Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...když jsou v origo nerezu...

No to samosebou! Chystám se na Humberta se šedesátčtyřkou, kterou mám teď na léčení.

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Přiznejte se kdo jste byl dnes v jídelně IBM na Chodově s PS 2 v nerezu na kaučuku humberto bíločervené ? 

• po měsíci...
Odesláno

Krásné a stylové fotky krásných a stylových hodinek. A ten tah jim fakt sedne jak prdel na hrnec. Ty koncovky jsou nějak upravované?

Odesláno

Vypadají parádně Lukáši,co to máš za náramek ? Možná bych se více přikláněl k oválným článkům,ty ostré hrany mě tam nějak nesedí.

Odesláno

Jsou moc pěkný. Už nějaký čas si pohrávám myšlenkou se k Primkám v podobě Igenů nebo PSII vrátit. Humberta jsem dlouho přehlížel, ale jak člověk zraje .... však to znáte  :lol2:.

Odesláno

Děkuju za pochvalu, kluci. 

Kovový řemínek je tento:

http://www.ebay.de/itm/18-20-22-24mm-Silber-Edelstahl-Uhr-Armband-Gerades-End-Uhrenarmband-Uhrband-/321679266072?var=510582951520&hash=item4ae5941118

Koncovky nejsou nijak upravované. Mně se ty hrany právě líbí, sedí mi to k hranám na pouzdru. 

A neni to nahodou len plech? Ak by to bol z oceli tak suprove.

Odesláno

to nerez pouzdro lze sehnat jen v prim za 4500 ? Poptaval jsem pouzdro a bafnuli na me s touhle cenou :/ 

Odesláno

Hmm před dvěma lety žádali 3.370Kč (komplet pouzdro vč. skla, lunety, armováku těsnění, korunky atd.). Jo a monogram na korunku stál 1.200Kč, tuhle se na to někdo ptal.

Odesláno

to nerez pouzdro lze sehnat jen v prim za 4500 ? Poptaval jsem pouzdro a bafnuli na me s touhle cenou :/ 

No, kde bys ho chtěl jinde sehnat, než přímo tam, kde ho krouhají z kulatiny? Já jsem před rokem platil 4000 Korun, před asi pěti lety 2000. :)

Odesláno (upraveno)

No, kde bys ho chtěl jinde sehnat, než přímo tam, kde ho krouhají z kulatiny? Já jsem před rokem platil 4000 Korun, před asi pěti lety 2000. :)

Tak to leze nahoru celkem rychle ;-)

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

jj ted koukam ze mi psali 3370 za standart nerez a 4500 s pruhledem. 

myslel jsem jestli neni jeste jiny zdroj. To nerez je krasne tak popremyslim zda to pro me ma tu hodnotu kdyz je na ruku vemu tak jendou za rok .)

Odesláno

No tak to je jiná, v tom případě chtějí za kus s normálním dýnkem totéž jako před 2 lety. Což je fajn. Jinak jiný zdroj tak max Čína.Čili z mýho pohledu Elton nebo nic.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...