snoblak Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Je to bohuzel hodne o fotce… Tady 2x foto, ty same hodinky, ta sama ruka, jen jina vzdalenost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Ta barva je na slunci prostě skvělá. Drobnou perleť ciferníku na přímým slunci (pouze) ale vyfotit prostě nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Bandi, smekám. Já ještě nesebral odvahu mít zelené hodinky .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 10 hodinami, Bert napsal: Bandi, smekám. Já ještě nesebral odvahu mít zelené hodinky .... Kdybys byl myslivec a každej den taky vypil vosum lahváčů, tak i pro tebe by to byla jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 12 hodinami, Bert napsal: Bandi, smekám. Já ještě nesebral odvahu mít zelené hodinky .... Chce to vidět. Ta zelená hraje jen na slunci. Tady to umocňuje i ten strap. V místnosti a na řemenu obvyklé barvy to vypadá nebarevně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Malá rozteč dírek v řemenu a mikroregulace ve sponě z toho dělá nejpohodlnější nato, jaký jsem měl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoblak Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února V 18. 2. 2025 v 21:06, bandicoot napsal: Ta barva je na slunci prostě skvělá. Drobnou perleť ciferníku na přímým slunci (pouze) ale vyfotit prostě nejde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super ta zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se