Kristian.nov Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Já s nima na hadru problém neměl... Akorát bych vzal černej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Pár fotek... Lumi u fliegerů není nic moc, kolikrát si říkám, jestli to ty lepší firmy (na pár výjimek) dělají schválně, že jejich lumi svítí slabě. Hadr nechám na Diverech... Seika jsou na těch 5% aktivit z obou pólů, na co bych IWC nebral. Zajímavé, jaký efekt dělá zakřivené sklo oproti těm plochým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Až zase bude někdo teoretizovat nad vhodností hadru k pilotkám, tak tohle je fotka Marků přímo z předposledního katalogu IWC... Mark XI na šedém Nato strapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Tohle je super kombinace. Novym Markum podle me uz tolik nesedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Howno, vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Nemám co dodat. Trochu spadlá brada z toho zpracování (+ na fórech zmiňovaný safír). Kromě hlučnějšího rotoru (zmiňováno na fórech obecně) a pro mě příliš masivního řemenu (šířka 24/22, tloušťka 7mm) jsou fakt nebezpečně dobrý.Strojek asi bude plechovka v plastu, protože jsou lehčí než moje Fliegerchrono. Nejvíc mě na pohled trkly ty precizně zpracované aplikované indexy a barevná sladěnost datumky s indexy; na omak pak ostrost zoubků korunky a nápisu na boku. Velikostně jsou to celkem mackové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Po dalším rozležení v hlavě dodám pár poznatků:- na tu velikost a celkový masivní dojem mi nesedí váha, čímž pocitově hodinky působí fórově- rotor je plechově hlučný, nezní tam cvrlikání nátahu, ale spíš kovové tření- takže sluchové a hmatové dojmy dost přitěžují jinak výbornému dojmu zrakovému- zrakový dojem je navíc ovlivněný šikmým střižením plátna na horní části řemenu, takže na první pohled člověk má pocit, že cifr je pootočený No, rozhodně to ale nekazí celkový dojem z hodinek, který ukazuje, že kategorie hodinek za za sto baků, což jsou třeba Seika pětky má nového vážného člena a stávající party zdatnou konkurenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 (upraveno) Po dalším rozležení v hlavě dodám pár poznatků:- na tu velikost a celkový masivní dojem mi nesedí váha, čímž pocitově hodinky působí fórově- rotor je plechově hlučný, nezní tam cvrlikání nátahu, ale spíš kovové tření- takže sluchové a hmatové dojmy dost přitěžují jinak výbornému dojmu zrakovému- zrakový dojem je navíc ovlivněný šikmým střižením plátna na horní části řemenu, takže na první pohled člověk má pocit, že cifr je pootočenýNo, rozhodně to ale nekazí celkový dojem z hodinek, který ukazuje, že kategorie hodinek za za sto baků, což jsou třeba Seika pětky má nového vážného člena a stávající party zdatnou konkurenci.Hele ale voni prisly na dost pres dveste tech baku, s DPH na pet litru. Zpracovani ciferniku excelentni, zpracovani pouzdra imho fakt nic moc. Uz nikdy si cinsky hodinky nekoupim, je to smejd. Upraveno 9. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Není hadr jako hadr. Admiralty Grey (Phoenix) jim prostě sedí... (Díky reddovi mám i padnoucích 21mm)Barva přechází od čistě tmavě šedé do petrolejově namodralé...Nerve to tak oči jako čistě černá... Pokoušel jsem se to fotit v různých podmínkách, pod různým dopadem světla, ale na fotkách to pak vypadá stejně šedivě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Tohle NATO je super... mám ho taky a ta barva je úžasná... Seděl Damaskům, sedí Moonům, sedí Orlíkům i GMT M a těmhle pilotkám sedí taky parádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 Mistr Šíma to sice není, ale na mokřejší aktivity super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2014 To je prostě nádhera a ten řemen k tomu jde opravdu skvěle, vlastně se mi k nim líbí snad ze všeho nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Poté, co jsem se na vrcholu zoufaleho hledání dostal až k nápadu koupit Casio za pár set, tak to radši ještě otevřu tady...http://www.hodinky-koscom.cz/cz/casio-mrw-200h-1bDejte mi prosím tipy nebo klidně i nabídněte volnočasový vodotěsný otloukánky na kolo a do moře - něco, co se dá nazvat Chronomagors choice. Něco na gumě, ať je to pohodlný na kolo.Kvarc, automat, ručky, digi, cokoliv... Hlavně ať je to volba znalce. Asi o všem vím, ale třeba ne nebo mě to takhle napsaný dokope k realizaci.Cena do bůra, ale nebojte se dávat géčka litr.Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Nějaký Trasery od Kuby z Chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Trasery jsou super, ale už nejsou za bůra. Ty časy jsou pryč...A navíc se mi u nich nenačítají, zdá se, že Chronoshop je už jen dovozce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Aha, já je pamatuju u Kuby ve výprodeji za pár tisícikorun, nedošlo mi, že ta doba je už pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Trasery jsou super, ale už nejsou za bůra. Ty časy jsou pryč...A navíc se mi u nich nenačítají, zdá se, že Chronoshop je už jen dovozce?Baže... http://www.chronoshop.cz/traser/Někdo to tu i Kuba psal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 19. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2014 Je to tak - Chronoshop je už "jen" distributor. Kubson to psal tady. My s ním úzce spolupracujeme a snad dokážeme nahradit jejich zákaznický servis a nabídku Traserů. Víc na www.HodinkyTraser.cz. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Co napsat takhle narychlo... Nadšení maximální. Nový oblekovky... Po pár letech letargie a apatie jsem se konečně nadchl, těšil a nákup uskutečnil... Italská firma produkující ve Švýcarsku hodinky s odkazem na 70 let starou historii zejména v oblasti výroby pouzder pro top značky a posléze vlastních hodinek pro potápěče.U značky Squale je mi sympatická snaha aktuálních majitelů oživit legendární značku, sáhnout do věcí, které fungovaly a doplnit novinkami a aktuálními standardy... Co se týče zpracování všechno je jak má být u "luxusních" hodinek. Vše sedí, lícuje...Pohodlnost pouzdra díky zalomení nožek a zcela utopené korunce je maximální. Tento model "Ocean Blasted" má matný cifr, takže s tím pískovaným pouzdrem to ladí víc než sunburst u leštěných verzí. Řemen bude skvěle patinovat, vlnkovaná guma už je na cestě. Mně se tímto modelem splnilo to, že jsem vždycky měl rád dajvry s duchem minulosti (ale bez přílišného "vintage" akcentu), chtěl jsem modré hodinky ale ne bondovky, pískované pouzdro (to mě vždycky bavilo u Fortisu), neprovařenou značku z dob minulých a spojenou s nějakou akcí (Folgore Brigade, Marina Militare)...A vždycky se mi líbily nápisy na pouzdru. ...a ta oranžová ručka ve skutečnosti šajní jak blázen. ...a lumibod je ukryt pod safírem Recenze bude, za ty svátky jsem toho načetl dost i když na googlu je informací o Squale jako šafránu... Na závěr to podstatné: díky Chronoshopu, zvonil jsem u nich dnes snad ještě před otvíračkou a Kubu jsem otravoval i o svátcích. Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 teda že Ty si někdy koupíš něco takového, to by jeden na první pohled neřekl Gratulace k nové hračce na zápěstí, na ruce Ti sedí perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se