Přejít na obsah

Prim Sport 2 po renovaci

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Přemýšlím ne zrovna o kompletní renovaci, ale o tom, že bych rád šoupnul staré PS II do ocelového pouzdra. Existuje i jiná aftermarket varianta než Parexo (příliš haněné) a Elton (příliš drahé)? Soudím, že nikoli, ale proč se nezeptat? ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Měl jsem možnost zblízka prostudovat Parexo pouzdro a hm, jo, možná jsem byl naočkován, ale ten "ocucaný bonbón" se mi fakt vybavil. ;-) Rád bych se zeptal zkušenějších, zda je možné získat od Eltonu pouze pouzdro a lunetu pro PS2, tj. bez dalších služeb, a na kolik dnes vyjde. 

PS: Já vím, že kdybych u toho tady dvě hodiny seděl, tak tu informaci na fóru určitě někde vylovím, ale šetřete mě prosím  :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Elton

Nové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka Cena 5.400.- s DPH + cena práce Eltonu.

Samotné ti ho nepošlou.

Upraveno uživatelem Carlosin79
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

zdar Primachlapi.

mam Sporty II viz tenhle stav na fotce (koupil jsem je za 900,- je to ok nebo to je moc?). A jako zacinajici mam samozrejme par dotazu.

Neco jsem uz tady na foru procetel, ale chci se zeptat

vim ze jde v podstate vymenit vse pres Elton. 

me dotazy:

• je v Praze nejaky hodinar, ktery se specializuje na Prim? nebo nejaky zde clen fora, ktery to opravuje a renovuje? 
  • jake jsou k dispozici barvy ciferniku a lunet. je nekde nejaky vzorkovnik?
  • jde mit lunetu kovovou jako u Sport I
  • napsali byste mi neco o strojku pls jaky kalibr? v tomhle mam docela gulas :-))
  • vite nekdo ted aktualni ceny v Eltonu? cetl jsem tady nejaky prispevek z 2010, takze pocitamze za 7 let ty ceny budou jinde. EDIT koukam nahore ze komplet je za 5400kč

jinak teda jeste k hodinari ja ted byl s dvouma Primkama (viz fotky) v Hodinarstvi Volavka v karline a spokojenost.

kdyby byl nekdo tak hodny a k tem spodnim dvoum mi napsal o jaky typ a kalibr jde, byl bych rad 

post-60846-0-30105200-1510484621_thumb.jpg

post-60846-0-15728700-1510484628_thumb.jpg

post-60846-0-70103600-1510484695_thumb.jpg

Upraveno uživatelem moralles
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...