim to sekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 (upraveno) nepoznám placku Upraveno 10. září 2013 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Aldo, máš super dvojičku. Teď už ti zbývají jen tyhle a můžeš tady zavřít krám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Jen by sis je mohl nechat udělat s bílým cifrem, třeba to JS je schopný nabídnout.Jinak dle posledního ceníku stojí 2.450 Eur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 něco pro Aldu od YPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se