baza Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2017 Ano, sou hodně PRIMa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Přemýšlím ne zrovna o kompletní renovaci, ale o tom, že bych rád šoupnul staré PS II do ocelového pouzdra. Existuje i jiná aftermarket varianta než Parexo (příliš haněné) a Elton (příliš drahé)? Soudím, že nikoli, ale proč se nezeptat? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Odpověděl sis v podstatě sám, není. Podívej se jak vypadá jedno a druhý, a podle toho se rozhodni. Potom je teda ještě cesta jakou se vydal člen Orol, kterej vzal ingot, a vyrobil si pouzdro který potřeboval na soustruhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velda Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Jardo, tady bude asi problém, Ty nemáš ten soustruh !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Měl jsem možnost zblízka prostudovat Parexo pouzdro a hm, jo, možná jsem byl naočkován, ale ten "ocucaný bonbón" se mi fakt vybavil. ;-) Rád bych se zeptal zkušenějších, zda je možné získat od Eltonu pouze pouzdro a lunetu pro PS2, tj. bez dalších služeb, a na kolik dnes vyjde. PS: Já vím, že kdybych u toho tady dvě hodiny seděl, tak tu informaci na fóru určitě někde vylovím, ale šetřete mě prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2017 Pouzdro samostatne - ne.Lunetu samostatne - ano. 150Kc/ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlosin79 Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 (upraveno) EltonNové nerezové pouzdro(součástí je: plastové sklo, korunka, černá luneta - bílé indexy, plné víko, armovací kroužek, trubka pouzdra, těsnění víka Cena 5.400.- s DPH + cena práce Eltonu.Samotné ti ho nepošlou. Upraveno 1. října 2017 uživatelem Carlosin79 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 (upraveno) zdar Primachlapi. mam Sporty II viz tenhle stav na fotce (koupil jsem je za 900,- je to ok nebo to je moc?). A jako zacinajici mam samozrejme par dotazu.Neco jsem uz tady na foru procetel, ale chci se zeptatvim ze jde v podstate vymenit vse pres Elton. me dotazy: je v Praze nejaky hodinar, ktery se specializuje na Prim? nebo nejaky zde clen fora, ktery to opravuje a renovuje? jake jsou k dispozici barvy ciferniku a lunet. je nekde nejaky vzorkovnik?jde mit lunetu kovovou jako u Sport Inapsali byste mi neco o strojku pls jaky kalibr? v tomhle mam docela gulas :-))vite nekdo ted aktualni ceny v Eltonu? cetl jsem tady nejaky prispevek z 2010, takze pocitamze za 7 let ty ceny budou jinde. EDIT koukam nahore ze komplet je za 5400kč jinak teda jeste k hodinari ja ted byl s dvouma Primkama (viz fotky) v Hodinarstvi Volavka v karline a spokojenost. kdyby byl nekdo tak hodny a k tem spodnim dvoum mi napsal o jaky typ a kalibr jde, byl bych rad Upraveno 12. listopadu 2017 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Kolegovia Valjoux a Doriaan su machri, skus sa na nich obratit s renovaciami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Ač poslední příspěvek v tomto vlákně je značně starý, mám dotaz. Nikdo se zde nechlubil průhledným dýnkem, je vůbec možné ho v Eltonu zadat?A pokud ho někdo máte, kdyby jste se podelili o foto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Samozřejmě myslím u Sportu II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 (upraveno) musis mat dynko s automatou a potom sa to da spravit. uz som sa o to zaujimal akurát zrovna ten kaliber 68.4 nie je tak zaujimavy, aby bol pod priehladnym dynkom. tie v igenoch 68.3 su aspon krasne vrubkovane Upraveno 25. července 2018 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Díky, našel jsem pouze tuhle fotku, ale to asi nebudou Sporty II Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 vypadaju zo zadu ako soudkove ps2ky, akurát kaliber je 683 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Je to fotka z oficiálních "Prim renovace" stránek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 To by mely byt PS2. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Díky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vos Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Ještě jeden začátečnický dotaz: Je možné při kompletní renovaci PS2 v Eltonu zadat safírové sklo. Tohle vlákno řešilo pouzdra, strojky a lunety, ale o skle jsem nic nenašel... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 Do některých limitek PS1 se dávalo safírové sklo,ale je to jiné pouzdro a také za jiné peníze .Takže jestli máš zbytečně třeba 25 papírů navrch /k ceně renovačního pouzdra/ ,šel bych do safíru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se