Přejít na obsah

Perrelet Big Date / Small Second

Návštěvník salamio

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 87
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  lolohh napsal:
saláme, nebudeš dělat seminář o focení? Rád bych šel a něco se přiučil. Zamluvíme si tělocvičnu, každej si přinese stan a láhev rumu a budeš nás učit. Prosím.

PS: tělocvičnu umím zajistit.

Taky se hlásím. Zn.: Rum mám, stan taky. B)

Návštěvník salamio
Odesláno

Fotoseminář uděláme, nebojte. Vódka búdět, děvočky búdut... Ještě teda musím vypilovat pár fotografických triků, co mám v záloze. Akorát tohle focení je dost náročné na játra, tak to nejde tak rychle.

Někteří už to možná viěli, ale aby ostatní naznali, že na semináři se nebudeme zaměřovat jenom na hodinky, dám to i sem: mám tady jednu pěknou věc z číny. Je to teda salamínino, ale je to jako Cartier, akorát levnější. Za tři týdny nepraskla ani jedna šňůrka, akorát nám kluk pár těch perel sežral, ale to prý bývá v téhleté cenové kategorii v normě. Kdo se chce prsit, ať si připlatí.

Takže denní odchylka od počtu drahokamů je -10/+0. Ale ono se časem zlepší až na -0/+0. Salamína to má stejně jenom na zkoušku, než si pořídí toho Cartiera. Do fotostanu z Ikey se nám nastěhoval místní bezdomovec, tak je to focené bez něj, líp to prostě neumím. Děkuji.

post-9394-1265101228.jpg

Odesláno
  salamio napsal:
Za tři týdny nepraskla ani jedna šňůrka, akorát nám kluk pár těch perel sežral, ale to prý bývá v téhleté cenové kategorii v normě. Kdo se chce prsit, ať si připlatí.

Takže denní odchylka od počtu drahokamů je -10/+0. Ale ono se časem zlepší až na -0/+0. Salamína to má stejně jenom na zkoušku, než si pořídí toho Cartiera.

Člověče, ty korálky dělá Parnis, ne?

Kdysi se tu někdo chlubil, že mu Parnis vydržel jít 2 měsíce, než se pokazil.

S těma korálkama to bude podobné, ne? Když jich kluk denně 5 až 10 sežere, tak bude trvat cca. 2 měsíce, než žádnej nezbyde.

Ale k věci - hrozně se mi líbí, jak fotíš. Byl jsem včera v Ikea pro koš a stan, ale mám malý byt. Nevešlo by se mi to do něj :(

Takže jsem si na ebay raději objednal foto kufr. Jsou v něm pozadí, asi 6 lampiček, průhlednej kryt na změkčení světla a tak dále. A celé to je zabalené v relativně skladném hliníkovém kufru. Tož až to dorazí, zkusím taky pár fotek udělat.

A vezmu pak ten kufr na to tvé photo session a můžeme společně něco cvaknout.

Napadá mě například kreativní fotka ála Matrjoška - tedy hodinky ve fotokufru, kufr by byl v prádelním koši a koš ve stanu Ikea. To by mohlo být hezké. Pomocí těchto tří pomůcek dosáhneme jistě obřího zvětšení a obraz bude krásně proklesnený bez ohledu na použitou ohniskovou vzdálenost.

Návštěvník salamio
Odesláno

Ano, a k tomu nějaké to pozadí, co sis objednal v kufru. To bude pěkná prdel :).

Návštěvník salamio
Odesláno

Kdyby se chtěla na tu fotograficko-kreativní seanci přihlísit také nějaká dáma, můžeme místo semináře udělat ovulář, v rámci genderové vyrovnanosti.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
Dělá PERRELET ještě hranatá pouzdra? Na stránkách jsem nic neobjevil, ať jsem klikal všude možně sebevíc.

Pro upřesnění, měl jsem na mysli typ pouzdra "tonneau".

TO PhoeniX:

Oni totiž v Perreletu sází hodně na prosazování novinek, takže na jejich stránkách je jen "malá" část produkce.

Mám za to, že tonneau dělaj pořád. Alespoň u "mého" hodináře jsem je určitě viděl.

Zajímá Tě Grande Date Second Temps nebo Grande Date Petite seconde ??? Nebo snad Seconde Retrograde se dvěma rotory ?

Můžu Ti ověřit dostupnost těch modelů a ceny. Jestli tě to zajímá, pošli mi SZ.

Návštěvník salamio
Odesláno

PhoeniX: že váháš. A ještě mraky dalších modelů v tomto provedení. Tady jen dvě ukázky:

post-9394-1265661660.jpg

post-9394-1265661665.jpg

Odesláno
  salamio napsal:
PhoeniX: že váháš. A ještě mraky dalších modelů v tomto provedení. Tady jen dvě ukázky:

Aktuálne vyrábajú len to čo je na stránke, ostatné sú modely minuloročné a predminuloročné /a staršie, cca od 2006/. Značku Perrelet sa snažia posunúť do vyššej cenovej kategórie - v budúcnosti taký veľký výber v kategórii 1.500,- usd na grey market už nebude. Tonneau modelov je relatívne najviac, keďže sa málo predávajú /a preto ich zrejme vypustili a nečudoval by som sa, keby sa objavili už len v L.E./. Kto rozmýšľate nad Perrelet a nie je to práve turbína :) , tak kupujte teraz.

Btw, môj favorit súčasnej kolekcie je táto komplikácia: Link

post-4112-1265790345.jpg

Návštěvník salamio
Odesláno
  emte napsal:
salamio: Nasiel som na nete fotky rovnakych Perreletov, ako mas ty. Sranda kolko ludi ma tento model :)

Taky mě to zaujalo. Do vlákna, odkud ten obrázek máš, jsem psal, že v hodinky v tamější galerii nejsou moje. Bohužel to dnes v noci někdo spolu s mnoha dalšími příspěvky smazal.

Odesláno
  salamio napsal:
Taky mě to zaujalo. Do vlákna, odkud ten obrázek máš, jsem psal, že v hodinky v tamější galerii nejsou moje. Bohužel to dnes v noci někdo spolu s mnoha dalšími příspěvky smazal.

Snad mas pripraveny stan a kos s pradlom, lebo podla frekvencie akou ta tu ten neznamy mod maze, by som povedal, ze coskoro pojdes na samotku.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...