Přejít na obsah

Bandiho galerie

bandicoot

Doporučené příspěvky

V 24. 12. 2010 v 19:23, 'bandicoot' napsal:

Tak mě to velký B nakonec dohnalo ;)

Sice jsem kdysi jako gastarbeiter jenom čistil v německu na hotelu hajzly, ale to neni zas tak daleko od zde provařeného vídeňskýho čištění kanálů.

Tož tak. Grüß Gott!

Gratuliere!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice jsem kdysi jako gastarbeiter jenom čistil v německu na hotelu hajzly, ale to neni zas tak daleko od zde provařeného vídeňskýho čištění kanálů.

Tož tak. Grüß Gott!

Tak vítej u velkého "B" ! Gratuluju!

Odkaz ke komentáři

Teda už jsem měl lecos, ale takhle řvoucí a okázalý hodinky jsem neměl.

Ačkoliv jsem nepostiženým kamarádům ukazoval všechny hodinky co jsem měl a oni jen pokývali hlavou, teď teprve je to zvedá že židle se slovy "ty vole ty sis koupil Breitling!".

To jsem nečekal.

Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 9:58, 'bandicoot' napsal:

Teda už jsem měl lecos, ale takhle řvoucí a okázalý hodinky jsem neměl.

Ačkoliv jsem nepostiženým kamarádům ukazoval všechny hodinky co jsem měl a oni jen pokývali hlavou, teď teprve je to zvedá že židle se slovy "ty vole ty sis koupil Breitling!".

To jsem nečekal.

Vidíš a to když jsi měl Jaegery, tak si určitě mysleli, že to je to pití s bylinkama ;)

Teď máš Bčka (já ty své nakonec odpískal, byly malé..), to jsou fakt hodinky, co křičí nahlas, přeji prima nošení :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Ondra

Tož tak. Grüß Gott!

Jakože Breitling není úplně můj šále kávy, tak tyhle vypadají opravdu pěkně :)

Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 16:17, 'bandicoot' napsal:

Považuju se za past intermediate chronomagora, a zodpovědně prohlašuju, že nikdy mi víc laici i naprostý ignoranti na hodinky nezírali tak jako teď. Chytá to pohledy jak magnet. To je etalon machrindexu. Neříkám schválně jestli je to dobře...

Hele ja měl ty velký B jen jeden den, neumím to úplně posoudit Posted Image
Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 16:17, 'bandicoot' napsal:

Považuju se za past intermediate chronomagora, a zodpovědně prohlašuju, že nikdy mi víc laici i naprostý ignoranti na hodinky nezírali tak jako teď. Chytá to pohledy jak magnet. To je etalon machrindexu. Neříkám schválně jestli je to dobře...

Je to dobře... Pavle gratuluju! Zaregistroval jsem tohle vlákno až teď, ale jsem rád, že ses konečně dočkal. Teď jen jak dlouho ti vydrží. :) Já doufám, že dlouho, protože Breitling je podle místní (povětšinou Rolexový :) ) honorace sice trošku hodinkovej eklhaft, ale na to nedej. Oni se jenom zlobí, že jim na jejich drahý hodinky nikdo nekouká. :D

V 26. 12. 2010 v 18:56, 'Frantik' napsal:

Hele ja měl ty velký B jen jeden den, neumím to úplně posoudit Posted Image

A ty nelži. Měl jsi dost dlouho Emergency. Se chceš zbavit hříchu mádí, co? :)
Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 19:01, 'Kalifx' napsal:

Je to dobře... Pavle gratuluju! Zaregistroval jsem tohle vlákno až teď, ale jsem rád, že ses konečně dočkal. Teď jen jak dlouho ti vydrží. :) Já doufám, že dlouho, protože Breitling je podle místní (povětšinou Rolexový :) ) honorace sice trošku hodinkovej eklhaft, ale na to nedej. Oni se jenom zlobí, že jim na jejich drahý hodinky nikdo nekouká. :D

A ty nelži. Měl jsi dost dlouho Emergency. Se chceš zbavit hříchu mádí, co? :)

Ty vole no jo, Emergency!!!!!!!!!!!!!! No ale to uz je davno, na to jsem zapoměl Posted Image Posted Image To bylo před 10ti..................hodinkami Posted Image
Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 19:02, 'Princ Milis' napsal:

No to já bych možná taky chtěl, aby mi lidi obdivovali hodinky.

No jo, jenomže to si musíš nejdřív nějaký koukatelný koupit. To je nezbytnej předpoklad. :) Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 19:04, 'Kalifx' napsal:

No jo, jenomže to si musíš nejdřív nějaký koukatelný koupit. To je nezbytnej přespoklad. :)

No jasný, doprčic, ale to se mně nemůžou koukat aspoň na Zenith???

EDIT: Vlastně jednou mně nějakej zákazník čučel na 111, ale to nevím, jestli se nedivil, proč mám tak velký starožitný hodinky k tak nedomrlý ruce..

EDIT2: Když de vo hovadiny, tak je i Zlý František rychlej.

Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 19:05, 'Princ Milis' napsal:

EDIT: Vlastně jednou mně nějakej zákazník čučel na 111, ale to nevím, jestli se nedivil, proč mám tak velký starožitný hodinky k tak nedomrlý ruce..

No na ty 111 my taky koukali, ale pak je identifikovali jako Panérie a bylo po machrování. Posted Image A ty Zenith už jsou u tebe prostě za zenitem Posted Image
Odkaz ke komentáři

V 26. 12. 2010 v 19:05, 'Princ Milis' napsal:

EDIT: Vlastně jednou mně nějakej zákazník čučel na 111, ale to nevím, jestli se nedivil, proč mám tak velký hodinky k tak nedomrlý ruce..

Ale to víš, že máš pěkný hodinky. :) Já jsem vlastně myslel Breitling, když jsem říkal koukatelný. Protože jenom Breitling má něco, co jsem si interně nazval jako AFS faktor... To je definice Absolutní Finanční Satisfakce. Přeneseně to znamená, že zaplatíš zhruba jako za Čumbavambu, ale v očích veřejnosti přijede Londýnský filharmonický orchestr s Placidem Domingem a Tom Jones jim bude tahat bedny. AFS faktor je mnohem vyšší stádium machrindexu, mimochodem. :D
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...