quest987 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 (upraveno) Blíží se datum přítelčiných narozenin a zachtělo se jí dalších hodinek Rozhodnutí padlo na dva modely,poraďte jaké: Zodiac Christopher ward pokud ma nekdo osobní zkušenosti napište,jaké je srovnání těchto dvou značek?jaký model byste volili? Upraveno 12. února 2010 uživatelem quest987
Radimk Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Osobní zkušenost nemám, a myslím, že těchto kousků to moc nebude. Takže to bude spíš o pocitu. Shodou okolností je mám taktéž v hledáčku, jen sem doplnil na trojici Vostokem -red square ladies line (http://www.vostok-europe.com/) aby té bílé nebylo tolik. pokud tyto dvoje: angláni maj hodně klasický pouzdro a "humpolácký" ručky, Zodiaky mají jemnější vzezření ale zase "pevnější pouzdro.. Chce se mi říct "kup oboje, já ty druhý vemu", ale fakt sem taktéž na vahách, co bych měkl dotáhnout pod střechu..
luvalu Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Jestli ti to pomůže, tak manželce se víc líbí ty zodiac, mně osobně by víc lákaly ty HW už jen z toho důvodu 300 WR a safír.
budo Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Za mne ChW pro zajímavější design, elegantnější tvar pouzdra a lepší vodotěsnost. Zodiac mne nikdy nebral, jsou všechny na jedno brdo. Navíc pro ženu bude ChW přijatelnější tou menší korunkou.
NIGHTinGALE Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Zodiac. Líbí se mi, zpracování je v pohodě a voní jim řemínek. Ty ChW mají nehezké ručky a ta mrňavá korunka je jak z nějakého china faku. Jinak tedy velikost je na ženu až až - ty ChW mají 42mm a Zodiac jen o 1mm méně.
Quasar007 Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Osobně bych si vybral ChW, ale pro přítelkyni mi přijdou vhodnější Zodiac. Jsou takové "jemnější" a datumka je tam řešena méně obvyklým způsobem.
quest987 Odesláno 12. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. února 2010 co se týče velikosti tak stou bych se moc netrapil....zkoušela jsi jedny moje hodinky a bezproblemu by ji seděli 44mm diameter.Tak trosku mojim favoritem jsou ChW.Hlavne ty ručky mě lakaji nepřijdou,,,nepřijdou mi nijak zvlášť humpolácký.Líbí se mi i ta luneta,fakt pro mě jsou to jedny z nejlépe sladěných hodinek v této ceně a kategorii. Nebo napadá někoho i jiná varianta co jsem tady nezmínil. Případné zadání pro další navrhy je : podobný design a cena ,a slušná kvalita
abbot Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Hele já už měl dvoje CHW (konkrétně tyhle modely bílá+oranžová) v ruce a musim říct, že za ty peníze jsou super zpracovaný a nabízej poměrně slušnej luxus, už jenom jak jsou balený. Jedný jsem posílal v deluxe setu a druhý bez a i ty bez byly zabalený tak, že by jim to mohl kde kdo závidět+ 300m vodotěsnost a antireflex na safíru ? MYslim, že je to jasná volba , zvlášť pokud neni problém s velikostí, protož to je tak jediná věc, o který bych polemizoval ... A i to rytí na nich vypadalo super, prostě perfektní zpracování ...
mmako Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 Hlasuju pro Wardy. A jinak deluxe boxy jsou perfektní, ale budou k mání až za cca 3 týdny, teď posílají v normálních...
StanoBare Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Odesláno 12. února 2010 u CW sa mi nepacia indexy. Rucicky su hranate a tie su v pohode, ale spicate indexy a lá zralocie zuby, mi tak akosi nepasuju. Uz by som ich dal viac do obdlznikoveho tvaru a ponechal lumi kolecko. Zodiac na mna posobia viac zladene v detailoch.
quest987 Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Hele já už měl dvoje CHW (konkrétně tyhle modely bílá+oranžová) v ruce a musim říct, že za ty peníze jsou super zpracovaný a nabízej poměrně slušnej luxus, už jenom jak jsou balený. Jedný jsem posílal v deluxe setu a druhý bez a i ty bez byly zabalený tak, že by jim to mohl kde kdo závidět+ 300m vodotěsnost a antireflex na safíru ? MYslim, že je to jasná volba , zvlášť pokud neni problém s velikostí, protož to je tak jediná věc, o který bych polemizoval ... A i to rytí na nich vypadalo super, prostě perfektní zpracování ... jak jsou vysoke ty ChW to jsem nejak nikde nevycetl
little_w Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 za me Zodiac. vertikalni datumka se moc casto nevidi, je paradni.
pete Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Kromě mechanik mám Zodiac "na pivo" a zbytek rodiny jsem jimi také zasypal (žena i syn je nesundávají z ruky a jsou móóóc spokojeni). Zkušenosti dobré a za ty prychy super hodinky! Teď jsem do jedněch zlomil kolegu co chtěl "vyhodit" 8k za festiny a teď je moc rád, že dal o kus méně za dobrou hodinařinu Co se týká ChW, tak taky hezký, ale bez zkušeností....
quest987 Odesláno 13. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2010 zatim to vypada ze bych mel koupit oboje dvoje,protoze je to tak nejak vyrovnane,kazde z tech hodinek maji neco do sebe,na kazdych se ji libi neco jineho
Gilius Odesláno 13. února 2010 Nahlásit Odesláno 13. února 2010 Pokud je unosí,proč ne?! Ale začal bych Zodiakama!!! Věřím,že ten voňavej řemínek ji chytí......
xjr1 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Pokud je unosí,proč ne?! Ale začal bych Zodiakama!!! Věřím,že ten voňavej řemínek ji chytí...... Řemínek voní i na chw, akorát to nepíšou v popisu
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Kupoval jsem k Vánocům Timexy a spokojenost veliká.
quest987 Odesláno 14. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2010 Kupoval jsem k Vánocům Timexy a spokojenost veliká. ta hvezdicka co je na tom ciferniku vypada fakt tak blbe i zive?ta me tam tak uplne nejak irituje myslim ze pritelka by to taky nejak neskousla,ake rozhodne diky ta tip
Návštěvník Kamil Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Odesláno 14. února 2010 ta hvezdicka co je na tom ciferniku vypada fakt tak blbe i zive?ta me tam tak uplne nejak irituje myslim ze pritelka by to taky nejak neskousla,ake rozhodne diky ta tip Naživo to je decentní a vypadá to hezky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se