bandicoot Odesláno 3. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2013 Definitivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Samuraje jsem měl.Suma jsem měl.No a dneska se na mě SKX v jednu chvíli zatvářily jako Marinemastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 (upraveno) Kamarád sect mně těmi svými expedičními RLX vrátil věčnou otázku, jak by IWC vypadaly na natu a jestli bych si je uměl vzít do akce.. Tak jsem to dneska na zkoušku přezul. Asi jo, je to lepší než jsem čekal. Byť těm SKX, které jinak nosím na Z22, nato sedí líp... Upraveno 22. února 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Koukam, že jsme dneska řešili stejnej problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Kamarád sect mně těmi svými expedičními RLX vrátil věčnou otázku, jak by IWC vypadaly na natu a jestli bych si je uměl vzít do akce.. Tak jsem to dneska na zkoušku přezul. Asi jo, je to lepší než jsem čekal. DSCN0478.jpgDSCN0477.jpgDSCN0476.jpg Byť těm SKX, které jinak nosím na Z22, nato sedí líp... DSCN0481.jpgDSCN0479.jpgDSCN0480.jpgTi jebe, IWC jako expediční hodinky....? Na tom natu jsou hrozně hnusný a krz vrchní AR expedice nehrozí, jen si to přiznej. Dyť ani Zenithy sis nevzal k móři a to byly potápky. Ale ty Sejka kupodivu ujdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Pilotky na NATU jsou jako oblekovky na kaučuku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zenithy jsem u moře měl. Vytáh sem je jednou z pytliku abych je akčně nafotil na loďce a podruhý abych udělal vristšot u bazénu, haha... Byl jsem zesranej z jemnýho písku pod lunetou. Co se týče IWC, tak pořád hledám ten jejich limit, protože jsou inzerovány jako odolné pro pravé chlapy... Hledám trochu násilně, protože ten limit vidím tak mezi kanclem a kavárnou. Jinak mně nato obecně celkem nejede, protože nemůžu hodinky nosit o jednu dirku navolno, což nosím běžně... Počkám, jestli se neozve estét přes řemeny Roman I, ten má vkus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Kamarád sect mně těmi svými expedičními RLX vrátil věčnou otázku, jak by IWC vypadaly na natu a jestli bych si je uměl vzít do akce.. Tak jsem to dneska na zkoušku přezul. Asi jo, je to lepší než jsem čekal.větší ku.vení charakteru hodinek si už jen těžko představit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Flígry na hadru jsou snad ještě chusnější, než PAMy na Hadru Ty skx naopak pecka čéče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Než začnete nato na pilotky odsuzovat princpielně, tak si vzpomeňte na miramary a klasický top guny, ty jsou na plátně taky. Že nejsou rovnou na natu je dáno předpokládaným kancl určením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 OK, Bandi. Já měl teď na mysli jen ten tvůj počin viz výše. Ta látka z miramar by jim myslím slušela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Bandi, zahoď tu hadru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Bandi, zahoď tu hadru. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Zahod tydle cely IWC, samponsky hodinky bez charisma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 Bandi ser na ně, mi se to líbí, já su hadérkový, hlavně, že neexperimentuješ s meshem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Pilotky na NATU jsou jako oblekovky na kaučuku :-)No jistě, např. Zenith má obecně vymakaný oblekovky na gumě. Třeba hranatý Port Royal jsou na gumě úplně geniální. A i proto má třeba Nato strap vlastní stock number pro RAF. Takhle jsi to myslel? Upraveno 23. února 2014 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Bandi mi se to líbí, ale mi se líbí na hadře všechno. Akorát bych teda použil nějakou méně barevnou kombinaci, optimálně černou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jj, tenhle jediný hadr jsem měl po ruce, šlo mi o to, zkusit ten princip...Zajímají mě názory, mně totiž ty oboje hodinky na hadru přijdou stejný,vůbec tam nevidím to "IWC strašný, SKX dobrý".Navíc já nato nevnímám jako imidžovku, ale normální nutnost jak si pojistit hodinky proti ztrátě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Na tom strapu to nevypadá tak špatně... Nechrona na strapu dokonce poměrně přirozeně. I když, asi bych volil méně výraznou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Ty Tvoje Marky na černým vypadaj fakt výborně... Je mi jasný, že absenci čistě černýho musim napravit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se