KFL Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Mamon, chlapci, mamon . Zenithy jsou krasny a bezva, ale bez R se neda zit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2016 Taky jsem se tě chtěl zeptat, jak se nosí- přeci jenom je to už kus železa...i když Ingy ME jsou vlastně velikostně stejná liga, takže to zas taková změna nebyla coNosi se dobre. Ja je ale nenosim, jen se s nima mazlim a kocham. To je dalsi level silenstvi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 S Primerem už zůstaly doma jenom tyto; ruční nátah, tenké pouzdro 40 mm, takové milé domácké hodinky .-) Dnes většinou na hnědé nebo černé konině, původně ale dorazily na náramku. Poslední fotka skoro 2 roky stará (dívám se, na vembloudovi): Harmonické rozložení prvků na číselníku, který je na kraji lehce bombírovaný - stejně jako ručky. A stále slušná lumi. Těch 40 mm je maximum, které si k EP dokážu představit. Na současné produkci mi vadí ty centimetry prázdnoty od subciferníků k lunetě. Zkrátka jsem fanda starších Zenithů z časů před Natafem - byly to vesměs takové spolehlivé, elegantní, nadčasové hodinky. Nataf identitu značky rozhoupal tak, že se z toho Zenith nevzpamatoval dodnes... Doma je ještě pár oblekovek Elite (různé kovy, bílý, černý cifr) - kdybyste někdo měl zájem, tak napište .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2016 Ahoj ve spolek, také přidám svůj kousek, který jsem dnes po delší době vyvenčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 3. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2016 A jsou po servisu zpet doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2016 Ty jsou cool, gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 To je dost, že jsem je dnes zase někam vyvez :-). Neměl jsem je na ruce minimálně měsíc. Mnoho k nim nevím, ale měly by být z 1964 velikost 37mm bez korunky. Natahovací s rezervou asi 1,5 dne. Pokud mi poradíte někdo s identifikací, budu moc rád. Já k nim víc nevím. Pořídil jsem je na fóru asi před rokem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Ze všech nejvíc se mi tady líbí Espady od Petr15. To je přesně můj šálek kávy.Díky za ukázku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Naprostý souhlas, v poslední době se mi od Zenith nelíbí skoro nic. Všechno velký, tlustý a přeplácaný. A přitom tak před 20 lety... :-( Co jsem měl čest trochu ponosit, tak starší El primero, 39mm, černý cifr - elegance, nadšasovost, nizoučké pouzdro... Kdeže ty časy jsou. Těch 40 mm je maximum, které si k EP dokážu představit. Na současné produkci mi vadí ty centimetry prázdnoty od subciferníků k lunetě. Zkrátka jsem fanda starších Zenithů z časů před Natafem - byly to vesměs takové spolehlivé, elegantní, nadčasové hodinky. Nataf identitu značky rozhoupal tak, že se z toho Zenith nevzpamatoval dodnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Je dna ranní. Jsou na ruce cim dal casteji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Petr15: jak se tady pisalo, jsou to moc krasne hodinky, smekam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Stratos Flyback 10th striking sa pocita? Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dneska Espady na kuzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 Dneska Espady na kuzi Fakt hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2016 no prostě paráda.měl jsem vyhlédnuté el primero a uvidím, jestli to ještě nepřehodnotím. mám rád jednoduché věci a u těchto el primero mi vadí bílá datumovka. nechám tomu ještě tak 2-6měsíců :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 V aute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 16. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2016 Bila je v pohode, cerna by tam byla hnusna.no prostě paráda.měl jsem vyhlédnuté el primero a uvidím, jestli to ještě nepřehodnotím. mám rád jednoduché věci a u těchto el primero mi vadí bílá datumovka. nechám tomu ještě tak 2-6měsíců :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Zase Espady Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 Krasavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Stratos Felix Baumgartner 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se