Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Svuj jubilejni dvoutisici prispevek bych chtel venovat tomuto foru. Za chvili to budou 4 roky co jsem tady a musim rict, ze mi to trochu zmenilo zivot - minimalne po financni strance, protoze ted se mi nikdy nedostava financi :thumbsup_anim: . Ale i po strance závavy se forum stalo hlavnim konickem, kterej me naprosto pohltil.

Nasel jsem tady taky nove pratele a i kdyz se to tu posledni dobou trochu kouše, porad se sem rád vracím. Uz si dnes tezko dovedu predstavit den nebo dva bez juknutí do Prodejní sekce :thumbsup_anim:

Nevim jaky byl puvodni zamer zakladatelů, ale vydaril se náramně, protoze se podarilo dát dohromady vybornou partu, která tady je.

Takze díky, utírám slzu a jedeme dál!!!

A jak jste na tom vy?? Kdyz se na to treba podivate s odstupem času.

Odesláno (upraveno)

Jsem na tom stejně. Respektive ještě se k tomu přídává takovej pocit, že z určitýho hlediska byl pro mě příchod na Chronomag zlomem. Nikdy předtím jsem žádný fórum takhle "nežral". :) Takže i přes určitou rozladěnost událostmi z poslední doby jsem rád, že tady to fórum je...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno (upraveno)
Frantiku, až jsem zamáčkl slzu, když jsem to četl. Jsem na tom úplně stejně.

sem si popletl vlakno. jinak se pripojuju ke klukum.

Upraveno uživatelem 911
Odesláno
se mi ukazuje nejaky blato :)

ne ted vazne. jestli je to ten cinskej zmetek , tak ok, ale kdo to ma poznat? tohle je hodinkovy forum, tam nevim, proc se cody rozciluje, ze modove nezasahnout. spravny postup bych videl asi tak, at se to reportuje a pak smaze. nemyslim si, ze by se tu merilo dvojim metrem

Nekaž nám tady dojemný vlákno a přehoď se do správnýho :) Jinak ohledně minimotorek to vidim stejně jako ty.

Odesláno
Nekaž nám tady dojemný vlákno a přehoď se do správnýho :) Jinak ohledně minimotorek to vidim stejně jako ty.

normalnimu clovekovi dojde, ze sem se upsal. ale tusil sem, ze zareagujes a cely to domotas. ale i tak te mam rad jako tohle forum :)

Odesláno

Na Chronomagu od jeho objeveni travim docela dost casu a dost jsem se do toho tady zazral. Pomohl mi najit v mym okoli stejne postizene kamarady, vesmes slusny lidi jako je Utrejch (kdyz neni nalitej), Fazer (kdyz neni strizlivej) Pandice, Z. a Flagolo, Joska a ostatni kteri uz jsou z vetsi dalky.....

Takze taky dekuju.

Odesláno

Frantiku moc hezky napsano, mam to prakticky stejne jako ty, jen s tou zmenou, ze za cca mesic oslavim 3 roky a pocitam, ze od tebe a kazdeho kdo prispeje do tohohle vlakna dostanu nejaky darky! :)

Odesláno

Frantiku pekne jsi to napsal.Ja neznam stranky se slusnejsima lidma,kteri jsou kdykoli ochotni pomoct a podelit se o sve vedomosti v jakemkoli oboru.Hlavne tu neni cejtit zavist,ale naopad radost z prirustku ostatnich clenu a to neni,v tehle dobe a u tohoto naroda bezne.Je to tady obrovskej zrout casu,ale stoji to za to.Take me velke podekovani.................................jedno me ale zarazi.JAK SI PRISEL ,TY VYCUCJOGURTE NA TO,ZE JSEM TVUJ KAMARAD?To,ze jsme te nechali sedet dvakrat s nama u stolu,z tebe este nedela meho bratranka.Az si utres vod toho sentimentu nudli,tak si vzpomen,jak si mi odpovedel pred hodinou ,na mou kulantni nabidku k vymene........cituji-Chci prachy !!!!!! Tuto tvoji nabidku si strc do riti :-)...odeslal Dantechno .dnes 11 45

Odesláno
Frantiku pekne jsi to napsal.Ja neznam stranky se slusnejsima lidma,kteri jsou kdykoli ochotni pomoct a podelit se o sve vedomosti v jakemkoli oboru.Hlavne tu neni cejtit zavist,ale naopad radost z prirustku ostatnich clenu a to neni,v tehle dobe a u tohoto naroda bezne.Je to tady obrovskej zrout casu,ale stoji to za to.Take me velke podekovani.................................jedno me ale zarazi.JAK SI PRISEL ,TY VYCUCJOGURTE NA TO,ZE JSEM TVUJ KAMARAD?To,ze jsme te nechali sedet dvakrat s nama u stolu,z tebe este nedela meho bratranka.Az si utres vod toho sentimentu nudli,tak si vzpomen,jak si mi odpovedel pred hodinou ,na mou kulantni nabidku k vymene........cituji-Chci prachy !!!!!! Tuto tvoji nabidku si strc do riti :-)...odeslal Dantechno .dnes 11 45

Sice tady trochu kazime vlakno ale zapomel jsi uvest co jsi mi nabidnul k vymene za me G-Shocky. A to ze jsem tvuj kamarad jsem si fakt myslel.... tak jsi me vratil na zem :)

Odesláno

I já jsem moc rád, že jsem objevil tohle fórum a mohl se stát jeho součástí. Budou to za chvíli dva roky, co jsem zjistil, že mít víc jak dvoje hodinky a dát za jedny víc jak 5.000,- Kč není zas až takové bláznovství (a nebo jsem se stal také jedním z bláznů...?). Svůj volný čas tu trávím skoro všechen, taková TV už pro mne prakticky přestala existovat. No a srazy, na ty se vždycky moc těším, kucí ušatí (neměl by se už zase nějakej ten celorepublikovej konat?).

Ale manželky se na její názor ohledně Chronomagu raději ptát nebudu - "furt u toho sedíš, stálo to už peněz (to ví sotva 1/3) a ještě s něma jezdíš lemtat..."

Odesláno
koukam, ze sem tu vo tri mesice min jak frantik, se ani nezda, kolik vody uz uteklo.. mam vas rad, kuci :)

Kaslu na vodu, ale tech penez co uteklo :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak pánové, já jsem chronomagu podlehl stejně jako vy jak píšete :) A myslím, že jsem tu našel pár opravdovej džentlasů a kámošů. Našel zalíbení jak v hodinkách, tak ve výrobě řemnínků, hrozně mě to baví a zajímá... chci se posunout dál a být lepší :)

A děkuji tímto kluků, kteří si u nás objednali řemínek...a tím mě přispěli na hodinky :) Rád tu brouzdám . Díky

Odesláno
Chtělo by to panáka.

Tak na další léta promarněná u počítače a na tu spoustu peněz vyhozených za hodinky :D :cheers:

No, asi tak nějak... :crying_anim02:

:smile_anim: B) :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...