Radek124 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 (upraveno) před 4 hodinami, lordsoft napsal: Zeytony do kazde rodiny! Moc hezke a zajimave hodinky. Nosim je moc rad. Safryš, takhle na ruce vypadají mnohem líp než na produktovkách, o "investičních noudaytonách" nemluvě - štěstí že mám doma (prozatím) přehodinkováno Upraveno 18. srpna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2022 V 18. 8. 2022 v 9:27, lordsoft napsal: Zeytony do kazde rodiny! Moc hezke a zajimave hodinky. Nosim je moc rad. Parádní jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 3 minutami, ondrejm napsal: Tak je máš zpátky konečně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 před 4 minutami, ragu napsal: Tak je máš zpátky konečně? Mám, před chvílí jsem je vybalil. Bez pár dní je to rok...radost skoro jako z nových hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 @ondrejm tak paráda! a pouzdro už je správný? napsali ti něco k tomu? někdy bys to mohl celý sepsat )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2022 V 18. 8. 2022 v 7:42, Messiah napsal: Naprostá pravda!!! Moc krásný fotky. Také se řadím mezi fanoušky tohoto tahu. Jako celek ty skelenony na tahu funguji výborně. Chvíli jsem přemýšlel, že bych tam dal na střídačku modrou či oranžovou gumu, ale nakonec jsem to zavrhl a zůstal u "titánu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 (upraveno) dělají mi radost Upraveno 19. října 2022 uživatelem jenik77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Hlasim sa do klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 2 hodinami, Campino napsal: Hlasim sa do klubu Moc pěkné hodinky. Jestli je to nový kousek,tak gratuluji. Ten cifr je krémový nebo bílý? Č.reference? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Díky, nový kúsokciferník je strieborný, ref: 03.2040.400/69.M2040. Nemáš za čo, pekný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 12 minutami, Campino napsal: Díky, nový kúsokciferník je strieborný, ref: 03.2040.400/69.M2040. Nemáš za čo, pekný den Na té fotce to vypadá na krémovou. Hezky vyfoceno.Díky a Veselé Vánoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Gratulace, parádní volba. Za mě jsou to nejhezčí Zenithy a jedny z nejhezčích hodinek vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 2 minutami, igor261069 napsal: Gratulace, parádní volba. Za mě jsou to nejhezčí Zenithy a jedny z nejhezčích hodinek vůbec. Ďakujem peknesú skvelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 11 hodinami, Campino napsal: Hlasim sa do klubu Gratulujem a vitaj v klube Krásny kúsok, nech dlho robia radosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 11 hodinami, Willie McBride napsal: Gratulujem a vitaj v klube Krásny kúsok, nech dlho robia radosť. Vďaka Willie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Jedná starší. El Primera jsou geniální hodinky, musím je někdy zkusit, jen v tý menší velikosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 (upraveno) před 27 minutami, ragu napsal: Jedná starší. El Primera jsou geniální hodinky, musím je někdy zkusit, jen v tý menší velikosti. Tieto 42 čo mám sa už nevyrábajú, ja som ich kúpil u AD zo “starých zásob”, takže reálne sa už dajú skúsiť asi len tie menšie Btw. Parádne skeletony Upraveno 26. prosince 2022 uživatelem Campino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @Campino- Gratulace! Krasne hodinky Tady to je nebezpecny si prohlížet hodinky,same krasne kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 před 2 hodinami, Pivas napsal: @Campino- Gratulace! Krasne hodinky Tady to je nebezpecny si prohlížet hodinky,same krasne kousky. Diky, som prudko spokojny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se