Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cínovec zítra dopo, už se těším

Parkuju kousek od benzínky a na Mikulášku to je cca 6km, takže s rodinou ideál

Odesláno
Před hodinou, Moty napsal:

Cínovec zítra dopo, už se těším

Parkuju kousek od benzínky a na Mikulášku to je cca 6km, takže s rodinou ideál

To mozna zkusime tenhle vikend. Na zapad od Cínovce je to bud po magistrale na tu Mikulášku a ev. dal, a nebo jet z Cinovce na sever, do Nemecka. Premyslim, co je lespi.

Odesláno

Dalsi klasika pak je vyjizdet do stopy z Komarky (je tam i vetsi parkoviste, pripadne se da stat podel silnice do Fojtovic), anebo pak na druhe strane z Dlouhe louky, ta je trosku dal..

• po měsíci...
Odesláno

poprosím běžkařské experty o radu - po 30letech se na to chci postavit. Cíl - dlouhé trasy na klasiku. Vzhledem k ambicím chci sportovní, závodky asi (jeste) ne. Vzhledem k pohodlnosti šupiny nebo mohér, ale nevím co má jaké výhody/nevýhody. Cenově spíš dražší ale nepotřebuji úplný top (na stupnici do deseti, tak 7-8)

nějaký konkrétní tip?

Někde jsem zaslechl, že Fischer raději ne & Rossignol/Atomic jako že jo. Ale sjíždím teprve recenze…

Odesláno
před 55 minutami, TomTomTom napsal:

Neser 😀... užij si to, je to tam super, taky tam rád jezdím. 

Na starý kolena jsem si ve čtyřiceti pořídil první skejty a je to úplně super! Zejtra tu má bejt asi 20 stupňů, tam mám v plánu zamířit ještě výš lanovkou na Rossbrand. Tak pak zas pošlu nějaký foto :-).

Odesláno

@Moty- dekuji za radu. Praha je pro me dost z ruky, ale presto diky za tip.

jeste jedna otazka - moher ok, ale 1x silný nebo 2 tenčí proužky? A nedělá to neplechu, když člověk sem tam sklouzne skejtem?

Odesláno
před 14 hodinami, Ajaj napsal:

@Moty- dekuji za radu. Praha je pro me dost z ruky, ale presto diky za tip.

jeste jedna otazka - moher ok, ale 1x silný nebo 2 tenčí proužky? A nedělá to neplechu, když člověk sem tam sklouzne skejtem?

Jakmile jedeš dopředu, tak sou chlupy učesaný dozadu, takže to ničemu nevadí a naopak při stoupání tě to podrží, syn letos přešel ze zoubků na chlupy a byl nadšenej.

Jestli 1 nebo 2 pruhy je podle mě dle výrobce

Další info tady

https://www.sporticus.cz/poradna/proc-poridit-skin-lyze/

Odesláno

Tak asi letos konec, ale byla to taková pěkná tečka!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...