jenik77 Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2018 Krásná fotka :-) Jo a mají nejhezčí obchod v Zermattu....diky:) to maji ten obchod jako soucast mekace? k cizburgru hujery a k menicku zenithy?:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 diky:) to maji ten obchod jako soucast mekace? k cizburgru hujery a k menicku zenithy?:-))):-) Je pravda že ten MC je tam tedy trochu navíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Zenith nebrat, to jsou hrozné absťáky když je odložíte :-) Uff, už je zase dobře.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
2riso Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Zenith nebrat, to jsou hrozné absťáky když je odložíte :-) Uff, už je zase dobře....Tie tvoje hodinky sú fakt krásne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Tie tvoje hodinky sú fakt krásne!Děkuji, jsou famózní :-) A dáme jim trochu toho přetížení.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Jeden vintage kousek. Odesláno z mého TA-1032 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2018 Taky se pochlubim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craken Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 (upraveno) Už asi rok nosím tieto krásavice Zenith CHRONOMASTER EL PRIMERO OPEN (03.2040.4061/69.C496). Bohužiaľ to len vyzerá, že ich budem musieť niekomu posunúť Upraveno 10. října 2018 uživatelem craken Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 Výlet vlakem s Defy :-)Tyhle Defy se Zenithu zatracene povedli! Modra je dobra Clovek by rekl, ze tohle tema je uz davno vycerpany a neda se vymyslet nic noveho, aniz by to hned pripomelo kopii Genty, ale evidentne to jde.Nebo aspon ja v tom vidim Zenith na prvni pohled, proste moderni verze 70´kovy klasiky.Funkcni, elegentni design bez zbytecnych samoucelnosti a jednoduchy integrovany tah to jenom podtrhuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2018 Souhlasím, mě osobně také připadá že mají všechno přesně tak jak má být :-) Nadšení přetrvává, čímž překvapuji i sám sebe. Se mě strašně líbilo jak se zabíháli, ze začátku byli tak zajímavě rozkoplý, chvilku do plusu, pak zase do mínusu dle nálady a najednou jdou na vteřinu přesně. Elite kalibr je známý svoji přesností, ale tohle je opravdu super přesná záležitost. Na něco jsem doposud zapomněl, a to změřit rezervu nátahu. Zkusím, již brzy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 po dlhom case opat na fore a mam pocit ze moje zabaky pojdu coskoro k predaju...mal som uz dvoje Zenith, ale opat ma po nich chyta abstak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Já jsem na tom přesně opačně, žádný Zenity jsem ještě neměl a mám pocit, že to musím zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2018 Souhlasím, mě osobně také připadá že mají všechno přesně tak jak má být :-) Nadšení přetrvává, čímž překvapuji i sám sebe. Se mě strašně líbilo jak se zabíháli, ze začátku byli tak zajímavě rozkoplý, chvilku do plusu, pak zase do mínusu dle nálady a najednou jdou na vteřinu přesně. Elite kalibr je známý svoji přesností, ale tohle je opravdu super přesná záležitost. Na něco jsem doposud zapomněl, a to změřit rezervu nátahu. Zkusím, již brzy :-)Zabrousil jsem sem pořádně až teď, když mám dilema jestli Zenith ano nebo ne... Je to krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2018 Zabrousil jsem sem pořádně až teď, když mám dilema jestli Zenith ano nebo ne... Je to krása!Jojo, já už tady brousím kdo ví jak dlouho a pořád se to ve mě pere. Těžký život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Po delsi dobe Z na ruce, jinac ty novy Defy jsou paradni, ja je zeru ty se stopkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Kolikátku máš zápěstí??? Ty 38 sedí jak ulité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 17,5cmKolikátku máš zápěstí??? Ty 38 sedí jak ulité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 17,5cmmam to uplne stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Krása, díky. Já jsem zkoušel 42, ale ty 38 jsem možnost neměl. Rozložení subcifů na 38 se mi líbí více. Na 42 je tam dost prostoru kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 (upraveno) 42mm je taky super a datum na 6 se mi zda vyvaženější sluší jim i kůže i tah Upraveno 7. listopadu 2018 uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se