Přejít na obsah

Armand Nicolet & Perrelet

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Chystám se na srovnávací článek, tak jen zmenšené fotky. Které se vám líbí víc?

Ty Perrelety. Osobně považuju Armand Nicolet za moc pěkné hodinky, tale ty pérka je válcují o třídu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jakožto majitel podobných šedých Perrelet bych měl jednoznačně hlasovat právě pro ně, jenže...

... jenže jsem viděl u Kamila oboje hodinky pohromadě a ono to tak jednoduché není.

1. Balení

- P má luxusní velkou krabici, není jí co vytknout, ale ta kožená kazeta od AN je ještě lepší

2. Řemen

- hlasuju pro P, ten šedej krokouš se mi líbí barevně i provedením

3. Spona

- tohle je divné, ta spona na P z Kamilovy fotky je chudobná oproti té, kterou mám na svých já (ta moje je uvnitř zdobená perlováním)

- takže pokud budu porovnávat jen ty Kamilovy hodinky, tak hlasuji pro sponu AN

4. Antireflex

- podle mě stejně perfektní kvalita

5. Pouzdro

- kdybych ty hodinky neměl vedle sebe, rozhodně bych volil P, ale při přímém srovnání je to těžké - prostě ta pouzdra jsou naprosto rozdílná, nejde je srovnávat

6. Strojek

- AN sice zvedl počet kamenů, ale P je naprostá paráda, takhle vytunit ETU, to se jen tak nevidí

- P vede jak vzhledově, tak i pocitem při ručním nátahu

7. Ciferník

- ač je ciferník AN krásně zdobený, tak kvalita malinko pokulhává

- pozor, rozhodně netvrdím, že je špatný, ale já jsem prostě v určitých věcech hnidopich a všiml jsem si, že fluorescenční tečky nejsou naneseny stejnoměrně (třeba na pozici 11 je to vidět i na fotce, tečka není vycentrovaná přesně s kovovým indexem) /// ale 99% lidí si toho v reálu ani nevšimne

8. Celkový dojem

- i když jsem ve většině kategorií dal hlas Perrelet, tak když jsem měl oboje hodinky v ruce, AN vyhrálo o prsa

- pokud se zaměřím na detaily, P je vítěz, ale prostě na ruku jsem si dal radši AN (což sám nechápu :)

Každopádně jsou oboje hodinky perfektní, designově neotřelé a kvalitou zpracování vypráskají z ringu i mnohem dražší kousky.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...