Georgeisin Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Díky! Lumi jsem neočekával nějak obstojnou, ale obstála, dnes ráno jsem ve tmě docela pohodlně odečetl čas. Indexy svítily výborně, jen na ručky jsem musel ostřit. Na nedotisklé R v nápisu ČSSR se již pčestávám soutředit . Budou sloužit služby o víkendech, ještě si rozmyslím, zdali je budu brát na běhání či plavání anebo je budu odkládat. Do sauny však chodit nebudou. Do včel je brát naopak budu neb se tam barevně hodí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Do vcel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Zajmy: Vcelareni (Bzzzzzzzz...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Ahaaa:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Tak tak, pylové rousky na nožkách včel zpravidla nabírají barevný odstín mezi žlutou a oranžovou, takže mi ladí k indexům, což je samozřejmě důležité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Díky! Lumi jsem neočekával nějak obstojnou, ale obstála, dnes ráno jsem ve tmě docela pohodlně odečetl čas. Indexy svítily výborně, jen na ručky jsem musel ostřit. Na nedotisklé R v nápisu ČSSR se již pčestávám soutředit . Budou sloužit služby o víkendech, ještě si rozmyslím, zdali je budu brát na běhání či plavání anebo je budu odkládat. Do sauny však chodit nebudou. Do včel je brát naopak budu neb se tam barevně hodí . Přesně, taky jsem na to nedotisklé R nejdřív koukal a dnes.... Tak ať slouží jako mě (já běhání jo, plavání ne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Včera venku sem udělal pár momentek. Je až s podivem, jak nekvalitní je barva na lunetě, za pár týdnů nošení se např. na trojúhelníku na 12 umazala o půlku. Voni to v Eltonu snad patlaj křídou. Na předchozí stránce je fotka, když mi přišly. Kromě lunety jsem spokojen.Nahodil jsem tam starou lunetu z origo kousků (tam barva drží), jenže ta se tam klouže zcela volně, takže jsem musel vrátit renovační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 K ty novy lunete,bohuzel musim potvrdit,nosil jsem renovonany Humberta asi tri dny(svetr a bunda),fakt se to osoupe hodne rychle,dost bidna trvanlivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Elton mi moc možností nedává. Do 3 měsíců bude tímhle tempem luneta černá. Zkusím si ji zrenovovat svojí barvou. Pokud to nevydrží...tak nevím...origo stará prokluzuje. Se snad budu muset poprvé v životě uchýlit do Parexa , i dkyž nevím jestli by tam padla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Parexo?A komu tim prospejes,coo:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Holt progres, ta komunistická se neotřela za tu dobu, co sem je nosil ani o píď. S tím Parexem je to jen takový povzdech, ta čínská barva bude určitě držet lépe, objenávat jí však nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Holt progres, ta komunistická se neotřela za tu dobu, co sem je nosil ani o píď. S tím Parexem je to jen takový povzdech, ta čínská barva bude určitě držet lépe, objenávat jí však nebudu.Ahoj, mám stejnej problém s lunetama, nakoupil jsem 3, než jsem je nasadil na primky, tak luneta vypadala jako kdybych jí tam měl 5 let ( nešikovně jsem jí chytl ze špatné strany ). Zkusil jsem to vyřešit nesmývatelným fixem ( zní to strašně, ale pomohlo to ), zatím to drží. S PAREXO dílama mám zkušenost jen u Prim Igen, ale kvalita bude asi podobná, nevalná, luneta od nich to nevyřeší- můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Georgeisin - 2. 2. 2014 - 14:18, napsal:... Voni to v Eltonu snad patlaj křídou ... Na renovačních lunetách (otočných kroužcích) u Prim Sport II to nemá být křída ani barva, ale zalisovaná bílá fólie - informace přímo od hlavního konstruktéra Eltonu! Ale nevím, nevím jak se jim to v Eltonu daří. Taky se mi to na mých renovovaných hodinkách velmi rychle stíralo (po plavání a setření vody z lunety ručníkem bylo plno bílé "barvy" pryč) a tak jsem to dvakrát (!!) reklamoval, a vždycky mi poslali zpátky hodinky s novou trochu lepší lunetou a další druhou novou lunetu s omluvou navíc. Když jsem pod lupou prohlížel poslední dodané lunety, tak mi to připadalo, že tam je ve spodu bledá bílá vrstva (snad nějaké lepidlo) a na tom jasně bílá slaboučká vrstva (snad ta fólie) ale místy potrhaná. Pro jistotu ale již hodinky utírám od vody velmi, velmi, velmi opatrně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Nevím no, blejsknul jsem to, je pravda, že ten povrch připomíná plastovou fólii. Reklamovat to nebudu, ztráta času, budu malovat samodomo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Každopádně to stojí za ho.no, a já bych byl tedy pěkně otrávenej. Když se tady zmíní MPM, tak se všem zježej chlupy a všichni svorně deklarují, jakej je to šunt, o to víc by se ale tohle stávat nemělo, protože taková blbost, jakou je ošouplá luneta, udělá z těch hodinek na první pohled šrot a těžko někomu vysvětlit, že renovace stála pomalu dvojnásobek nové produkce MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Ty nové lunety jsou už na první pohled trošku jiné (takové syté čísla),než ty staré původní.Bohužel musím říct,že ty Parexo vypadají na pohled líp ((( . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Parexo lunety jsem měl dvě a přejel jsem je prstem a barva byla pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Mne všechny postupně praskly - nestačily se ani ošoupat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Mi zatím žádná luneta Parexo nepraskla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Mně taky ne. Neměl jsem to srdce je na ty hodinky vůbec dát. Výjimku jsem udělal na bílých potápkách, vrznul jsem je do jejich nerez pouzdra a dostaly bílou lunetu. Dokonce jsem to měl asi třikrát na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se