Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, jsem hrdým majitelem auta této značky, tak mě zaujala nabídka hodinek nesoucí "olympiádu".

Zarazila mě ale různá cenová nabídka. Líbí se mi tyhle, ale přijdou mi jako plagiáty. A at cena je nějak podezřele nízká.

Navštivte můj web

Tyhle mi přijdou pravý. Jsou to dobré hodinky za ty peníze?

Navštivte můj web

Jaký na to máte názor? Děkuji

Odesláno

Neni to nejaka inspirace Breitlingem?

Zdravím, jsem hrdým majitelem auta této značky, tak mě zaujala nabídka hodinek nesoucí "olympiádu".

Zarazila mě ale různá cenová nabídka. Líbí se mi tyhle, ale přijdou mi jako plagiáty. A at cena je nějak podezřele nízká.

Navštivte můj web

Tyhle mi přijdou pravý. Jsou to dobré hodinky za ty peníze?

Navštivte můj web

Jaký na to máte názor? Děkuji

Odesláno

Audi hodinky určitě nevyrábí. Možnosti jsou dvě:

1) Přímo automobilka poskytla licenci nějaké firmě co vyrábí hodinky (zpravidla čínské) a ta pak samostatně nebo ve spolupráci s automobilkou vymyslela design a hodinky vyrábí a prodává buď samostatně nebo přes autosalony Audi.

2) jde o vlastní iniciativu daného autosalonu, který si jen nechal na nějaké "generické" hodinky nalepit 4 kruhy

V případě 1) může být kvalita od nejnižší, přes "fashion" až po švýcary.

V případě 2) půjde nejspíš o "nejnižší čínu".

Odesláno
Audi hodinky určitě nevyrábí. Možnosti jsou dvě:

1) Přímo automobilka poskytla licenci nějaké firmě co vyrábí hodinky (zpravidla čínské) a ta pak samostatně nebo ve spolupráci s automobilkou vymyslela design a hodinky vyrábí a prodává buď samostatně nebo přes autosalony Audi.

2) jde o vlastní iniciativu daného autosalonu, který si jen nechal na nějaké "generické" hodinky nalepit 4 kruhy

V případě 1) může být kvalita od nejnižší, přes "fashion" až po švýcary.

V případě 2) půjde nejspíš o "nejnižší čínu".

Ad bod 2) , trochu jiné, ale z praxe: jde o iniciativu čínských výrobců a vietnamských prodejců, kteří využívají vlastnictví uvedených automobilů u německých občanů, kteří nakupují ve vietnamských tržnicích v příhraničích a ke své Audi 80 musí mít i "originál" hodinky, tričko, kšiltovku, klíčenku atd. Netřeba popisovat kvalitu uvedených výrobků a jejich legálnost... Značka Audi je zde pouze jako příklad, můžete si doplnit prakticky jakoukoliv jinou, včetně motorkářských...

Odesláno

já nevim ......... mně dotazy tohoto typu (a že jich tu už bylo) připadají, jak když se ptá malý dítě

tuhle jsem si koupil v obchodě rukavice Tchibo. Jsou originální a kvalitní?

Odesláno

budo: ale no tak, nebuď na něj tak zlej, prostě to neví. Když vezmu třeba Caterpillar. Hodinky vyrábí firma, která se zaměřuje na výrobu hodinek a pronajímá si značky od různých firem (vyrábí tak také Bruno Banani, Betty Barclay, ale i třeba Roamer). Vesměs jde o takovou "lepší čínu". Alespoň jde o firmu, která se skutečně zabývá výrobou hodinek.

Dostaly se mu do ruky hodinky Audi, tak chtěl vědět kam je zařadit - no a jak to podle příspěvku uživatele PhoeniX vypadá, tak se dají sehnat skutečně ve velkém rozsahu kvality, podle způsobu původu (takže se vlastně zase nic nedozvěděl :D ).

Jinak textilní výrobky mě přijdou poměrně kvalitní, mám od nich třeba pyžamo :). Rozhodně velmi dobrý poměr kvalita/cena.

Odesláno

budo: co máš proti rukavicím tchibo?

Já nevím kdo co řeší, za malý peníz asi china, ale když se to někomu líbí,

tak to pár měsíců bude dělat radost. No a potom si koupíš něco jinýho.

Odesláno

RedAce: Tak záleží jakém máš Audi, pokud třeba A100 z roku 91 tak by se čínské hodinky mohli hodit, pokud máš TT nebo Q7 tak bych se zastavil v prodejně Dušák a podíval se na hodinky, které budou stát alespoň jako duralové ráfky na to auto ;)

Odesláno

To bylo jakési přirovnání, že když kupovat nějaké hodinky, tak vybírat i podle "kapsy". Beru takové hodinky jako doplněk k autu a tedy by měly odpovídat i kvalitou. Pokud Q7 = A100 to už je na majiteli, jak si toho auta cení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...